За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 897
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Някой чел ли е нещо на Ел Кенеди? С какви впечатления сте? Романтика или еротика?

Тъкмо в момента я чета. Започнах поредицата Off-Campus и в момента приключвам втората книга   The Mistake. На мен ми харесват и по-скоро бих ги определила като романтични. Има и сексуални сцени, но са по-обрани в сравнение с други книги с подобен сюжет. Също така няма hate-love мотив, поне в първите две. Аз започнах авторката, защото преглеждах класациите в ГР за любовни романи и няколко години подред книгите й бяха на едно от първите места.

# 466
Някой чел ли е нещо на Ел Кенеди? С какви впечатления сте? Романтика или еротика?

Тъкмо в момента я чета. Започнах поредицата Off-Campus и в момента приключвам втората книга   The Mistake. На мен ми харесват и по-скоро бих ги определила като романтични. Има и сексуални сцени, но са по-обрани в сравнение с други книги с подобен сюжет. Също така няма hate-love мотив, поне в първите две. Аз започнах авторката, защото преглеждах класациите в ГР за любовни романи и няколко години подред книгите й бяха на едно от първите места.

Много ви благодаря за отзивите:) И аз започнах да чета поредицата. Започнах със забивката и ми се струва страшно сладка:) даже ми е странно защо не превеждат тази авторка:) Другите за съжаление ще трябва да си ги четем на английски май:)

# 467

Много ви благодаря за отзивите:) И аз започнах да чета поредицата. Започнах със забивката и ми се струва страшно сладка:) даже ми е странно защо не превеждат тази авторка:) Другите за съжаление ще трябва да си ги четем на английски май:)

Аз даже не се сетих да ги потърся на български език... А първата книга от поредицата е "Сделката"/ " The deal". "Забивката" може би е третата - "The score"?

# 468

Аз даже не се сетих да ги потърся на български език... А първата книга от поредицата е "Сделката"/ " The deal". "Забивката" може би е третата - "The score"?

Оле, аз съм в грешка.. Забивката е Body Check от поредицата Harlequin Blaze.. Беше ми малко странно защо няма общо с кампуси:) както и да е, книгата започва много добре и после ще се ориентирам към Off Campus щом казвате, че е хубава поредица:))))

# 469
  • Бургас
Здравейте момичета,  завърших Sinners of Saint на Шен за да се подготвя за Красиво безразсъдство. Обаче Сиела отлагаха 2-3 пъти премиерата и аз няка реших, че не ми е съвсем спешна. В момента дочитам Kill Switch (Devil's Night, #3)  - реших все пак да дочета зарязаните в списъка Currently Reading‎ ШЕСТ книги. Ами, след шока от лошотията на Деймън в началото, той се поочовечи и книгата взе да става приятна. Успоредно с нея започнах и Жега на Карън Мари Монинг. На средата на втората книга съм и не проумявам как е попаднала в раздел романс/паранормален романс и още повече е издадена от Егмонт като "книга за любов без предразсъдъци"?!? Нищо любовно няма, нищичко. Има една глава качена в читанка, фен превод... виж тя си е секс сцена и ... там ясно, но романите!! Дали е от лош превод, но и стила на авторката е различен във фен-превода и издадените книги /за съжаление преводачката е една и съща до последната книга/. Не харесвам фентъзи, но на инат ще прочета поредицата, че я хвалите и все имам надежда, че до началото на 5-та книга Мак ще целуне Джерико, пък до края може и да се случат някакви други неща. Към момента тия двамата така само лееееееко намекват, че май ще прехвърчат някакви искари. И въпросче: Какво е Джерико? Фае не е, Шиите зрящ също, вампир - по-скоро - Не... друид? човек?

# 470
  • София
Яна, не бързай да се отказваш от К. М. Монинг - определено е любовна, само че любовта започва малко по-късно Grinning

За Джерико не казвам, за да те държа в напрежение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • София
Здравейте,
някой да е чел серията Движение на Клара Бромберг? Как ви се струва и въобще има ли я на български език? Търсих, но я намирах на руски език само.

# 472
  • София
Това май ми звучи познато. Как е на английски?

# 473
  • София
Това май ми звучи познато. Как е на английски?

Driven series

# 474
  • София
Влязох да похваля рокерската поредица, която чета – https://www.goodreads.com/series/153104-sons-of-templar-mc В момента съм на края на третата. Дотук е доста по-добра от другата за военните, няма го това размотаване, което имаше при другата, действието е доста по-наситено. Но ми прави впечатление, че в ГР отстрани поджанровете не са отбелязани съвсем точно – пише, че е само романтика, а по-точно би било "романтика, дарк, съспенс".

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 00:37 от Не се сърди, човече

# 475
аз идвам да споделя за Slay Quartet Series
 https://www.goodreads.com/series/237664-slay-quartet
попадна ми от audible ,не познавам авторката,не знаех и за The Fixed Trilogy, където главната участва,но след като свърша Slay,ще я потърся

изключителна психологическа разработка на героите,очарована съм от стила

# 476
  • Варна
А някой да е чел това https://www.goodreads.com/book/show/35702241-the-shadows-between … YwLsFt&rank=1 Ще го издават на български и се чудя дали е интересно.

# 477
Чели ли сте тази поредица?Гледам,че има вече 4 книги.

https://www.goodreads.com/series/288156-the-court-of-the-underworld

# 478
# 479
Прочетох това и ще завърша трилогията със сигурност,защото историята е прекрасна, раздвижена и добре написана според мен! https://www.goodreads.com/book/show/36195070-broken-magic
И наистина ме е яд, че не издават тези книги на български, а някакви посредствени романи...Сега разнообразявам с Dare me  на Felicity Brandon и началото ме грабна веднага, потривам ръце 😊💖

Общи условия

Активация на акаунт