За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 890
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Аз дори не си спомням тази сцена със закуската, но през цялата книга сякаш тя проявяваше най-голям афинитет към бащата, все пак й отне девствеността, и накрая избира Кейлъб. Не че не ми беше ясно от самото начало,че ще стане така, все пак той беше най-тайнствения и проблематичен персонаж. Но просто нямаше никаква логика в действията на главната.🤷‍♀️

Имаше няколко неща, които направи Кейлъб и втрещиха читателите - първата им среща, когато я налази веднага Grinning ; наплю я и написа й, че е к*рва на челото, когато разбра, че е спала с баща му; хвърли храна по нея на закуска, не си спомням какво точно беше направила пак; след това уж изнасилването, ама тя се дърпаше в началото, после не искаше да го пуска. Може да има и още неща, на това помня със сигурност.

# 181
Аз дори не си спомням тази сцена със закуската, но през цялата книга сякаш тя проявяваше най-голям афинитет към бащата, все пак й отне девствеността, и накрая избира Кейлъб. Не че не ми беше ясно от самото начало,че ще стане така, все пак той беше най-тайнствения и проблематичен персонаж. Но просто нямаше никаква логика в действията на главната.🤷‍♀️

Имаше няколко неща, които направи Кейлъб и втрещиха читателите - първата им среща, когато я налази веднага Grinning ; наплю я и написа й, че е к*рва на челото, когато разбра, че е спала с баща му; хвърли храна по нея на закуска, не си спомням какво точно беше направила пак; след това уж изнасилването, ама тя се дърпаше в началото, после не искаше да го пуска. Може да има и още неща, на това помня със сигурност.

Явно мен не са ме втрещили, защото ги бях забравила. 😃😃😃 Не го съдя човека. Все пак тя спа и с тримата на 17 години. 🤦‍♀️ Няма да мине за монахиня.

# 182
  • Варна
Кейлъб я искаше за него си, тя обаче не знаеше какво иска, кого и дали само един или няколко. Предполагам се е почувствал предаден, че след като едвам не спа с братята, се метна на баща им първо. Той си беше агресивен изначално, Ноа беше all American boy нищо интересно, баща си беше за проба. Ясно е, че Кейлъб беше нейния човек.

# 183
  • София
Ооо, значи не е за мен тази книга! Благодаря, че споделяте!
Какви са тези романи, в които всеки спи с всеки (бащи, синове ...)? Имам усещането, че в последните години се издават само някакви книги с доминанти, много секс, вакханалии някакви. То ясно, че го има и в реалния живот, но аз съм заклета романтичка и чета любовните романи за разтоварване и приятно усещане.
Все повече взех да оценявам романите на Джулия Куин, Сара Маклейн, Лайза Клейпас и др. - леки, забавни, разтоварващи.

# 184
  • Варна
Мише, не е за теб, да. А по темата , то и в Секса и града ги сменяха един през друг, но всички му се кефеха.
Хубава е книгата, объркани хора, млади, възрастни...

# 185
Какви са тези романи, в които всеки спи с всеки (бащи, синове ...)? Имам усещането, че в последните години се издават само някакви книги с доминанти, много секс, вакханалии някакви. То ясно, че го има и в реалния живот, но аз съм заклета романтичка и чета любовните романи за разтоварване и приятно усещане.
Все повече взех да оценявам романите на Джулия Куин, Сара Маклейн, Лайза Клейпас и др. - леки, забавни, разтоварващи.
+1!  Всеки разбира се има вкус и предпочитания, които уважавам дълбоко!  Аз самата понякога прелиствам подобни книжки и нямам против малко повече еротика... Просто имам усещането, че тези романи започнаха леко да ги извращават и романтиката отстъпи доста назад...Но това е лично мое мнение, както казах 😊

# 186
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning
. Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.
Много свежа книжка.

Преди време бях чела подобна книга и сега не се сещам нито заглавие, нито автор.

Скрит текст:
Спомням си, че главните бяха заварени в компрометираща ситуация и той взе решение да се женят. Говори с някой, май с брат ѝ или баща ѝ (настойник). Спомням си сцената пред някакъв шадраван в имението, тя върви към него, той я прегръща и ѝ прошепва, че ще се женят и всичко ще е наред. Тя май не беше много добре приета от висшето общество.
missence за  спойлера- сетих се за "Годеница на дявола"-Стефани Лорънс.....

Мерси! Може и да е тя. Ако си познала, ще те черпя. Cake Coffee
JoyJoyJoy ти само кажи дали съм улучила книгата Smirk
Не е тя. Бах забравила, че съм чела тази книга. Много мрачен сюжет.
Покрай нея препрочетох "Дявол през пролетта", много свежа история.

Сега вече се захващам с Just one night.
Съжалявам...ако ми попадне нещо подобно ще пиша....

# 187
На 6та глава съм от The Hunter . Толкова готино е написана! Усещам, че Хънтър ще ръси бисери през цялото време.

Скрит текст:
Бащата на Хънтър го кара да работи за него, да ходи в някакъв колеж вечер и да живее 6 месеца със Сейлър, заради гаф, който прави в началото. Няма да издавам съвсем всичко, но в сцената, където я убеждава да станат съквартиранти, а тя не иска, и казва : "Just think of me, like, as Bambi: cute AF but super stupid and in total need of supervision." Laughing А едно от условията на Сейлър, за да живеят заедно, е да не води момичета в апартамента им. И той проверява към 20 пъти в Гугъл дали може да умре от липса на секс.

В групата за спойлери много се точат на Килиън /по-голям брат на Хънтър/. Засега го играе гаден и безчувствен, "златният син''. Очаквам да избухне с нещо. Същото е и за Сам /осиновеният брат на Сейлър/.

Хайде, момичета, започвайте я, за да имам с кого да коментирам! Grinning

# 188
  • Варна
Почнах, sippy, oбаче съм още в началото. Ах, Вишъс, Вишъс, как ме кефи 😍😂
Бащата на Сейлър, появявал ли се е някъде, да не си мъча мозъка? Имаше две книги за Бостън, Крадецът на целувки и Врабче, в двете имаше бостънски ирландски мафиоти.

# 189
На 6та глава съм от The Hunter . Толкова готино е написана! Усещам, че Хънтър ще ръси бисери през цялото време.

Скрит текст:
Бащата на Хънтър го кара да работи за него, да ходи в някакъв колеж вечер и да живее 6 месеца със Сейлър, заради гаф, който прави в началото. Няма да издавам съвсем всичко, но в сцената, където я убеждава да станат съквартиранти, а тя не иска, и казва : "Just think of me, like, as Bambi: cute AF but super stupid and in total need of supervision." Laughing А едно от условията на Сейлър, за да живеят заедно, е да не води момичета в апартамента им. И той проверява към 20 пъти в Гугъл дали може да умре от липса на секс.

В групата за спойлери много се точат на Килиън /по-голям брат на Хънтър/. Засега го играе гаден и безчувствен, "златният син''. Очаквам да избухне с нещо. Същото е и за Сам /осиновеният брат на Сейлър/.

Хайде, момичета, започвайте я, за да имам с кого да коментирам! Grinning

Супер, нямам търпение да я започна. Обичам книгите на Шен. Но първо да довърша https://www.goodreads.com/book/show/50277486-pestilence която започнах снощи.

# 190
  • Варна
Мише, да пишеш после за Pestilence 😘

# 191
Почнах, sippy, oбаче съм още в началото. Ах, Вишъс, Вишъс, как ме кефи 😍😂
Бащата на Сейлър, появявал ли се е някъде, да не си мъча мозъка? Имаше две книги за Бостън, Крадецът на целувки и Врабче, в двете имаше бостънски ирландски мафиоти.

Главните от Sparrow са родителите й. А брат й е Сам - детенцето на приятеля на Трой /този, който отвлече Спароу, Трой го уби/. Осиновяват го и израства със Сейлър, много overprotective e, 
Скрит текст:
заедно с Трой заплашват Хънтър, че ще го убият, ако не внимава какви ги върши. Даже му казва, че не го заплашват, а направо си му обещават. Grinning

# 192
В момента чета Burn fo you https://www.goodreads.com/book/show/34879621-burn-for-you. Много добре е написана, харесва ми.

# 193
  • В къщурката на хълма на феите
И аз съм на същото мнение, много трудно си харесвам нова книга или евентуално нова поредица и все си търся старите и основно препрочитам. В последните години темите и отношенията (и нямам предвид само секса), които се засягат, изобщо не са ми близки, аз имам друго разбиране по въпросите Simple Smile

# 194
  • Плевен / София
И аз съм на същото мнение, много трудно си харесвам нова книга или евентуално нова поредица и все си търся старите и основно препрочитам. В последните години темите и отношенията (и нямам предвид само секса), които се засягат, изобщо не са ми близки, аз имам друго разбиране по въпросите Simple Smile
Бих добавила и Джудит Макнот и Джули Гарууд

Общи условия

Активация на акаунт