За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning
. Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.
Много свежа книжка.

Преди време бях чела подобна книга и сега не се сещам нито заглавие, нито автор.

Скрит текст:
Спомням си, че главните бяха заварени в компрометираща ситуация и той взе решение да се женят. Говори с някой, май с брат ѝ или баща ѝ (настойник). Спомням си сцената пред някакъв шадраван в имението, тя върви към него, той я прегръща и ѝ прошепва, че ще се женят и всичко ще е наред. Тя май не беше много добре приета от висшето общество.
missence за  спойлера- сетих се за "Годеница на дявола"-Стефани Лорънс.....

Мерси! Може и да е тя. Ако си познала, ще те черпя. Cake Coffee

# 136
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning
. Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.
Много свежа книжка.

Преди време бях чела подобна книга и сега не се сещам нито заглавие, нито автор.

Скрит текст:
Спомням си, че главните бяха заварени в компрометираща ситуация и той взе решение да се женят. Говори с някой, май с брат ѝ или баща ѝ (настойник). Спомням си сцената пред някакъв шадраван в имението, тя върви към него, той я прегръща и ѝ прошепва, че ще се женят и всичко ще е наред. Тя май не беше много добре приета от висшето общество.

JoyJoyJoy ти само кажи дали съм улучила книгата Smirk

# 137
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning . Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.

В момента я чета и много ми харесва. Обаче мислех, че е самостоятелна книга. И друга част ли ще има, отворено ли свършва?

# 138
Няма отворен край. Завъшена история си е

# 139
  • Бургас
Да момичета, книгата е дадена като самостоятелна и не е част от поредица.
https://www.goodreads.com/book/show/48690746?ac=1&from_searc … pKJTrH&rank=1

# 140
Вчера прочетох “Момичето от езерото” на Емили Брадшоу . Хареса ми ,че не е предвидима , макар че все бях сигурна,какво ще стане ,но историята се развиваше по друг начин. На моменти главния много ме изнервяше,като предполагам ,който е чел книгата знае за какво говоря . Като цяло ми хареса и я препоръчвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Прочетох Да съблазниш негодник на С. Маклейн и мога да кажа, че не е лоша книжка, типичен исторически роман, но мого бавно ми вървяха нещата. Много описания, нямаше кой знае колко действия и случки, на моменти ми беше отекчително.

# 142
Здравейте, чета с интерес публикациите ви и намирам много интересни идеи за книги. Наскоро прочетох Хулиган 57 и ми се иска да прочета повече книги от Пенелопе Дъглас. Коя поредица според вас да пробвам - Devil`s night или Fall away Simple Smile

# 143
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много свежа книжка.

Скрит текст:

JoyJoyJoy ти само кажи дали съм улучила книгата Smirk
Не е тя. Бах забравила, че съм чела тази книга. Много мрачен сюжет.
Покрай нея препрочетох "Дявол през пролетта", много свежа история.

Сега вече се захващам с Just one night.

# 144
Прочетох и Take me back на Меган Марч, с което прочетох всичко, което е издала. Много различна книга. Почти няма с..с(само два пъти за цялата книга). Първата половина върви малко мудно, но втората част беше супер. Държа ме будна до късни часове и днес вместо да работя я довърших.

Сега мисля да почна с Измяна на Алита Ромиг.

# 145
  • Варна
Здравейте, чета с интерес публикациите ви и намирам много интересни идеи за книги. Наскоро прочетох Хулиган 57 и ми се иска да прочета повече книги от Пенелопе Дъглас. Коя поредица според вас да пробвам - Devil`s night или Fall away Simple Smile
Щом сте почнали с Хулигана, по-добре с Fall away. Дяволската нощ е за напреднали 😆
В тоя ред на мисли преполових Credence, дето нямаше да я чета, но след Магия от тръни ми трябваше нещо недетско! Нямам търпение да ги завали тоя сняг вече, само й обещават хаха
Devil's bride  съм чела, че поредицата цялата май,  ама имаше една дето така се дърпаше момата, завлякоха някъде из Шотландия в едно имение уж на гости и там минаха по едно мостче и от Англия се озоваха в Шотландия и уж на майтап се ожениха, тя даже не разбра. Не се сещам кои бяха, сякаш на Малкото нещо беше...

# 146
Току що приключих  Книгата на Хаде на Валенти. Ами какво да кажа, ядосана съм. По принцип обожавам фентъзито, вампири, върколаци , митология и любов като комбинация обаче...всичко в тази книга ми дойде в повече и след като глйтна три дни цялото ми свободно време и изчетох 500 страници на таблета, няма герой в нея, когото да не искам да пребия 😠 Главните герои и двамата бяха изключително дразнещи и недорасли, а пък и главната не спря да реве, и освен това още в началото да я пребият, той да я обижда и насилва и на нея пък чак да и хареса...бясна съм направо! Предполагам, че ще има още части,или има вече, защото имаше много второстепенни истории, които могат да бъдат развити, но аз ще си го спестя....

# 147
  • Варна
Щом сте почнали с Хулигана, по-добре с Fall away. Дяволската нощ е за напреднали 😆
В тоя ред на мисли преполових Credence, дето нямаше да я чета, но след Магия от тръни ми трябваше нещо недетско! Нямам търпение да ги завали тоя сняг вече, само й обещават хаха
Devil's bride  съм чела, че поредицата цялата май,  ама имаше една дето така се дърпаше момата, завлякоха някъде из Шотландия в едно имение уж на гости и там минаха по едно мостче и от Англия се озоваха в Шотландия и уж на майтап се ожениха, тя даже не разбра. Не се сещам кои бяха, сякаш на Малкото нещо беше...
Мислех да чета Магия от тръни, но като слушам отзиви ми се отщява.

# 148
  • Варна
Хриси, не е лоша книжката ама детска. И понеже съм извратена все очаквах да си спретнат едно щастливо семейство тримата с демона. Те си бяха тройка направо. На цялата цензура да е детска, магьосникът каза, че е би. Е, ама нема нужда да се пише, при положение, че имаше една целувка само като хората. Ама нека си знаем колко е пич, щом е би!

# 149
Някой прочете ли Спаси ни на Мона Кастен ?

Общи условия

Активация на акаунт