За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
О да, готина книжка е Огън на леда.
Аз съм подхванала Ришел Мийд. Кофти тръпката е, че само част от поредиците са преведени. Глътнах първите три от поредиците Джорджина Кинкейд и Кръвни връзки, каквото успях да намеря по сайтове и по групи от тези две поредици ще го започвам от утре, част от книгите са на руски. Много ми е странно да чета книгите на друг език, но след като искам да разбера какво се случва ще си чета и няма да се оплаквам.

Да, много ме беше яд, че спряха да превеждат Джорджина Кинкейд по средата. Но пък Кръвни връзки си я издадоха цялата, много хубава поредица си е и още не мога да реша коя ми е по-любима тя или Академията.

Иначе сега чета тази https://www.goodreads.com/book/show/22522202-until-friday-night не е лоша, всъщност ми се четеше точно нещо такова гимназистко, но бих казала, че Розмари Бийч е по-добрата поредица на авторката.

# 616
тоя Гейбриъл трудно го изтиках,но не помня дали ги прочетох всичките
от първата,обаче ясно помня, че беше психарска работа- то мислене,то чудене,то галене с перце Laughing

мищо интересно не ми попада напоследък, въртя се покрай трилъри основно, че последно от жанра четох „Джудит“ и нямам муза ...

# 617
  • Бургас
Четох аз разни работи, но нищо чак за хвалене /освен Красиво безразсъдство на Шен/. Сега ще дочета Steel princess на Рина Кент и в петък... Уил Hearts Обаче пък... какво ще стане с Алекс?! Няка мъчно ми стана за нея... Емъри се появява...
В Конклав споменаха, че Рика започва да рови в миналото на Алекс за да накаже тези, които са я наранили. Дали от там няма да изскочи някоя любовна драма - бившия на съквартирантката например или пък Лев и ???? охраната на Банкс - някаква щастлива тройка?
1. Откривам залаганията за "дуетната половинка" на Алекс. - според мен бившия на съквартирантката
2. Ще забременее ли Рика да края на Nightfall - ДА... май, да
 и
3. Какъв пол е бебето на Банкс? - момиче, полага им се момиче.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 08:55 от . Яна .

# 618
Heart ExlHeart ExlHeart Exl
На Мариана Запата имам само Kulti и все се каня да я започна Smile
Да питам нещо за книгите Адът на Гейбриел Smiley След като гледах филма, се оказа, че почти нищо не помня, а уж  съм чела книгите(преди 100 години, но все пак).
Скрит текст:
Този Гейбриел защо беше с такова раздвоение на личността и не помнеше главната? И наистина ли в първата книга не се случва нищо? Два часа филм и накрая нищо. Джулио Берути обаче се справя чудесно с ролята си и е най-хубавото нещо във филма Heart

Скрит текст:
Не помнеше нищо защото беше друсан. Мисля, че беше взимал кокаин и затова мислеше, че си я е фантазирал.

Аз още събирам смелост да видя филма. Тръгнах с големи очаквания за тази книга, обаче главната героиня беше необичайно тъпо парче. Извинявам се за сравнението, но ми идеше на моменти да мога да я цапна с томчето по главата. Рядко така литературен герой ме е изкарвал извън нерви. Не обичам да не дочитам поредици, но още не мога да събера сили да довърша третата книга.

Е, този Джулио е Heart Exl Kiss

# 619
  • Смолян
Скоро! Ето я и корицата на дългоочакваната трета книга от поредицата „Хартуел“.

Благодарим ви, че ни писахте всеки ден (не преувеличаваме), за да ни напомняте колко много я чакате.

Книгата вече се печата, очаквайте я скоро!

П.П. Валят въпроси и за „Дълбините“ на Алма Катсу. Книгата влиза за печат съвсем скоро и я очакваме в началото на август. Молим за още малко търпение, ще си заслужава!

# 620
Четох аз разни работи, но нищо чак за хвалене /освен Красиво безразсъдство на Шен/. Сега ще дочета Steel princess на Рина Кент и в петък... Уил Hearts Обаче пък... какво ще стане с Алекс?! Няка мъчно ми стана за нея... Емъри се появява...
В Конклав споменаха, че Рика започва да рови в миналото на Алекс за да накаже тези, които са я наранили. Дали от там няма да изскочи някоя любовна драма - бившия на съквартирантката например или пък Лев и ???? охраната на Банкс - някаква щастлива тройка?
1. Откривам залаганията за "дуетната половинка" на Алекс. - според мен бившия на съквартирантката
 и

В Nightfall ще има щастлив край и за Алекс - това написа Пенелъпи, защото много хора я питаха дали ще има отделна книга за нея. Не е планирала Уил и Алекс да са двойка, за да има някаква ревност и любовни драми Алекс- Уил-Емъри. Ох, усещам, че ще ми стане любима от поредицата! Откъсите, които Пен публикува, направо ме побъркаха, не ми се чете нищо. "Кралица Марго" ще ме извини, ама Уил ми е приоритет. И много ме е яд, че имам една работна събота в месеца и ЕСТЕСТВЕНО ще е тази, за да не мога да си чета на спокойствие уикенда. Astonished

Банкс и Кай имат момче Madden  - поне това са ми спомените, но не съм сигурна в коя книга се споменава. Айвърсен е синът на Деймън и Уинтър.

Мисля, че Алекс ще бъде с някого от Blackchurch. Там се оформя групичка около Уил, все някой ще е готин-мотин, алфа-мъж, който ще я грабне от първата среща. Grin

# 621
Адът на Гейбриъл ми хареса, най-вече заради литературните препратки. Иначе и мен тя ме дразни, горката тя, той й подарява диаманти.. да я съжали човек
Както и да е 😅 търся си следващото грабващо вниманието попадение, ако имате в предвид някое с лек еротичен привкус още по-добре!

# 622
Charmes, чела ли си книгите на Меган Марч? Видях, че си чела О като оргазъм. Чела ли си втората част, З като закови ме? Също така книжките на Кристина Лорен, Кросфайър поредицата, Арогантен костюмар, поредицата Изневяра.

# 623
  • Бургас
Адът на Гейбриъл е едната от четирите книги, които ми седят в списъка "В момента чета". С идеята един ден все пак да ги изкарам до край.

Дочетох Steel Princess by Rina Kent, мноооого секс само на 350 страници, страшна работа. В следващата не зная какво ще правят тия двамата, ами те се разглобиха направо. Търпение нямам да я двърша и нея /след като прочета  Nightfall разбира се/ и да минавам към следващите двойки. Последната от поредицата ще излезе след месец, така че време повече от достатъчно да отметна 3+1 книги.
После вероятно ще дочета Bully, че зарязах поредицата след първата  .... Или пък нещо на Шен, че и там имам мнооооого за четене. Или ...... ще е нещо трето, непланирано, както постоянно ми се случва.

# 624
  • София
Мъча "The hunter" на Шен, по-скоро тя ме мъчи. Близо 40% съм и не се получава - и двамата са много слаби, неубедителни образи, нищо не се случва... Дотук 3-ка й е много.

# 625
Charmes, чела ли си книгите на Меган Марч? Видях, че си чела О като оргазъм. Чела ли си втората част, З като закови ме? Също така книжките на Кристина Лорен, Кросфайър поредицата, Арогантен костюмар, поредицата Изневяра.
Да, четох и З-като закови ме. Кросфайър! Бях я набелязала и тотално изключих. Много благодаря!

# 626
Аз да препоръчам Пристрастен към греха на Моника Джеймс. Направо я погълна на един дъх. Втората от поредицата "Порочният Дикс" не ми върви така, предъфква тезите на първата, но бива, колкото да хванеш края на историята и да "видиш" възмездието над лошите. Теглих и двете от rulit

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:15 от dariVale

# 627
  • Бургас
Хей, руснаците във vk преди два часа са качили Nightfall. Честито на нетърпеливите Book

# 628
  • София
Адът на Гейбриъл ми хареса, най-вече заради литературните препратки. Иначе и мен тя ме дразни, горката тя, той й подарява диаманти.. да я съжали човек
Както и да е 😅 търся си следващото грабващо вниманието попадение, ако имате в предвид някое с лек еротичен привкус още по-добре!

Сега я чета. Главната е......дразнеща и прекалено наивна. Не зная, дали ще мога да я прочета докрай.
Скрит текст:
то беше рев за глупости, то беше чудо. Леко досадно даже.

# 629
Нямам търпениеееееее... 😳😳😳
 и

В Nightfall ще има щастлив край и за Алекс - това написа Пенелъпи, защото много хора я питаха дали ще има отделна книга за нея. Не е планирала Уил и Алекс да са двойка, за да има някаква ревност и любовни драми Алекс- Уил-Емъри. Ох, усещам, че ще ми стане любима от поредицата! Откъсите, които Пен публикува, направо ме побъркаха, не ми се чете нищо. "Кралица Марго" ще ме извини, ама Уил ми е приоритет. И много ме е яд, че имам една работна събота в месеца и ЕСТЕСТВЕНО ще е тази, за да не мога да си чета на спокойствие уикенда. Astonished

Банкс и Кай имат момче Madden  - поне това са ми спомените, но не съм сигурна в коя книга се споменава. Айвърсен е синът на Деймън и Уинтър.

Мисля, че Алекс ще бъде с някого от Blackchurch. Там се оформя групичка около Уил, все някой ще е готин-мотин, алфа-мъж, който ще я грабне от първата среща. Grin

Общи условия

Активация на акаунт