За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 846
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Въпрос на вкус и на настроение. Книгите на Йънг не са кой знае какви интриги, няма много драма и екшън. Леки са, има си история и развръзка и на мен ми харесват. Аз съм си ги купила на хартия и тази и другата й поредица и съм им фен. Ако очакваш да те разтърсят книгите - няма да стане. Те са идеални за разтоварване, нещо леко, неангажиращо и много добре написано. Идеални са за четене преди сън Simple Smile

# 586
Благодаря Вики, да лека и разтоварваща е, просто очаквах да има някакво действие. Ще ги прочета де, поне са добре написани. Другата поредица коя е, Хартуел ли? Сега я намерих в гугъл, но не съм я чувала. Иначе прочетох Бий се или бягай и ми хареса:)

# 587
  • Бургас
Дъблин стрийт харесах, но Хартуел не ми стана любима. Иначе Саманта Йънг наистина умее да пише. Ако обаче не ти допадат книгите ти предлагам да не ги "мъчиш", че са дълги, а още толкова много има за четене Blue Heart

# 588
Здравейте! Напоследък все не мога да се реша да почна някой любовен роман, тъй като често вече историите се повтарят или ги намирам за леко скучни. Та, реших да пиша тук за няколко препоръки. Преди няколко дни намерих темата и много се зарадвах 😁 Чета и на английски, а едни от любимите ми поредици са на Joanna Wylde Reapers MC и на T.M. Frazier поредицата King. Също така харесвам и някои от книгите на Меган Марч, но при нея или много ми харесват, или ги намирам за изключително скучни. Някакси средно положение няма. 😁 Вече ми се чете нещо ново, писна ми да препрочитам стари книжки, тъй че наистина много ще се зарадвам на препоръки от вас. 😊

# 589
Аз пък дочитам от Deviant King на Рина Кент от https://www.goodreads.com/series/271228-royal-elite . Зимата прочетох 0-евата книга за Леви Кинг, но почти не си я спомням. Сега, Елза и Ейдън малко са ми като Хардин и Теса, но пък книгата ми харесва. Чудно ми е  обаче какво толкова ще се елучи с връзката им за една година, че им се полагат цели 3 книги.

Ха-ха, на мен пък ми приличаха на Тейт и Джаред. Иначе според мен 3 книги са малко излишни, в повече ми бяха дошли някои моменти, но като цяло ми харесаха.

# 590
  • Бургас

Ха-ха, на мен пък ми приличаха на Тейт и Джаред.
кои са те? маи не съм чела книгата..............

# 591

Ха-ха, на мен пък ми приличаха на Тейт и Джаред.
кои са те? маи не съм чела книгата..............

https://www.goodreads.com/book/show/20803953-bully - цялата поредица е много добра! 🤗🤗🤗

# 592
Здравейте! Напоследък все не мога да се реша да почна някой любовен роман, тъй като често вече историите се повтарят или ги намирам за леко скучни. Та, реших да пиша тук за няколко препоръки. Преди няколко дни намерих темата и много се зарадвах 😁 Чета и на английски, а едни от любимите ми поредици са на Joanna Wylde Reapers MC и на T.M. Frazier поредицата King. Също така харесвам и някои от книгите на Меган Марч, но при нея или много ми харесват, или ги намирам за изключително скучни. Някакси средно положение няма. 😁 Вече ми се чете нещо ново, писна ми да препрочитам стари книжки, тъй че наистина много ще се зарадвам на препоръки от вас. 😊

Здравейте! Предлагам Ви да погледнете книгите на Джудит Кранц, много ми харесват и имам почти всичко излязло на нашия книжен пазар. Има ги в читанка, дано Ви хареса нещо от нея. По три от книгите и има и филми.
До утрото на новата ни среща - така се казва книгата, така се казва и филма - 6 серии. Има го в Зелка или беше Замунда, в случай, че предпочитате да гледате а не да четете.
Другите два филма по нейните книги не можах да ги намеря никъде.

# 593

Здравейте! Предлагам Ви да погледнете книгите на Джудит Кранц, много ми харесват и имам почти всичко излязло на нашия книжен пазар. Има ги в читанка, дано Ви хареса нещо от нея. По три от книгите и има и филми.
До утрото на новата ни среща - така се казва книгата, така се казва и филма - 6 серии. Има го в Зелка или беше Замунда, в случай, че предпочитате да гледате а не да четете.
Другите два филма по нейните книги не можах да ги намеря никъде.

Благодаря за препоръките. Не съм чела все още нищо от тази авторка, така че ще погледна книгите и. Сега започнах Take me back на Меган Марч, но след това ще си харесам нещо и от Джудит Кранц, което да прочета. 😊

# 594
Вчера си завърших си тази поредица  https://www.goodreads.com/series/248912-smart-jocks много ми хареса как пише авторката. Всичките книги са хубави, но като че ли най-много ми допадна тази за Нейтън и Клое. В книгата се загатна нещо за приятелката на Клое - Сидни и съотборника на Нейтън - Шоу, така че много се надявам и те да имат своя книга в бъдеще.
Аз прочетох първите три и наистина са хубави. Но за Нейтън се отказах тогава да я чета, а ти сега казваш, че била най-добра Smiley Може ли да ми разкажеш малко да видя какво съм пропуснала?

Аз прочех от поредицата на Maya Banks книгата за Рио и Грейс https://www.goodreads.com/book/show/11222139-echoes-at-dawn. Не е лоша, но сякаш не е и кой знае какво.Grin

Прочето и тази https://www.goodreads.com/book/show/32052924-crime-lord-s-captiv … 33MbMJ&rank=1 и просто толкова антипатично описан герой в началото на книга няма. Не знам как трябваше после читателите да го приемат, че и да го харесат Rolling Eyes
Скрит текст:
Главната бяга от гаджето преди три години, след като го вижда да прави оргия(той после признава,че през цялото време докато са били заедно е било така...не бил искал да е зависим само от една жена) и после как измъчва и убива човек с голи ръце (оказва се някакъв подземен бос) Та тя бяга,сменя си самоличността и заживява с някакъв друг. Мафиотът после я намира и я заплашва,че ако не се върне при него, ще убие баща й (междувременно тя вижда докато говорят по телефона как баща и е пребит и завързан.) Е не можах да симпатизирам на главния герой и да го харесам след това начало, колкото и да се обясняваше после колко много я обича. Не знам дали ще я довършвам поредицата.

# 595
  • Разпиляна във въображението
Психопат.

# 596
Вчера си завърших си тази поредица  https://www.goodreads.com/series/248912-smart-jocks много ми хареса как пише авторката. Всичките книги са хубави, но като че ли най-много ми допадна тази за Нейтън и Клое. В книгата се загатна нещо за приятелката на Клое - Сидни и съотборника на Нейтън - Шоу, така че много се надявам и те да имат своя книга в бъдеще.
Аз прочетох първите три и наистина са хубави. Но за Нейтън се отказах тогава да я чета, а ти сега казваш, че била най-добра Smiley Може ли да ми разкажеш малко да видя какво съм пропуснала?

Аз прочех от поредицата на Maya Banks книгата за Рио и Грейс https://www.goodreads.com/book/show/11222139-echoes-at-dawn. Не е лоша, но сякаш не е и кой знае какво.Grin

Прочето и тази https://www.goodreads.com/book/show/32052924-crime-lord-s-captiv … 33MbMJ&rank=1 и просто толкова антипатично описан герой в началото на книга няма. Не знам как трябваше после читателите да го приемат, че и да го харесат Rolling Eyes
Скрит текст:
Главната бяга от гаджето преди три години, след като го вижда да прави оргия(той после признава,че през цялото време докато са били заедно е било така...не бил искал да е зависим само от една жена) и после как измъчва и убива човек с голи ръце (оказва се някакъв подземен бос) Та тя бяга,сменя си самоличността и заживява с някакъв друг. Мафиотът после я намира и я заплашва,че ако не се върне при него, ще убие баща й (междувременно тя вижда докато говорят по телефона как баща и е пребит и завързан.) Е не можах да симпатизирам на главния герой и да го харесам след това начало, колкото и да се обясняваше после колко много я обича. Не знам дали ще я довършвам поредицата.

Значи в книгата за Нейтън
Скрит текст:
В началото започва с това, че той е хванат от треньора с наркотици. Нейтън ги продава, за да може да праща на по-малкият си брат и на майка си пари. Главната Клое пък тъкмо се е преместила от ЛА в последната си година в колежа, заради скандал. Тя е волейболистка, но съотборничките й  не я приемат, защото мислят, че богатите й родители са купили мястото й в колежа. Двамата се срещат на парти и преспиват, но на сутринта са хванати от съотборничките й. Те съответно разпознават кой е Нейтън и са въодушевени и Клое за да им се хареса ги лъже, че той и е гадже. Така с Нейтън започват фалшива връзка за пред съотборничките й, която пък после преминава в истинска. Честно казано много ми беше сладък Нейтън и как се държеше с Клое, определено ми станаха любимата двойка от поредицата.

# 597
Мерси mi666i, определено ще я прочета тогава Blush В първите книги го описваха все един повърхностен, вечно беше пиян и спеше по купони, а и намекваха какво продава..Затова си мислех, че книгата му няма да е като на другите лека и неангажираща.

# 598
Мнения за книгите на Кристина Лорен?

# 599
Мнения за книгите на Кристина Лорен?

Леки и неангажиращи, почти еднакви една с друга.

Общи условия

Активация на акаунт