Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
А след хормоните какво следва? Може ли повече информация? На мен ми предстои ЗЕТ през юни. Ще ми слагат и лепило по думите на док. Благодаря! 🍉

На втори ден започва подготовката за ЗЕТ. Пускат ти хормони и ако всичко е наред стартирате. Желая ти успех!🙂🍀

# 226
Отиваш 2 ден на преглед,пускат ти прогестерон,който не трябва да е завишен тогава+допълнителни изследвания за СПИН,сифилис и т н. ,дават ти рецепта с лекарства основно за увеличаване на лигавицата и започваш да ги пиеш от същия ден. След това те викат още няколко пъти на преглед за да следят лигавицата и някъде към 16,17 ден е трансфера.

# 227
Момичета на мен на 22ри ще ми правят ЗЕТ, ама нито хормони ми пускат,нито нищо, само ме извикаха на преглед на 11тия ден видяха,че ще имам овулация, казаха ми да слагам кринон гел и това е. Като ви чета взех да се притеснявам.

# 228
И при други момичета се е случвало така. Може би няма значение. Едва ли ако е трябвало да се пуска,щяха да не го сторят. Може би ти си на Ец затова....

# 229
  • София
При моя ЗЕТ на 2-3 ден бях на преглед, изследвания, след това малко лекарства за лигавицата и трансфер на около 15-17ти ден. Била съм 3 пъти на преглед през това време. Но това е доста индивидуално.
Уточнявам, че аз съм на 41 години.

# 230
Момичета сред вас имали дами които правят ин витро в Тутракан. Сега при donceva виждам , че е ходила на преглед  3 пъти до ЗЕТ. И аз чакам цикъл и ще ходя  на ЗЕТ обаче мене ме викат на 12 ден от цикъла. И предишния ми зет така беше от 2 ден на цикъла пиех 3 по 1 естрофем и бях на преглед в 12 ден и  след това отидох за трансфер в 17 или 18 ден.
 В Тутракан така ли  правят при ЗЕТ? Или при мене така правят?

# 231
  • Sofia
* Как се чувствате момичета? Аз нямам никакви оплаквания, а е вече 8-ми ден. При предишния трансфер имах боцкане от време на време и ме болеше кръста, вярно, че искарах само до 9гс, но имаше пони развитие някакво, а сега нищо. Може би, защото предишния беше свеж, а сега не..  🌻

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 01:04 от Alstroemeria

# 232
Здравейте и от мен,вчера имах на два три пъти пмс и главоболие,но днес съм 6+.Днес ми е 9 ден😊😊😊😊

# 233
При свеж трансфер е съвсем различно. Все пак е имало овариална пункция.
Аз съм имала свеж  и ЗЕТ без имплантация. И двата пъти имах по-бременни симптоми от момичетата, които реално се оказаха бременни по това време.

# 234
На който кръста му е слабо място е нормално да боли. Корема се подува от лекарствата, матката и лигавицата са силно кръвоснабдени и всичко това просто тежи.
    Не знам за вас, ама аз след всяка стимулация съм трайно с 5 кила отгоре, като по време на самите стимулации качвам сигурно между 8 и 10 килограма. За първи път ми се наложи да си купя кантар. Не че от него се отслабва.... Уффф

# 235
  • Sofia
Аз се събудих с кафяво зацапване, доста обилно 😑 Спряха ми аспирина, а утрогестана ще го пия. Утре ми е датата за мц, дано не ми дойде... 😑

# 236
Ако е кафяво казват че не е притеснително. Важно е ЧХГ да има и да расте. Иначе често се случвало около датата за М да се появи слабо кървене.
 Стискам палци всичко да е наред.

# 237
Момичета , аз при + тест нямах никакви ама никакви симптоми !!!! Даже като си видях чхг не можех да повярва постоянно повтарях на майка ми ,че не е възможно да съм бременна защото нищо не усещам , единственото нещо което на нея и направи впечатление беше погледа (един кравешико 🤣 и аз го бях забелязала това ) .
Втория път при кръгла 0 резултат имах всичко симптоми ПМС ,гърди ,подуване ,много ми се ядеше но уви нищо .
За подуването е много важно да пиете протеин аз си взимам един от фитнес нагазините и го пия 3 пъти на ден по 1 доза с мляко + извара и яйца !
За кг аз от пътрият опит миналата година по това време до днес съм качила 5-6кг явно найстина си оказва влияние стимулацията .
Alstroemeria стискам ти палци всичко да наред !
Късмет и на другите момичета ,чакам и аз да се запиша след няколко дни 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤🍀.

# 238
А след хормоните какво следва? Може ли повече информация? На мен ми предстои ЗЕТ през юни. Ще ми слагат и лепило по думите на док. Благодаря! 🍉

На втори ден започва подготовката за ЗЕТ. Пускат ти хормони и ако всичко е наред стартирате. Желая ти успех!🙂🍀
https://www.vitrolife.com/products/ivf-media--oil/embryoglue/

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 12:01 от AnMary

# 239
Аз пък с килограмите имам обратен проблем ппц съм доста слаба бях 50кг след стимулацията съм 47-48... хич не се харесвам толкова слаба ама...

Общи условия

Активация на акаунт