За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 825
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Прочетох "Огнената звезда" на Нора Робъртс. Добро начало на фентъзи поредица, в която си има си всичко богини, безсмъртни, русалки, ликани, магьосници и т.н. Бях решила веднага след нея да започвам с втората книга от поредицата, но нещата се стекоха така, че се сдобих с "Фабрика за истина" на Коуди Макфейдън и просто нямаше как да не я започна веднага. Едва 100-тина страници минах досега, но книгата е брутална. Имам чувството, че ще е най-кървавата от поредицата.

# 556
Като чета поста на ~Chelsea~ за тия 365 дни още повече съм сигурна, че няма да прочета книгата. Благодаря за преразказа

# 557
Като прочетеш 365 дни пиши. На мен ми е интересно
Скрит текст:
защо се разделят. Така и не разбрах.

Прочетох ги и дори втората книга от средата и третата ми хареса. И финала ми хареса.

Скрит текст:
В общи линии след постоянните им караници и сдобряваници с Масимо, един испански мафиот- Начо, я отвлича и я води на о-в Тенерифе, за да изнудват Масимо. Тя започва да го харесва, защото той се държи добре с нея и й обещава, че няма да нарани нея или бебето й. Общо взето в пленничеството си с него се чувства по-свободна, отколкото живеейки с Масимо.Идва време да я освободят, но тогава трето лице, което преди време е било простреляно от Масимо, заради нея, иска да си отмъсти и се опитва да я убие. Простреляна е и губи бебето. Връщат се в Сицилия, но вече нищо не е същото, тя мисли за Начо и го сънува дори, а Масимо започва да се държи много очуждено. Изчезва с дни, пие, дрогира се, правят рядко секс...Така един ден я "изнасилва" и тя се връща в Полша като иска от него да я остави за известно време да помисли далеч от него. Тогава отново се появява Начо, който обещава да сложи света в краката й. Тя все пак решава да даде втори шанс на Масимо, но тогава по  погрешка го нарича "Начо" и той откача. Напива се и тогава отново се опитва да я нарани, но тя успява да избяга и отива при Начо, който обещава да я пази, а тя иска развод от Масимо. Той й изпраща в кутия мъртвото й куче, убито от него. Тя трябва да се върне в Сицилия, за сватбата на Олга, но Начо не може да иде, защото това би означавало война в мафиотския свят. Там Масимо успява да я заблуди, отвлича я, дрогира я и я изнасилва всеки ден, искайки да й направи бебе. Начо успява отново да я спаси. Тогава тя се оказва бременна и отива да махне бебето, но разбира, че е на Начо, а не на Масимо, защото е по-голямо. И така заживяват щастливо. В епилога пет години по-късно са все така щастливи и имат дъщеря, планират ново бебе, Масимо е все така с различни жени. И не знам за какво ще има 4-та книга, на мен този край ми хареса.
Боже ,каква драма ... определено се отказах да я чета Grinning

# 558
  • Разпиляна във въображението
Авторката на книгата има "страхотно" въображение. И оприличавайки се на героинята, или по-скоро правейки я да прилича на нея, започвам да се питам какво всеки ден й минава през главата.

# 559
  • София
Наистина ужасно звучи Joy И аз се отказах да я чета.

# 560
Моля да ми препоръчате роман, който се чете леко (без драматизма на спомената скоро книга). Искам нещо, което именно да ме измъкне от стреса. Последно четох о-като оргазъм и много добре ми "изчистваше" главата от стреса преди сън.

# 561
Пробвай с книгите на Сюзън Елизабет Филипс и Джули Джеймс, - леки, приятни книги със забавни диалози и интересни герои.

# 562
  • Варна
Като прочетеш 365 дни пиши. На мен ми е интересно
Скрит текст:
защо се разделят. Така и не разбрах.

Прочетох ги и дори втората книга от средата и третата ми хареса. И финала ми хареса.

Скрит текст:
В общи линии след постоянните им караници и сдобряваници с Масимо, един испански мафиот- Начо, я отвлича и я води на о-в Тенерифе, за да изнудват Масимо. Тя започва да го харесва, защото той се държи добре с нея и й обещава, че няма да нарани нея или бебето й. Общо взето в пленничеството си с него се чувства по-свободна, отколкото живеейки с Масимо.Идва време да я освободят, но тогава трето лице, което преди време е било простреляно от Масимо, заради нея, иска да си отмъсти и се опитва да я убие. Простреляна е и губи бебето. Връщат се в Сицилия, но вече нищо не е същото, тя мисли за Начо и го сънува дори, а Масимо започва да се държи много очуждено. Изчезва с дни, пие, дрогира се, правят рядко секс...Така един ден я "изнасилва" и тя се връща в Полша като иска от него да я остави за известно време да помисли далеч от него. Тогава отново се появява Начо, който обещава да сложи света в краката й. Тя все пак решава да даде втори шанс на Масимо, но тогава по  погрешка го нарича "Начо" и той откача. Напива се и тогава отново се опитва да я нарани, но тя успява да избяга и отива при Начо, който обещава да я пази, а тя иска развод от Масимо. Той й изпраща в кутия мъртвото й куче, убито от него. Тя трябва да се върне в Сицилия, за сватбата на Олга, но Начо не може да иде, защото това би означавало война в мафиотския свят. Там Масимо успява да я заблуди, отвлича я, дрогира я и я изнасилва всеки ден, искайки да й направи бебе. Начо успява отново да я спаси. Тогава тя се оказва бременна и отива да махне бебето, но разбира, че е на Начо, а не на Масимо, защото е по-голямо. И така заживяват щастливо. В епилога пет години по-късно са все така щастливи и имат дъщеря, планират ново бебе, Масимо е все така с различни жени. И не знам за какво ще има 4-та книга, на мен този край ми хареса.
Много ти благодаря за преразказа Kiss
Определено не са за мен книгите и каква е тая мания на авторката
Скрит текст:
с отвличанията на главната. Сигурно е най отвличаната жена от мафиоти в историята Laughing Това с кучето е брутално, гадно и изнасилванията Disappointed Relieved
Четох, че четвъртата книга щяла да е от гледна точка на Масимо.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:25 от ·٠• Hrisi•٠·

# 563
О,не, напълно излишна ми се струва четвърта книга... Знаейки как ще свърши историята, от самото начало съжалявах Масимо, но накрая си мислех, че му е малко.
Гледах сега и филма. Единственото, което ми хареса в него беше, че главната си смени цвета на косата... 😆😆😆

# 564
365 дни я зачетох и почти веднага се отказах, аз и на Ана Тод прословутата поредица не можах да преглътна - още в началото на първата книга ми стана ясно, че няма да я бъде.
Тези дни изчетох ударно от 5 до 10 книга от поредицата Тъмните пазители на Ребека Занети, добра душа в темата за търсене на книги беше пуснала линк, а аз бях чела от 1-ва до четвърта. Някои ми харесаха, други не чак толкова. Книгите за приятелите на семейство Кеърс ми се видяха малко претупани, особено за Кейти и Джордан. Видях, че има още три от поредицата, но едва ли са преведени. Сега се чудя какво да подхвана.
В Wattpad има много плява за пресяване, има и книги, които ми харесват, обикновено това са преводи. От българските автори  ми хареса "С аромат на буря" от Ванеса Гъркова. 
Отивам да  ровя из файловете си в calibre, дано да ми хване нещо интересно окото.

# 565
И аз прочетох Занети и ми харесаха. Освен за Кейти имаше и две кратки книги, който бяха излишни според мен. Имаше хубав край и дава начало на нова история. До колкото се разрових има още доста книги, но едва ли ще се преведат.

Прочетох двете книги за Бордън, който са с доста груб език, началото е доста тъжно и като цяло са хард. Иначе историята е интересна, но края беше претупан. Можеше да се поразвие повече.

Почвам Чудовището, имаше доста коментари за нея и ми е интересно

ПП- ами прочетох Чудовището и ми дойдоха в повече тея котенца и пчелички Simple Smile само края, последните глави, ми харесаха

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 18:19 от VikiE

# 566
  • София
О, и аз благодаря за преразказа! Не е за мен тази книга. Обикновено чета книги преди заспиване т.е. за релакс и подобни драми не са ми по вкуса.

# 567
  • София
Току що приключих  Ви Кийланд - Арогантен костюмар. Доста време я отлагах, защото смятах, че няма да ми хареса. Е, хареса ми. Даже много. Ще се разровя за нещо друго от тази авторка. А за 365, нямам думи. То не са драми, то не са....

# 568

Цитат
От 10 юли търсете 📘„Пеперуда в леда“ - горещо очаквана и страстна нова любовна история от феноменалния автор на бестселъри и автор #1 на New York Times Силвия Дей.

Една история за това колко крехка и уязвима може да е човешката душа и колко красота носи в себе си, когато я пуснеш на свобода. Като полет на пеперуда.🦋
От чисто любопитство реших да я прочета. Не че очаквах нещо уау, но толкова трудно и мудно ми вървеше, четях я прескачайки абзаци и страници дори. Определено не ми допадна.

# 569
  • В къщурката на хълма на феите
О,не, напълно излишна ми се струва четвърта книга... Знаейки как ще свърши историята, от самото начало съжалявах Масимо, но накрая си мислех, че му е малко.
Гледах сега и филма. Единственото, което ми хареса в него беше, че главната си смени цвета на косата... 😆😆😆
ма то във филма няма помен от доминантност от негова страна .. тя квото иска го получава .. добре, че поне актьорчето го биваше, да плакнем око .. не, че аз тоя филм не го гледах пет дена ..

Общи условия

Активация на акаунт