Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
На мен стимулациите не са ми се отразили на килограмите. При последния опит имаше бременност, пих доста хормони за задържане, но качих общо 9 кг.
При всеки е различно.

# 241
Момичета, аз съм 9ти ден след ЗЕТ, имам си пмс от първия ден след трансфера, като вчера и днес се засилиха, а вчера ми беше датата на М. Предния път като правих пресен трансфер нямах никакви симптоми, нищо не ме болеше - резултата беше чхг 1.800, та ще видим сега. Да попитам дали е рано за тест днес, имам две петдневни.

# 242
  • Sofia
Момичета, аз съм 9ти ден след ЗЕТ, имам си пмс от първия ден след трансфера, като вчера и днес се засилиха, а вчера ми беше датата на М. Предния път като правих пресен трансфер нямах никакви симптоми, нищо не ме болеше - резултата беше чхг 1.800, та ще видим сега. Да попитам дали е рано за тест днес, имам две петдневни.
аз довечера ще направя един тест, дано отчете. Миналия път на 10ден ми отчете бледа чертичка, въпреки че ЧХГ ми беше 52 само.

# 243
Venetta1991, не е рано за тест, дори уринарен. На мен ми показа категорична черта на 8-ми ден на бластоцисти, но мисля, че и на 6-7 ден щеше да покаже, защото на 9-ти ден чхг беше 199. Успех!

# 244
Е значи със сигурност ще направа после едно тестче, ей така профилактично, кръвния ми е за петък, дано да имам късмет този път, че вече 4 години все една чертичка виждам...

# 245
Е значи със сигурност ще направа после едно тестче, ей така профилактично, кръвния ми е за петък, дано да имам късмет този път, че вече 4 години все една чертичка виждам...
Лично според мен утре сутрин си пуснете ЧХГ, вместо да се чудите има ли черта или няма. Няма как да има грешка в него, личбо аз пускам на 10 или 11 ден и винаги си е показвало когато е имало нещо, а имам опит хич да не е 6 трансфера Sad Пожелавам Ви едно хубаво и високЧХГ  и Дай Боже здраво бебе след 8 месеца!

# 246

Момичета това какво означава, положителен ли е...

# 247

Момичета това какво означава, положителен ли е...

Да 😊 Успех.

# 248
Много хубаво се вижда чертата. Бравоооо. Отивай утре за кръвен, за да проследиш как се повишава. Честито, пожелавам ти да става все по-наситена чертата

# 249
Veneta 🙈🤗🤗🙈 много хубаво се вижда . Честито и късмет 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀

# 250
Поне към 100 единици ще имаш 😀честито Венета, по положителен от този, здраве му кажи

# 251
Ох момичета, място не мога да си намеря. Толкова години борба...простооо не мога да го повярвам. Благодаря ви, рано е още да се радвам, но отвътре ми е едно такова ...хубаво. Дано, дано всички да имаме късмет и да успеем ☺️

# 252
Тихичко честито, сега ти трябва най-вече спокойствие, както казва моя лекар до положителния тест всичко лежи върху жената, след него е време мъжа да се погрижи и да се грижи за жена си!

# 253
  • Sofia
Как сте девойки? Тихичко честито Venetta1991,  желая пухкав и безпроблемен финал. Вие две ли върнахте?   Аз вече направо не знам как ще издържа до теста в петък, пък после и до прегледа.. 😑

# 254
Как сте девойки? Тихичко честито Venetta1991,  желая пухкав и безпроблемен финал. Вие две ли върнахте?   Аз вече направо не знам как ще издържа до теста в петък, пък после и до прегледа.. 😑

Мерсии, да, две бластоцистчета, ами ти 😋

Общи условия

Активация на акаунт