Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
На мен днес ми е 3ти ден след ЗЕТ на 2-5 дневни , мисля, че при мен е рано за симптоми, но имам леки болки като при ПМС и днес по кринона имаше малко розово...

# 391
На мен Кринонна що розово ми изкара този път. Но се вижда, че е Кринон, едно такова странно розово е, не е имплантационно.
На мен също ми е трети трансфер. 10 ден на тридневни. За първи път мъжът ми си е вкъщи с мен. Друг път е все на работа. И определено е различно, минава по-леко. Ако беше в друга държава не знам как бих изкарала трети трансфер сама.

# 392
Ами как Тери ,тежко . Аз ей сега така се скарах с него да ме пита защо човек , и така се разплаках че още не мога да се успокоя , дано не съм си навредила с тези нерви , сега когато трабва съм най спокойна аз изпадам в нервни изблици . Добре ,че влиза в полужение и беше супер мил по телефона , а аз търся под вола тела .
Сега се притесних ,много да не наврядя на процеса 😭😭😭😭😭😭

# 393
На мен Кринонна що розово ми изкара този път. Но се вижда, че е Кринон, едно такова странно розово е, не е имплантационно.
На мен също ми е трети трансфер. 10 ден на тридневни. За първи път мъжът ми си е вкъщи с мен. Друг път е все на работа. И определено е различно, минава по-леко. Ако беше в друга държава не знам как бих изкарала трети трансфер сама.

Тери, сподели, имаш ли симптоми? Как се чувстваш? 🍀🍀🍀
Аз постоянно се вглеждам във всяко нещо 🤪🧐🤯🤔

# 394
Момичета по какъв член от Кодекса на труда се ползва допълнителният отпуск след пункцията Simple Smile и какво като документи представихте, аз имам служебна бележка от клиниката, че ми е направена фоликулна пункция на дата... Това достатъчно ли е? Утре ще си пускам отпуската, а незнам по кой член от КТ точно Simple Smile

# 395
Аз след пункция знам, че се отпуска болничен до 1месец. Не съм чувала някой да взима отпуск.
Tanya, имам 3 трансфера. Първите два без имплантация, този не знам още, страх ме е да ходя на кръвен, за да проверя.
И трите пъти е все едно и също: температура от Прогестерона, сънливост, често пикаене. Даже ми се повръщаше миналия път, имах и наедрели чувствителни гърди. И нули в период на кръвния.
Сега единствено съм се хванала като удавник за сламка за това, че усещах едни бодежи в матката. Все едно някой ти я драска от вътре или те бодат с игли. Никога не съм усещала такова нещо, та се надявам да е било наченка на имплантация.
Pipi, нито си първата, нито последната, която си е изревала очите след трансфер. Познавам момиче, което си направи прекалено рано уринарен и рева два дена (не съм аз, аз не ревах 😁). След това се оказа бременна, че даже с две. Но понеже й беше трето инвитро представи си колко е ревала. Пак ще ти го кажа: "Здравите круши вятър не ги брули"

# 396
Тери, и аз предишния път имах усещането че нещо ме драска в матката и имаше имплантация. Дано и при тебе да е добър знак това.
  Наистина е много странно как усещане. Аз даже споделих и с мъжа ми, а той ме бъзика че вече ритало...Grinning

# 397
Здравей, а болничния кой ти го издава клиниката или личния лекар
Аз след пункция знам, че се отпуска болничен до 1месец. Не съм чувала някой да взима отпуск.

# 398
Издава се от клиниката, при нас предупредиха, който иска болничен да носи амбулаторната книжка в деня на пункцията.

Здравей, а болничния кой ти го издава клиниката или личния лекар

# 399
Ами дано, че казаха, че след пункция не издавали, можело от личната... Дано след трансфера да дадат, че искам до теста да съм си вкъщи Simple Smile

# 400
Момичета ако трансфера ми е неуспешен, как се действа след това, пак до фонда ли се издават документи или? Имам 3 замразени ембриона, и ако реша сама да си платя процедурата за зет колко струва или как се прави и действа в такива случай? Благодаря ви ❤️❤️❤️❤️

# 401
Ами дано, че казаха, че след пункция не издавали, можело от личната... Дано след трансфера да дадат, че искам до теста да съм си вкъщи Simple Smile

От пункция се дават 15дни болничен от клиниката или 7дни от деня на трансфера. Избираш едното, казваш им и носиш картон.
Можеш и от личната да си вземеш, ако се разбереш с нея,но тя сигурно ще ти напише някакво "заболяване/настинка".

# 402
  • Sofia
Момичета ако трансфера ми е неуспешен, как се действа след това, пак до фонда ли се издават документи или? Имам 3 замразени ембриона, и ако реша сама да си платя процедурата за зет колко струва или как се прави и действа в такива случай? Благодаря ви ❤️❤️❤️❤️
Ако ти е неуспешен фреш трансфер след това имаш право на безплатен ЗЕТ по фонда. Цената на ЗЕТ при мен на ЕЦ(без никакви стимулации и подготовки) излезе около 700лв.

# 403
Ако ти е неуспешен фреш трансфер след това имаш право на безплатен ЗЕТ по фонда. Цената на ЗЕТ при мен на ЕЦ(без никакви стимулации и подготовки) излезе около 700лв.
Зет съм, платих и 200лв за съхранение, само не разбрах защо платих и за май и за юни, смисъла сега сме май сега ми беше трансфера заповедта била изтекла на 28 април, да но нали ги подновиха, по тази логика трябваше да плащам и трансфера тогава? Нищо не разбрах защо ме накараха да платя и за май

# 404
Зет съм, платих и 200лв за съхранение, само не разбрах защо платих и за май и за юни, смисъла сега сме май сега ми беше трансфера заповедта била изтекла на 28 април, да но нали ги подновиха, по тази логика трябваше да плащам и трансфера тогава? Нищо не разбрах защо ме накараха да платя и за май
Здравейте!
А кога беше замразяването? Фонда покрива само 200 лв. за замразяване и съхранение, което означава, че ако във вашата клиника е по скъпо може да си доплащате. Относно фонда, доколкото аз разбрах не може да кандидатстваш, ако не си използвал ембрионите. А като цяло и е неморално и неетично да си оставиш готовите ембриони и да стартираш нов опит, да се тъпчеш излишно с химия. Аз след свежия трансфер и след ЗЕТ-та по фонда останах с 7 ембриона и трябваше да се самофинансирам, но не бих си оставила късмета в никакъв случай,  може моето бебе да е едно от тези ембриончета.
НО КАТО ЦЯЛО В ПОЖЕЛАВАМ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА МИСЛИТЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА И ТЕСТА ВИ ДА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН И ДА СТИГНЕТЕ ДО ФИНАЛ С ЗДРАВО И ПРЕКРАСНО БЕБЕ!
  А за сестриче или братче ще го измислите  после с тези тричките Дай Боже!

Общи условия

Активация на акаунт