За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 832
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Приключвам

Много ми харесва. Оставена без дом и пред възможността да ляга на дивана в къщата на майка си и нейния приятел главната героиня Рути купува къща с маслинови дървета в Пулия от ибей Simple Smile Пристига в Италия с целия си багаж и надежди, за да се изправи пред едно разединено италианско семейство, което обаче притежава цялата земя около къщата и я гледат подозрително. Лека и приятна книга, готин главен герой, който също трябва да вземе решение как да продължи с живота си. Има запустяла къща, огромни плевели навсякъде, трули, коза-охранител, домати, фукача, моцарела, вино, плодове, домати, маслини и много зехтин. Харесах предишната книга на авторката затова взех и тази без да мисля много.

# 601
Мнения за книгите на Кристина Лорен?

Леки и неангажиращи, почти еднакви една с друга.
Не са съвсем еднакви. От красивата поредица най ми хареса красивия негодник, най-малко красивия играч. Но е приятна поредицата, книгите са свързани една с друга и затова препоръчвам да ги четеш, както са в поредицата.
Най тъпия ми бе обаче Красивото начало, която хем е в поредицата, хем не съвсем, досада.

# 602

Не са съвсем еднакви. От красивата поредица най ми хареса красивия негодник, най-малко красивия играч. Но е приятна поредицата, книгите са свързани една с друга и затова препоръчвам да ги четеш, както са в поредицата.
Най тъпия ми бе обаче Красивото начало, която хем е в поредицата, хем не съвсем, досада.
"Красиво начало" последната книга от поредицата ли е?

# 603

Мисля че да, въпреки че не обхваща всички герои от поредицата. Може и междинна да е

# 604
"Красива тайна" и "Красиво момче" са следващите

# 605
Прочетох  https://www.goodreads.com/book/show/52164799-wrong-number нищо особено не беше, честно казано. Очаквах някаква романтична комедия, ама и това не е. Съвсем обикновена история, без драми, на моменти дори леко скучна,  става за убиване на време, но не е кой знае какво.

# 606

Мисля че да, въпреки че не обхваща всички герои от поредицата. Може и междинна да е

Малко се обърках. Чела съм първите две книги отдавна и съм ги позабравила. "Красив непознат" и "Красив негодник".
Коя е третата книга? "Красиво начало" или "Красив играч".
Въобще как е подредбата? В гудрийдс Красиво начало беше една от първите и съвсем се обърках.

# 607
  • Разпиляна във въображението
Тези не бяха ли и те по "Здрач" или се бъркам?

# 608

Малко се обърках. Чела съм първите две книги отдавна и съм ги позабравила. "Красив непознат" и "Красив негодник".
Коя е третата книга? "Красиво начало" или "Красив играч".
Въобще как е подредбата? В гудрийдс Красиво начало беше една от първите и съвсем се обърках.
Красив играч е следващата. Красиво начало е последната
Всъщност да се коригирам малко
1. Красив негодник е за Клоуи и Бенет
2. Красив непознат е за Сара и Макс
3. Красив играч е за Хана и Уил
След това може да прочетеш Красиво начало, защото е за въпросните три двойки. Но тя се води самостоятелна новела. Но можеш да я прочетеш и последна
4. Красива тайна е за Руби и Найл
5. Красиво момче е за Пипа и Йенсен

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 10:24 от ioana_g

# 609
  • Варна
Прочетох тези книги https://egmontbulgaria.com/spetsialni-predlozhenija-8/komplekt-o … ystvo-royal-p3421 Не са лоши, но не ми харесва честа с мъкненето на училище и занимаването с разни ученически проблеми. Иначе всичко друго ми хареса.
Сега чета Огън на леда на Мариана Запата и ми харесва. Главните се заяждат и често се наричат
Скрит текст:
тя него Сатана, а той нея Кюфте Laughing  Сега трябва да работят заедно, но сестрата на главния каза, че работата им щяла да прилича на Игрите на глада Laughing 
Засега ми е много забавна.

# 610
О да, готина книжка е Огън на леда.
Аз съм подхванала Ришел Мийд. Кофти тръпката е, че само част от поредиците са преведени. Глътнах първите три от поредиците Джорджина Кинкейд и Кръвни връзки, каквото успях да намеря по сайтове и по групи от тези две поредици ще го започвам от утре, част от книгите са на руски. Много ми е странно да чета книгите на друг език, но след като искам да разбера какво се случва ще си чета и няма да се оплаквам.

# 611
На Мариана Запата имам само Kulti и все се каня да я започна Smile
Да питам нещо за книгите Адът на Гейбриел Smiley След като гледах филма, се оказа, че почти нищо не помня, а уж  съм чела книгите(преди 100 години, но все пак).
Скрит текст:
Този Гейбриел защо беше с такова раздвоение на личността и не помнеше главната? И наистина ли в първата книга не се случва нищо? Два часа филм и накрая нищо. Джулио Берути обаче се справя чудесно с ролята си и е най-хубавото нещо във филма Heart

# 612
От Адът на Гейбриъл прочетох само първата и защото нищо не се случваше зарязах поредицата. Не съм чела останалите и да попитам има ли смисъл да се четат другите две?

# 613
Май беше пиян по мои спомени. И беше решил, че е сънувал. И аз не помня вече

# 614
Къде се загуби Красе ? След броени дни излиза Nightfall!!!

Общи условия

Активация на акаунт