За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 834
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А, майтапя се Simple Smile

Нямаше ли четвърта книга? Или бъркам поредицата Thinking

# 541
  • Euskal Herria
Май се говореше, че ще има. В нея Ава претърпявала катастрофа, губи паметта си и пр. Обаче дали е така и дали има книга, не знам.

# 542
  • София
Мда, сега погледнах в ГР, ето я – https://www.goodreads.com/book/show/36234950-with-this-man
Даже на английски е излязла 2018. В резюмето пише, че след катастрофата не помнела последните 16 г. от живота си.

# 543
  • Euskal Herria
Досега Егмонт не са показали, че имат намерение да я издават на български.

# 544
  • Плевен / София
Мда, сега погледнах в ГР, ето я – https://www.goodreads.com/book/show/36234950-with-this-man
Даже на английски е излязла 2018. В резюмето пише, че след катастрофата не помнела последните 16 г. от живота си.
Ще се жертваш ли?😘

# 545
И аз помня как се жертва за нас. Аз така и не си го причиних.
Аз не успявам нищо да си харесам. Чудя се дали да не опитам с това https://www.goodreads.com/review/show/3323927773.

# 546
  • София
Ох, Гостенка, толкова да не ми се чете тази книга, че... Не че не чета от този тип, чета, но главният ми беше много дразнещ. Ако има класация на 5-те най-дразнещи главни мъжки персонажи от книги, него определно ще го поставя вътре.

П.П. Е, чак пък да съм се жертвала.. Все пак не съм катерила Еверест Smiley Първата книга даже ми хареса, след това започна да ме дразни.

Петя, първата чела ли си? Преди дни гледах поредицата и я отбелязах за четене.
Иначе аз още съм на рокерската поредица, вече съм на шестата – https://www.goodreads.com/series/153104-sons-of-templar-mc
Скоро май не ми се беше случвало да подкарам една след друга поредица на една авторка. Може би защото я започнах наобратно.

# 547
  • Варна
Описанието как ми звучи като сюжет на латиноамерикански сериал Laughing

# 548
  • София
И аз не можах да си причиня повече от първата книга. Тегава история.
Аз и "Кралска страст" зарязах преди време по същата причина.

# 549
Не, не съм я чела. Аз имах предвид поредицата, но явно съм объркала линка. Имам ги изтеглени и двете книги, но не съм ги започнала. Препрочитам си книгите на Laramie Briscoe, много ми е любима.

# 550
Ох, ами на мен и "След" и "Този мъж" ми харесаха, не знам какво да мисля за себе си... 😄😄😄 " Кралска страст" обаче ми е топ в списъка със скучни книги. И понеже сме на тази тема, да вметна, че на "365 дни" стигнах до третата книга и не знам какво да мисля...Карат се, правят с*кс, тя се облича в дрехите на еди-кой си дизайнер, отива на фризьор, среща бивш, и после всичко пак отначало.Самите книги не са ми интересни, не ми допада и стила на авторката, но ми е много интересно какво ще стане накрая. Нали прочетох тук какво става и сега ми е любопитно... Но предполагам, че щом ще има четвърта книга, накрая все пак ще са заедно. Ще прочета и нея. 😄😄😄
П.П: Ще прочета и четвъртата от "Този мъж" и ще пиша какво става... 😄😄😄

# 551
  • Варна
Ох, ами на мен и "След" и "Този мъж" ми харесаха, не знам какво да мисля за себе си... 😄😄😄 " Кралска страст" обаче ми е топ в списъка със скучни книги. И понеже сме на тази тема, да вметна, че на "365 дни" стигнах до третата книга и не знам какво да мисля...Карат се, правят с*кс, тя се облича в дрехите на еди-кой си дизайнер, отива на фризьор, среща бивш, и после всичко пак отначало.Самите книги не са ми интересни, не ми допада и стила на авторката, но ми е много интересно какво ще стане накрая. Нали прочетох тук какво става и сега ми е любопитно... Но предполагам, че щом ще има четвърта книга, накрая все пак ще са заедно. Ще прочета и нея. 😄😄😄
П.П: Ще прочета и четвъртата от "Този мъж" и ще пиша какво става... 😄😄😄
Като прочетеш 365 дни пиши. На мен ми е интересно
Скрит текст:
защо се разделят. Така и не разбрах.

# 552
# 553
  • Euskal Herria

Цитат
От 10 юли търсете 📘„Пеперуда в леда“ - горещо очаквана и страстна нова любовна история от феноменалния автор на бестселъри и автор #1 на New York Times Силвия Дей.

Една история за това колко крехка и уязвима може да е човешката душа и колко красота носи в себе си, когато я пуснеш на свобода. Като полет на пеперуда.🦋

# 554
Като прочетеш 365 дни пиши. На мен ми е интересно
Скрит текст:
защо се разделят. Така и не разбрах.

Прочетох ги и дори втората книга от средата и третата ми хареса. И финала ми хареса.

Скрит текст:
В общи линии след постоянните им караници и сдобряваници с Масимо, един испански мафиот- Начо, я отвлича и я води на о-в Тенерифе, за да изнудват Масимо. Тя започва да го харесва, защото той се държи добре с нея и й обещава, че няма да нарани нея или бебето й. Общо взето в пленничеството си с него се чувства по-свободна, отколкото живеейки с Масимо.Идва време да я освободят, но тогава трето лице, което преди време е било простреляно от Масимо, заради нея, иска да си отмъсти и се опитва да я убие. Простреляна е и губи бебето. Връщат се в Сицилия, но вече нищо не е същото, тя мисли за Начо и го сънува дори, а Масимо започва да се държи много очуждено. Изчезва с дни, пие, дрогира се, правят рядко секс...Така един ден я "изнасилва" и тя се връща в Полша като иска от него да я остави за известно време да помисли далеч от него. Тогава отново се появява Начо, който обещава да сложи света в краката й. Тя все пак решава да даде втори шанс на Масимо, но тогава по  погрешка го нарича "Начо" и той откача. Напива се и тогава отново се опитва да я нарани, но тя успява да избяга и отива при Начо, който обещава да я пази, а тя иска развод от Масимо. Той й изпраща в кутия мъртвото й куче, убито от него. Тя трябва да се върне в Сицилия, за сватбата на Олга, но Начо не може да иде, защото това би означавало война в мафиотския свят. Там Масимо успява да я заблуди, отвлича я, дрогира я и я изнасилва всеки ден, искайки да й направи бебе. Начо успява отново да я спаси. Тогава тя се оказва бременна и отива да махне бебето, но разбира, че е на Начо, а не на Масимо, защото е по-голямо. И така заживяват щастливо. В епилога пет години по-късно са все така щастливи и имат дъщеря, планират ново бебе, Масимо е все така с различни жени. И не знам за какво ще има 4-та книга, на мен този край ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт