За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Аз не съм я чела "Бордън". За какво става въпрос?
Съвсем леко ми напомня "Три метра над небето",  но възрастта на героите е по-голяма.Той е "бивш" престъпник,  тя се бори с живота...
Хареса ми и на мен.
Ще я прочета и аз звучи интересна. 🙂

# 511
  • Варна
Не вярвах, че ще попадна на по-изнервяща история от "След", но  и това ми се случи- "Чудовище"на Харлоу Грейс, няма такава тъпня.
Стигнах до средата и се отказах, половин страница предупреждения колко е хард , "само за 18+", "тъмен еротичен роман"...и следва половин книга размисли  на18г. девственица и 22г.нормален младеж.
Смяташ младежа за нормален , защото не си прочела всички книги Laughing
Има още части на "Чудовище"!?Scream

А не знам дали има, не съм я чела. Обърках се, мислих, че за След говориш и се чудих какво му е нормалното на главния. Така е като чета темата късно вечер и ми се спи Smile

# 512
  • Бургас
Прочетох "Красиво безразсъдство" на Шен и  много ми хареса.Много. Сега се чудя да чакам ли и останалите да излязат на бг или да ги почвам на английски.
 Междувременно дочитам кн.5 Жега на КМ Монинг. Е, доживях да се заформи интрига между главните. 4 и 5-та книго са ми интересни, от 1 до 3 не ми допадат, но не защото са лоши, а просто не е моя жанр.

# 513
  • София
Подхвалана съм по автори исторически любовни романи. На Джоана Линдзи чета, макар че съм и ги чела всички по няколко пъти Grinning Но може би не съм от 3-4 години и сега са ми що годе, като нови, позабравила съм някои неща.
След това мисля да чета на Джуд Деверо. И нейните съм ги чела(да не кажа, че на всички Sweat Smile ) но през няколко години обичам да си препрочитам.
Хич не ми се четат съвременни от доста време, не мога да си намеря нещо завладяващо.

# 514
  • Варна
Аз на Джоана Линдзи съм чела само това https://chitanka.info/book/2561-prelystena-nevinnost и много ми беше харесало. Не можах да я оставя. Другите и книги също ли са така интересни.

# 515
  • Бургас
Хриси, Малъри-Андерсън са направо задължително четиво за жанра. Почвай ги ВЕД-НА-ГИ-ЧЕС-КИ

# 516
  • София
Да, най-известна и е серията за Малъри-Андерсън. Там гъмжи от красиви мъже, на фона на Regency Лондон. Има и пиратска тема...абе хубава е серията, бих се зарадвала на сериал за нея.  Много хумор, прелъстяване... Мисля, че само голямата възрастова разлика между мъжете и жените прави неприятно впечатление, но всъщност за онова време и е било нормално. Например в една от книгите мъжът е на 38, а девойчето току навършва 18...обаче пък книгата е страхотна, с много смях и любов.
Харесвам и Шеринг-Крос серията и. Джоана Линдзи е голяма любимка на феновете на исторически любовни романи, може да си съперничи с Джулия Куин, да не кажа, че тя е по-скоро последователка на Джоана.

# 517
  • Плевен / София
аз намерих преведени в wattpad книгите на Занети и сега съм почнала цялата поредица отначало, но после ще прочета и аз това Чудовище, да го видя колко е страшно Simple Smile заинтригувах се
може ли линк за Занети?

# 518
# 519
  • Euskal Herria
В Читанка има четири книги на Занети. В wattpad други ли са?

# 520
аз намерих преведени в wattpad книгите на Занети и сега съм почнала цялата поредица отначало, но после ще прочета и аз това Чудовище, да го видя колко е страшно Simple Smile заинтригувах се
може ли линк за Занети?
Тук в читанка е цялата серия

# 521
В Читанка има четири книги на Занети. В wattpad други ли са?
Аз тези съм чела само

# 522
  • Варна
. Яна . , Дези. благодаря. Все се каня да почна някоя нейна книга. Не знам защо не почвам при положение, че тази ми беше харесала. Трябва да напредна малко с историческите любовни романи, че много съм ги изоставила.

# 523
  • Плевен / София
Тези съм ги чела. Помислих, че има нови преведени от поредицата.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт