Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

Аз утре съм на тест.... 10 ден след трансфер на 4 дневен ембрион
Когато забременях с дъщеря през 2013, още преди 10-ят ден усетих, че съм бременна

# 196
Здравей Зузи. Желая ти успех утре. Искам да те попитам имаш ли някакви симптоми.

# 197
Здравей Зузи. Желая ти успех утре. Искам да те попитам имаш ли някакви симптоми.

Като пред цикъл съм, не мога да определя
Понякога ми минава нещо през корема, като тръпка... не мога да го обясня

Утре ще видим ,дали тази тръпка не ми и от главата Simple Smile

# 198
Здравейте нова съм тук ,от доста време следя сайта и сега най сетне  се реших да пиша .
На 6ти ден от ЗЕТ съм и получих едно кафеникаво розово зацапване ,дали мога да очаквам нещо положително . Благодаря

# 199
Може да е имплантационно, или спукано капилярче. А може и друга причина да има. Общо взето само гадаем. Обади се на док. Може да реши да ти промени нещо в лекарствата. Като цало щом не е червена кръв не се счита за притеснително.

# 200
  • София
Пате, може да идеш да си пуснеш прогестерон. А на 6ти ден ако са 5 дневни и чхг трябва да е горе долу валидно. Ако прогестерон е нисък и има чхг може да е от това и да трябва да слагаш допълнително прогестерон - док ще ти каже какъв. Успех!

# 201
Пате, може да идеш да си пуснеш прогестерон. А на 6ти ден ако са 5 дневни и чхг трябва да е горе долу валидно. Ако прогестерон е нисък и има чхг може да е от това и да трябва да слагаш допълнително прогестерон - док ще ти каже какъв. Успех!
Благодаря ви за подкрепата, аз си слагам кринон вечер и пия фолиева киселина . Ще изчакам до утре и ще видя как ще е . На някой случвало ли му се точно това ?🤔🙂

# 202
Благодаря ви за подкрепата, аз си слагам кринон вечер и пия фолиева киселина . Ще изчакам до утре и ще видя как ще е . На някой случвало ли му се точно това ?🤔🙂
Petence89, това е от листовката на Кринона :
" Кринон гел може да се задържи във вагината няколко дни. През това време може да получите течение под формата на бежово до кафяви бучки или гъсто бяло течение. Това не трябва да Ви притеснява."

# 203
Petence89, това е от листовката на Кринона :
" Кринон гел може да се задържи във вагината няколко дни. През това време може да получите течение под формата на бежово до кафяви бучки или гъсто бяло течение. Това не трябва да Ви притеснява."
Да ,да знам, но то е розово- кафяво и затова се притеснявам .Това е вторият ми опит и като видях това се почувствах много зле .Затова исках и да попитам дали при някои се е случвало 🙂

# 204
Момичета,

Тръпката е била от главата ми :-/

0.212 - дори и имплантация не е имало

Потресена съм

# 205
Зузи,съжалявам за резултата. 3дневни ли бяха ембрионите.

# 206
Зузи,съжалявам за резултата. 3дневни ли бяха ембрионите.

4 дневни
Миналата година  поне имплантация имаше

# 207
Здравейте, момичета. И аз се включвам за трети път в темата. Утре ми предстои ЗЕТ на две тридневни бебета. С мъжки фактор сме и предишните два трансфера и имплантация нямаше. Този път съм на кортикостероиди, за да постигнем имунната система. При миналия ми трансфер ме втрисаше по принцип от Прогестерона, но имаше моменти, когато усетих, че тялото ми се бори с нещо. Вдигах към 37.5 температура и се чувствах на моменти сякаш ще се разболявам, а не излизах никъде. Това беше в имплантационните дни. Навих си на пръста, че имунната система ги отхвърля, за щастие и докторката ми мислеше, че е време за кортикостероиди.

Кураж, момичета. Ние сме много повече от отрицателни тестове и имаме много сила. Единственият сигурен начин да не успеем, е да се откажем.

# 208
Teri стискам ти палци миличка , всичко ще е наред този път !!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 209
Teri,успех и от мен ☺☺☺☺☺❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт