За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 870
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Прочетох Дъщерята на Дявола на Клейпас, допадна ми. Много ми хареса макар и мимолетното споменаване на героите от поредицата Сезони на любовта. А книгата за Касандра и Северин, дали излезе на английски? В предишните книги имаше по малък откъс от всяка следваща история, а тук нищо.

Забавната размяна на диалози най-много ми хареса. Е, малко повече се образовах на тема земеделие, но с нетърпение очаквам кога ще издадат  на бг следващата книга. И аз мислех, че нещо за Северин и Касандра ще загатнат още тук.
Ако някой е чел на английски книгата за Северин и Касандра, би ли споделил дали  е добра като предишните.

# 496
  • Бургас
Филмът След е ОГРОМНА тъпня, две-три реплики от книгата и това е...... скапан дори и за тийн възприятията.

Ако някой е чел на английски книгата за Северин и Касандра, би ли споделил дали  е добра като предишните.
ами аз писах преди време, надявам се да ме извините, че се повтарям
Скрит текст:
Цитат
След Лайза Клейпас "Дъщерята на дявола"  някак набрала инерция почнах /че и завърших/ "Преследването на Касандра". Често натоварвам книги с големи очаквания и после оставам разочарована. За съжаление и сега случаят е точно такъв. Книгата Е ХУБАВА, диалозите забавни, но преследване нямаше, липсваше ми и сюжетната линия злодей - крехка и нежна девойка.
Северин се оказа неочаквано свястно момче, много наранено в миналото и по тази причина се стреми да изпитва и показва минимум емоция, но жадуващ за любов и внимание
и
Цитат
missence, ами аз драснах два-три реда в спойлера, но... Как да кажа, че да не разкажа историята - книгата няма много действие, но има много забавни диалози. Чете се буквално за ден. Това, което не ми допадна особено е, че очаквам злодеят да е злодей. Познаваме Том Северин като нахален, арогантен, пресметлив - пълна гад. Тук само в началото беше такъв и от първата сцена нататък ни беше показан като един странник. В интерес на историята беше според мен по-дълго време да бъде лош за да се засили контраста между него и Касандра. Преследване също нямаше. Северин се отказа от нея в същият ден в който и направи предложение с думите "Аз ще бъда твоята стрида", като така същевременно и се представи за пръв път - И - НЕ, няма да ви кажа повече.

# 497
Филмът започна с цитат от книгата и тъкмо си мислех, че ще е добър ииии през останалия час и нещо го гледам и се чудя защо си губя времето....

Прочетох трите от Фордж на М. Марч и отново да кажа, че ми е любимка. Прилачат на Безмилостен крал, с по-малко секс, пълни с обрати и динамика. Интригата те държи в напрежение през цялото време. Много ми харесаха. Трябва да направят филм по тези поредици Simple Smile

# 498
Прочетох трите от Фордж на М. Марч и отново да кажа, че ми е любимка. Прилачат на Безмилостен крал, с по-малко секс, пълни с обрати и динамика. Интригата те държи в напрежение през цялото време. Много ми харесаха. Трябва да направят филм по тези поредици Simple Smile

Да не правят по-добре, че като знам как ги правят филимите... 😄😄😄

# 499
Не вярвах, че ще попадна на по-изнервяща история от "След", но  и това ми се случи- "Чудовище"на Харлоу Грейс, няма такава тъпня.
Стигнах до средата и се отказах, половин страница предупреждения колко е хард , "само за 18+", "тъмен еротичен роман"...и следва половин книга размисли  на18г. девственица и 22г.нормален младеж.

# 500
  • Разпиляна във въображението
Аз започнах да чета "Лятото преди войната" на Хелън Саймънсън. Историята ще се развива на фона на Първата световна война. Засега ми харесва. Една пасторална английска провинция, учителка по латински, двама братовчеди - единият иска да става поет, вторият лекар. Симпатични герои.

# 501
Книгите са три.  Филмът върху трите ли се базира, или е само по първата книга?
Филмът е само върху първа част, но 2021 се очаква продължение, а авторката ще напише и четвърта част, която ще е финална за поредицата.

# 502
  • Варна
Не вярвах, че ще попадна на по-изнервяща история от "След", но  и това ми се случи- "Чудовище"на Харлоу Грейс, няма такава тъпня.
Стигнах до средата и се отказах, половин страница предупреждения колко е хард , "само за 18+", "тъмен еротичен роман"...и следва половин книга размисли  на18г. девственица и 22г.нормален младеж.
Смяташ младежа за нормален , защото не си прочела всички книги Laughing

# 503
Смяташ младежа за нормален , защото не си прочела всички книги Laughing
Има още части на "Чудовище"!?Scream
Аз си падам по действието, пет книги разтягане на локуми ме изнервят, като всичко може да се събере най-много в две.
Започнах "Забивка" на Ел Кенеди, за сега ми допада, поне не размишляват едно и също нещо през страница.

# 504
Тази книга " Чудовище" ми дойде и на мен в повече. Доста е пресилена и груба. Не всеки може да я издържи. Аз стигнах до средата и немога повече. Чела съм доста книги с такъв сюжет, но тази ми дойде много. Даже малко ме отврати.

# 505
аз намерих преведени в wattpad книгите на Занети и сега съм почнала цялата поредица отначало, но после ще прочета и аз това Чудовище, да го видя колко е страшно Simple Smile заинтригувах се

# 506
Хаха и на мен не ми допадна “Чудовище” ,но за сметка на това “Бордън” ме накефи Grinning . Може би ,защото нямах никакви очаквания към нея ,нямам идея ,но определено ми хареса много

# 507
Аз не съм я чела "Бордън". За какво става въпрос?

# 508
аз намерих преведени в wattpad книгите на Занети и сега съм почнала цялата поредица отначало, но после ще прочета и аз това Чудовище, да го видя колко е страшно Simple Smile заинтригувах се
Не е страшно просто е прекалено грубо написана. 😁

# 509
Аз не съм я чела "Бордън". За какво става въпрос?
Съвсем леко ми напомня "Три метра над небето",  но възрастта на героите е по-голяма.Той е "бивш" престъпник,  тя се бори с живота...
Хареса ми и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт