За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 907
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Здравейте,
Бих искала да попитам,
преди време съм чела една книга за един мъж, който отиде на война, или мисия, нещо такова и вечерта преди да замине брат му, който се казваше нещо с К, спа с неговата годеница и от това се зачена дете. Човекът загина в мисията, а  братът и годеницата се влюбиха. Тя беше нещо като осиновена в семейството, живееше с тях.
Някой сеща ли се как се казва книгата? И на кой автор е?
 Помня, че я има в Моята библиотека, но не мога да я открия.

Сандра Браун, Съдбовна нощ

Тя е първа част от поредица от две книги - втората е Сделка с дявола

# 451
Скрит текст:
Здравейте,
Бих искала да попитам,
преди време съм чела една книга за един мъж, който отиде на война, или мисия, нещо такова и вечерта преди да замине брат му, който се казваше нещо с К, спа с неговата годеница и от това се зачена дете. Човекът загина в мисията, а  братът и годеницата се влюбиха. Тя беше нещо като осиновена в семейството, живееше с тях.
Някой сеща ли се как се казва книгата? И на кой автор е?
 Помня, че я има в Моята библиотека, но не мога да я открия.

Сандра Браун, Съдбовна нощ

Тя е първа част от поредица от две книги - втората е Сделка с дявола
Много мерси!

# 452
  • Разпиляна във въображението
"Обяснения в омраза"  - ох, боже! Първи сблъсък с авторките и е нищо особено. Той я кара да си покаже покупките през почивката и тя започва да вади бикини пред шефа си? Това секси ли трябва да бъде? Да не пиша за другите безсмислици до тук. Тези да не са още в детската градина?

# 453
Прочетох Да покориш лорд на С.Маклаейн и ми хареса. Лек, забавен изторически роман. Има връзка с Маската на любовта.
Скрит текст:
В книгата Джорджиана се крие в имението на главната геройня докато е бременна и брат й Лейтън идва да я вземе, а главния герой е нает от брата за да търси сестра му.

Прочетох и Красиво безрасъдство -Шен. И тя ми хареса, а попринцип не харесвам тийн-колежански истории.Със сигурност ще си купя и останалите от поредицата. Но ме е яд, че не са превели предната с родителите им, а се разказва и за тях в книгата. Ще се помъча някой ден с преводача и ще хвана да ги прочета. Трябваше да си издават поредицате както са си. Все една да четеш Наследството на черния кинжал, без да си прочел Братството.... не се прави така.

# 454
  • Варна
За родителите на Дария и аз не съм чела, не е фатално, то е една новела. Обаче следващите две са задължили, за да се чете за децата. Изложи се Блажев, явно тая поредица е била на промоция хах

# 455
добре, помъчих се от goodreads да се оправя, но не можах. Красиво безрасъдство е първа от All saints high, поредицата за родителите е Sinners of saint или друга?

ПП - по имената на геройте се ориентирах, Sinners of saint е

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:31 от VikiE

# 456
Нещо ново от Джейн Ан Кренц.

Очаквайте на книжния пазар от 07.07.2020 г

Джак Ланкастър е консултант към ФБР. Винаги са го привличали най-заплетените и неразрешени случаи. Оцелял при пожар като дете, той е обсебен от умишлените палежи. А неговата почти свръхестествена способност да предвижда поведението на престъпници му е спечелила завидна репутация. Но е усложнила личния му живот. Колкото повече случаи разрешава, толкова по-близо е до това да изгуби себе си.

Единствената, която може да му помогне, е Уинтър Медоус. Като дете тя открива, че е способна да хипнотизира. Умение, което неведнъж я спасява от неприятности. Години по-късно тя намира призванието си като инструктор по медитация. След особено тежки случаи Уинтър помага на Джак да се възстанови.

Но докато заклетият му враг е жив, Джак не може да е спокоен. Когато миналото му застрашава жената, в която постепенно се влюбва, той е решен да сложи край на престъпленията на Куинтън Зейн.

# 457
  • Euskal Herria
Софтпрес са писали на страницата си във фейсбук:
Цитат
📘Повдигаме завесата към още едно от предстоящите ни заглавия. 🦋 Споделяме с вас част от корицата на един горещ роман, който значително ще повиши градусите през лятото. ☀️Можете ли да познаете името на неговия автор?

Според коментарите - това е Butterfly in Frost Силвия Дей.
Някой, ако я е чел, би ли споделил впечатленията си?

# 458
Нещо не ме впечатли на Кренц. Фбр с медитаторка офф, изчерпаха ли се вече, че почнаха всякакви тъпотии.
Тая Силвия Дей от червения жанр ли беше?

# 459
  • Разпиляна във въображението
Продължават с посредствени автори. Не съм чела Нюансите, нито Екстазите и т.н. на авторката, но тук са споменавани, а и по други места, и то не много ласкаво.

# 460
  • в сърцето на един мъж...
Нещо ново от Джейн Ан Кренц.

Скрит текст:

Очаквайте на книжния пазар от 07.07.2020 г

Джак Ланкастър е консултант към ФБР. Винаги са го привличали най-заплетените и неразрешени случаи. Оцелял при пожар като дете, той е обсебен от умишлените палежи. А неговата почти свръхестествена способност да предвижда поведението на престъпници му е спечелила завидна репутация. Но е усложнила личния му живот. Колкото повече случаи разрешава, толкова по-близо е до това да изгуби себе си.

Единствената, която може да му помогне, е Уинтър Медоус. Като дете тя открива, че е способна да хипнотизира. Умение, което неведнъж я спасява от неприятности. Години по-късно тя намира призванието си като инструктор по медитация. След особено тежки случаи Уинтър помага на Джак да се възстанови.

Но докато заклетият му враг е жив, Джак не може да е спокоен. Когато миналото му застрашава жената, в която постепенно се влюбва, той е решен да сложи край на престъпленията на Куинтън Зейн.

Ааа, това е третата част на историята на Зейн. Чудех се кога ще излезе. Благодаря! Първите две са - Изчезналите момичета и Обет за мълчание.

# 461
Аз пък харесвам Дей. Красфайър е по-добра от нюансите и историческите на Дей ми харесват. Еротика са, ако това се има в предвид под "червения жарн"

# 462
Някой чел ли е нещо на Ел Кенеди? С какви впечатления сте? Романтика или еротика?

# 463
Току що завърших https://www.goodreads.com/book/show/42615225-the-assist много приятна и сладка колежанска история, без излишни драми.
И аз я прочетох, наистина много леко се чете. Определено ще погледна книгите и за другите двама приятели . Обаче хич не обичам такива корици, този откъде го изкопаха, много противен и мазен Grin

# 464
Някой чел ли е нещо на Ел Кенеди? С какви впечатления сте? Романтика или еротика?

Чела съм тази поредица https://www.goodreads.com/series/144827-off-campus романтична е,  всъщност много хубава  колежанска поредица.

Току що завърших https://www.goodreads.com/book/show/42615225-the-assist много приятна и сладка колежанска история, без излишни драми.
И аз я прочетох, наистина много леко се чете. Определено ще погледна книгите и за другите двама приятели . Обаче хич не обичам такива корици, този откъде го изкопаха, много противен и мазен Grin

В момента съм на втората за Джоел, до половината съм, но бих казала, че също е добра. Харесва ми динамиката между Джоел и Катрина.

Общи условия

Активация на акаунт