За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 905
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Някой може ли да ми препоръча подобна поредица като “Лукс” или “Изборът”?

# 226
Започнах кн. 1 от поредицата "Най-редките цветя". Засега се чете леко, но съм едва в началото. Надявам се да стане по-интересна.
И аз я започнах днес😊 Просто се отказвам от Поглед навътре...Не мога, по-късно ще я прочета по диагонал... Мислех за Въжеиграчката, обаче така ми се дочете пак историческо след списъка на Яна, че направо отцепих... 😊

# 227
очаква се, но няма все още дата

и за тези, които харесват Тод на 30 май излиза втората книга

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 23:57 от VikiE

# 228
5 звезди за Хънтър от мен. Леко претупано е накрая с оттеглянето на Сейлър от спорта, но всичко друго ми хареса. Очаквам с нетърпение другите книги от поредицата!

# 229
  • Варна
5 звезди за Хънтър от мен. Леко претупано е накрая с оттеглянето на Сейлър от спорта, но всичко друго ми хареса. Очаквам с нетърпение другите книги от поредицата!
Напълно излишно беше според мен оттеглянето от спорта. Също и татко му какъв добър човечец под прикритие излезе, дойде ми в повече епилога. Само на Вон Епилога не беше лигав.
Някои й наясно ли е с канала Pasionflix? Скоро излиза Адът на Гейбриъл, както е преведен при нас, и се чудех как да го гледам. Дали има free като Нетфликс, субс на английски поне, че недочувам

# 230
  • Бургас
Дами, в "Най-редките цветя" действието наистина се развива по-мудно, но на мен книгите ми допаднаха  /да речем повече от Сестрите Чанс/ дано все пак да не са загубено  време за вас. Честно казано всички други поредици са по-добри и ако сте пропуснали нещо от тях не ги отхвърляйте, защото нещо препоръчано от мен не ви е допаднало /евентуално/

# 231
Най-накрая я прочетох https://www.goodreads.com/book/show/50277486-pestilence след цяла седмица влачене поради липса на свободно време за четене. За книгата мога да кажа, че страшно много ми хареса, за пръв път чета нещо от авторката, но много хубаво пише. Само не ми допадна това, че Сара си остана смъртна, а той безсмъртен. Някак недовършена ми беше историята им. Сега се чудя дали да продължа с Война, или да се метна на Хънтър на Шен.

# 232
  • Варна
Мише, към края на Война сякаш ми остана впечатление, че ставаха смъртни и те. Поне за Война съм сигурна. Отделно книгата за Война я изпусна авторката и след 2/3 книгата, не разочарова. Radianceима същото излъчване като Pestilence, може тях да прочетеш. Ще ти харесат, Hunter също е хубава и тя ще ти допадне.

# 233
Мише, към края на Война сякаш ми остана впечатление, че ставаха смъртни и те. Поне за Война съм сигурна. Отделно книгата за Война я изпусна авторката и след 2/3 книгата, не разочарова. Radianceима същото излъчване като Pestilence, може тях да прочетеш. Ще ти харесат, Hunter също е хубава и тя ще ти допадне.

Красе реших Война да започна. Така и така съм на вълна конници, поне да продължа с тях. А някой знае ли кога излиза за Глад книгата, в goodreads не виждам дата. В крайна сметка най-много чакам тази за Смърт. Тъмен, опасен и крилат, как да му устоиш? Надявам се в следващите книги да се разбере повече за предназначението им, защо Господ ги е изпратил, надявам се на по-добро обяснение от това, че хората са лоши и заслужават наказание за греховете си.
 Radiance съм си я набелязала отдавна. Не съм чела нищо от авторката, но ми хареса корицата, а след това и анотацията. Та със сигурност ще и дойде и нейното време за четене.

# 234
  • Варна
Мише, пиши после за Война. Според мен авторката не може да пише книги на едно ниво, устремява се, пише страхотна книга и после хваща надолу. Смърт и на мен ми е интересен много. Имаше един спин офф от Демоника, пак за Конниците, също е много хубав.
Radiance е много забавна първата книга, двамата имат чувство за хумор. Там чакам третата за приятеля на Краля регент.
Видях, че е излязла нова книга от Professionals на Джесика Гадзалия ( сигурно пак й обърках името)

# 235
Ще пиша. Ох, за тази Демоника първа много ми беше харесала, втора от половин година ми стои наполовина прочетена, а нямах търпение да я започна веднага след първата. Конниците там свързани ли са с Демониката много или може да се чете самостоятелно?
Radiance обезателно ще я видя, много обичам когато в книгите героите имат чувство за хумор.
От Джесика съм чела само The Fixer от поредицата, изтеглила съм си и втората за Гънър, но и тя чака ред. Изобщо so many books so little time.

# 236
  • София
The Fixer не ми хареса. Нещо не ѝ достигаше. Като история беше добре, но главният нещо много вял образ...
Като заговорихте за поредици се замислих, че не мога да посоча нито една поредица, в която всички книги да са ми харесали. Колкото и да е добра авторката, винаги има по някоя слаба книга.

Реших малко да разнообразя от фентъзито и започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/48559250-beautifully-cruel
Дотук много добре, но съм съвсем в началото.

# 237
  • Варна
Демоника съм я изчела без новелите, а те са доста. Тези поредици по принцип могат да се четат и самостоятелно, макар и да се появяват много герои от предни книги, но не е фатално. Тук Конниците бяха трима мъже и една жена. Имаше и един паднал Ангел към последните книги, неговата беше хубава.
Аз обичам като хвана една поредица и докрай, в един момент обаче всичко ли се слива и след n-броя книги ги оставям.
Lords of Underworld, до 12та. Обаче имаше един спин офф са ангели, много беше хубав
Ония на Коул, с валкириите, там съм до 16та.
БЧК от години вися на пролога на Сенките.
Най-смешно  е как съм зарязала една от поне 7-8 книги на последната новела, беше за един дракон лифтът, жена му беше еднорог Пия се казваше. Хубава поредица беше, имаше шифтър грифони, вампири, феи.. не мога да се сетя как се казваше поредицата.
Миленака, първата от Professionals e най-скучна. Тази поредица е някак без много е екшън, не знам на ме ми харесва, някак различна е.

# 238
  • София
Красе, точно на първата запецнах. Значи може да подкарам следващите като ми се дочете нещо подобно.

# 239
  • Варна
Красе, точно на първата запецнах. Значи може да подкарам следващите като ми се дочете нещо подобно.
Ако не се лъжа втората беше за жена на сенатор, който я бие постоянно, тя го убива и звъни на фирмата да й помогнат. Тази ми хареса много, имаше крими елемент някак по-застъпен. Сюжетът на поредицата е по-скоро в отношенията между героите. Ясно, че някой е безизходица, не това е движещото. Имаше една за член от екипа, който живее сам самичък в планината, цяла книга си изкараха двамцата с жената забравени горе. Имаше и престъпление за заден план. Не са лоши книжките.

Общи условия

Активация на акаунт