За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Да, точно тези, до десета книга са. Първите от читанка и останалите от wattpad, добре, че дамата ги е превела, много ми харесва поредицата.
Започнала е и превода на М.Марч Под тази маска. Досега нейна преведена имаше само седма от серията Под тези сенки. Да се надяваме, че ще преведе и останалите. Опитвала съм на английски да чета, но не ми върви

# 526
# 527
  • Варна
Ибис ще издават това https://www.goodreads.com/book/show/73385.A_Knight_in_Shining_Ar … kaUyn7&rank=1 на Джуд Деверо. Някой да я чел и хубава  ли е Thinking

# 528
обикновено прелитам през темата,та да си отбелязвам какво четете, и се запасявам,естествено...
та,не си спомням какви отзиви сте давали за “Този мъж“,когато се споменаваше честичко ...
попрелистих я, и честно!-не мислех,че е възможно да намеря втора небивалица,подобна на “След“-

Скрит текст:
то бива незрялост,то бива...то раздели и разлъки...ама чак пък толкова-от 38 годишен и 26 годишна!

# 529
  • Варна
обикновено прелитам през темата,та да си отбелязвам какво четете, и се запасявам,естествено...
та,не си спомням какви отзиви сте давали за “Този мъж“,когато се споменаваше честичко ...
попрелистих я, и честно!-не мислех,че е възможно да намеря втора небивалица,подобна на “След“-

Скрит текст:
то бива незрялост,то бива...то раздели и разлъки...ама чак пък толкова-от 38 годишен и 26 годишна!
Много е зле книгата. Главния пък да не говорим. Всеки момент очаквах да сложи фередже на главната. Зарязах книгата на първата и честно казано ми хареса как свърши първата.
Скрит текст:
Че се разделиха. Едва ги издържах.
Усещането ми беше същото като След. Не мога да ги разбера такива токсични двойки.

# 530
  • В къщурката на хълма на феите
Ибис ще издават това https://www.goodreads.com/book/show/73385.A_Knight_in_Shining_Ar … kaUyn7&rank=1 на Джуд Деверо. Някой да я чел и хубава  ли е Thinking
и аз съм й хвърлила око ..

# 531
  • Бургас
Честно казано никак не обичам романи в стил "пътуване във времето", но пък жаресвам Джуд Деверо и сигурно ще си купя книгата. Серията "Кадифе", която е също част от поредицата Монгомъри/Тагърт ми хареса и нямаше фантастичен елемент.

Mamagemelar, само я прелисти и видя на колко години е Джеси? Аз прочетох първата и така и не разбрах. Във втората Ава спря да го пита и рязко загубих интерес, за мен интригата се въртеше само около това. Аз пък на Ава се дразня, малоумна девойка с неадекватни реакции.

# 532
  • София
От Монтгомъри-Тагърт харесвам много Принцесата. Кралицата Дева беше първият любовен роман, който прочетох, като бях тийнейджърка. Но Принцесата ми беше един от любимите романи. Останалите от серията не са лоши.

# 533

Mamagemelar, само я прелисти и видя на колко години е Джеси? Аз прочетох първата и така и не разбрах. Във втората Ава спря да го пита и рязко загубих интерес, за мен интригата се въртеше само около това. Аз пък на Ава се дразня, малоумна девойка с неадекватни реакции.
Съмняваш се,демек Joy
От goodreads разбрах

Аз пък мисля,че по- ненормален е образът на Джеси.

# 534
  • Euskal Herria
Първата книга едва да я дочетох. Втората ми беше по-малко дразнеща, ама пак трудно я четях.  Реално историята се разви в третата, последна книга.
Помня, че докато чакахме от Егмонт да пуснат книгите на български, Миленака ги четеше в оригинал и ни разказваше сюжета.
Дано да няма продължение.

# 535
  • София
Първата книга едва да я дочетох. Втората ми беше по-малко дразнеща, ама пак трудно я четях.  Реално историята се разви в третата, последна книга.
Помня, че докато чакахме от Егмонт да пуснат книгите на български, Миленака ги четеше в оригинал и ни разказваше сюжета.
Не ми припомняй този момент Joy

На моменти ми идваше да запратя киндъла в стената.

# 536
  • Euskal Herria
Е, как да забравя, че се жертва тогава заради нас. Съгласи се да ги четеш и да ни ги преразказваш.

# 537
Аз пък я харесах книгата😂 Не ми хареса момента само, където Ава дойде и го хвана как една го налагаше с камшик. Стана ми вече много голяма боза. Този мъжкар уж, заприлича ми ма женчо.
А сега чета Дъблин стрийт. Първата книга от поредицата. Ами много бавно ми върви. На 70% съм и не виждам защо толкова много я харесват хората. Още нищо не се е случило, освен че и двамата главни герои имат тъжно минало. Дано следващите книги са по-добре.

# 538
[video][/video]
Може ли да ми кажете от къде мога да го гледам този филм" 365 дни" , ще съм ви много благодарна. Търсих го, но не можах да го намеря.  Благодаря!
Аз го свалих от piratebay
А по коя книга е правен филма?
Filmisub

# 539
  • Плевен / София
Не ми припомняй този момент Joy

На моменти ми идваше да запратя киндъла в стената.
Недей така....Благодарение на теб, любопитството ни беше задоволено.

Общи условия

Активация на акаунт