Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Как сте девойки? Тихичко честито Venetta1991,  желая пухкав и безпроблемен финал. Вие две ли върнахте?   Аз вече направо не знам как ще издържа до теста в петък, пък после и до прегледа.. 😑

Мерсии, да, две бластоцистчета, ами ти 😋
И аз така, но вчера се наложи да пусна кръвен и прогестерон, нищо че беше 9ден, защото прокървях-Излезе 420, прогестерон >60. Сега пазя леглото, сутринта пак малко прокървях и ми назначиха още лекарства. Взех си и болничен по принуда, хич не ми се искаше, но.... Та да видим сега до петък какво ще стане, за официалния тест 😁

# 256
Как сте девойки? Тихичко честито Venetta1991,  желая пухкав и безпроблемен финал. Вие две ли върнахте?   Аз вече направо не знам как ще издържа до теста в петък, пък после и до прегледа.. 😑

И аз така, но вчера се наложи да пусна кръвен и прогестерон, нищо че беше 9ден, защото прокървях-Излезе 420, прогестерон >60. Сега пазя леглото, сутринта пак малко прокървях и ми назначиха още лекарства. Взех си и болничен по принуда, хич не ми се искаше, но.... Та да видим сега до петък какво ще стане, за официалния тест 😁

Ех, че хубаво. На мен резултата от днес- десети ден ми е  чхг 363, надявам се да е добре.

# 257
Момичета, днес ми е 9ти ден от трансфер на 2 бластоциста. Слагам прегнил 100 пред ден. Последно слагах на 16 ти. Може ли теста ми да е положетелен от прегнила? Знаете ли за колко време се изчиства от организма?

# 258
  • Sofia

Ех, че хубаво. На мен резултата от днес- десети ден ми е  чхг 363, надявам се да е добре.
Супер е!  Barborancheee, аз никога не съм слагала и нямам представа за колко време се изчиства от организма. Нека другите се включат 😘 Но се вижда втората чертичка, макар и бледа!

# 259
и аз да ви се отчета 10 ден на 2 четеридневни ембриончета☺☺☺☺.Надявам се всичко да е наред до края

# 260
  • Sofia
и аз да ви се отчета 10 ден на 2 четеридневни ембриончета☺☺☺☺.Надявам се всичко да е наред до края
Ее браво 😘 Сега остава да устискаме до края 😁 ти имаш ли някакви симптоми? Аз никакви, освен, че вчера и днес малко изкървих

# 261
barboranche, прекалено скоро си слагала Прегнил. Ниска доза е, но е преди 2 два дена. Аз бих Овитрел преди 8 дена и все още показва положителен тест (въпреки, че дните за имплантация не са настъпили все още при мен).
Освен това те съветвам да не ползваш Престо. Мисля, че това са най-прочутите с изпарителна втора черта тестове.
radost, ето на това му се казва втора черта :О Честитоооо

# 262
barboranche, прекалено скоро си слагала Прегнил. Ниска доза е, но е преди 2 два дена. Аз бих Овитрел преди 8 дена и все още показва положителен тест (въпреки, че дните за имплантация не са настъпили все още при мен).
Освен това те съветвам да не ползваш Престо. Мисля, че това са най-прочутите с изпарителна втора черта тестове.
radost, ето на това му се казва втора черта :О Честитоооо
Преди няколко дни в една друга тема беше публикуван пост за ЧХГ 0.81 след 100 единици Прегнил. Затова си направих и аз тест. Иначе това не е изпарителна честа. Правила съм много тестове Престо и изпарителна черта ми се е получавала след около половин час, понякога след час и тогава чертата е още по - бледа. Тази се появи почти веднага след активиране на теста. Силно се надявам да не е от Прегнила. Теста е направен по обяд, не с първя урина. Реално даже на 8 ден от трансфер, тъй като трансфера ми беше късно следобед.

# 263
Не ме разбирай погрешно, ни най-малко искам това да е фалшиво положителна черта. И аз чакам след трансфер и се взирам над тестовете. Просто знам, че така се чисти прегнил 5000 от други теми. И на моя Овитрел пише поне 10 дена, че ще показва положителен. Вярно, че ти си със 100 единици и все пак според тази схема всеки ден пада с по 1/2.

ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

Имаш ли още прегнил за биене? Ако не, то чертата би трябвало да се насища сама от ЧХГ от бременност оттук нататък

Edit: Междудругото ето тук са разнищвали темата за Прегнил и въпросната схема. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42595.0
Пише, че наистина се намалява с 1/2 всеки ден, но май си права, че не се насища в кръвта, според един цитат в тази тема на др Стаменов

# 264
Не ме разбирай погрешно, ни най-малко искам това да е фалшиво положителна черта. И аз чакам след трансфер и се взирам над тестовете. Просто знам, че така се чисти прегнил 5000 от други теми. И на моя Овитрел пише поне 10 дена, че ще показва положителен. Вярно, че ти си със 100 единици и все пак според тази схема всеки ден пада с по 1/2.

ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

Имаш ли още прегнил за биене? Ако не, то чертата би трябвало да се насища сама от ЧХГ от бременност оттук нататък

Edit: Междудругото ето тук са разнищвали темата за Прегнил и въпросната схема. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42595.0
Пише, че наистина се намалява с 1/2 всеки ден, но май си права, че не се насища в кръвта, според един цитат в тази тема на др Стаменов
Ще продължавам да слагам дори и ако теста е положителен. Кръвен ще правя в петък. Аз също се учудих като видях кръвния тест на товя момиче след поставен прегнил. Затова и си направих тест. Иначе не бих и посмяла.

# 265
Успех, сега се сещам нещо, което съм чела тук - инжекциите, които бием били алфа ЧХГ, а в кръвния тест изследват бета ЧХГ. Явно затова кръвния тест на момичето, за което говорите е бил 0. Сигурно в уринарния тест е общ ЧХГ и затова там се влияе от алфа-та. Дано не бъркам.

# 266
Burboranche, пожелавам ти съвсем скоро еднозначен положителен резултат!🍀🍀🍀
Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но каква е целта на слагането на Прегнил през 2 дена след трансфер?
Мислех си,че само прогестеронови препарати се предписват, освен разбира се ако няма и други специфики.

# 267
Уринарните отчитат Тотал ЧХГ (алфа + бета). Кръвният Бета ЧХГ. В Овитрел в листовката си пише, че е "Алфа ЧХГ", но за Прегнил не намерих информация, затова постнах как уж се чисти.
Намерих и един коментар от Клиника Щерев от преди 10на години, че Прегнил оказва влияние и на кръвният тест, но кой знае това бета или Тотал ЧХГ се е изследвало.

# 268
Точно това имах предвид, че според мен ако пусне кръвен, няма да е повлиян от инжекциите. Няма лошо да се вижда таблицата с изчистването му, тя засяга уринарните тестове Simple Smile

# 269
Вероятно теста ми е положителен от прегнила тогава. В петък ще направя кръвен и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт