Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 813
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Мен от преди малко си ме наболява така все едно всеки момент ще ми дойде , имах силно сърцебиене одеве 110 пулс ,но сега съм добре . Много нервно ми беше цяла сутрин сега съм добре 🙈🥴. Притесняват ме тези тъпи болки ниско долу , точно така ми тръгва в първият ден като ми дойде :/ . Пия нош па , и св надявам това да не са контракции на матката само 🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀🍀🍀

# 421
Момичета, как сте днес? Нови симптоми имате ли и как се чувствате?🥀🌷🌺🌸🌻🌼
Аз съм с голямо главоболие от вчера, и сутрин с апетит, това са ми и симптомите абсолютно винаги преди цикъл, така че имам чувството че по скоро да чакам цикъла а не друго..

Кой ден ти е от трансфера? Недей да мислиш пораженчески!!! Ние жените не знам какво означава "Предавам се!"..помни го и си го повтаряй постоянно, когато започнеш да се отчайваш. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
4 ден ми е след трансфера, но с тези ми симптоми за цикъл.. Цикъла трябва да ми дойде около 4-6 юни, така че за това си мисля че по скоро цикъл чакам, винаги ми е било така 1 седмица преди цикъл... Абсолютно същите симптоми и абсолютно същото време. Дано да греша разбира се, но така усещам

# 422
Мен от преди малко си ме наболява така все едно всеки момент ще ми дойде , имах силно сърцебиене одеве 110 пулс ,но сега съм добре . Много нервно ми беше цяла сутрин сега съм добре 🙈🥴. Притесняват ме тези тъпи болки ниско долу , точно така ми тръгва в първият ден като ми дойде :/ . Пия нош па , и св надявам това да не са контракции на матката само 🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀🍀🍀
Пипи, аз съм убедена в това, че е добър знак. Горе главата!!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😇🙏

# 423
И аз съм със много силно сърцебиене от вчера. По принцип си го имам, но сега скоро тази и миналата седмица го нямах

# 424
Аз вече нищо не усещам, абсолютно никакви симптоми, даже се опитвам да си внуша някакви, но и това не става Grinning на мен ми е 4ти ден, но гледам, че Ц трябва да ми дойде на 31.05

# 425
Аз вече нищо не усещам, абсолютно никакви симптоми, даже се опитвам да си внуша някакви, но и това не става Grinning на мен ми е 4ти ден, но гледам, че Ц трябва да ми дойде на 31.05
Ами дано е за добро и да няма цикъл ❤️❤️

# 426
Незнам не разбрах, при положение че заповедите са удължени, защо заплатих и май месец съхранение 100лв, при положение че заповедта ми е още в сила и сега ми направиха зет?? Ок за юни им го платих още 100лв, но защо и за май, той месеца не е изтекъл както и заповедта, при положение че заповедта е в сила още и сега ми беше опита защо платих това съхранение за момента..
Както вече писах фонда покрива 200 лв. за криконсервиране на ембриони за трансфериране (пише го в сайта на ЦАР), не покрива съхранението за целия период на заповедтта. Например аз взех заповедта  на 23.05. на 25.05. стартирах стимулацията. На 06.06. ми беше пункцията и на 11.06 замразих 9 бр. ембриона, което струваше по ценоразпис на клиниката 450 лв. (замразяване на ембрионите и съхранение за 1 месец) и понеже фонда поема само 200 лв., а клиниките офицялно нямат право да ти вземат пари ми взеха остатъка от сумата  250 лв. като допълнителна пожелателна услуга за наблюдение на ембрионите при замразяване и съхранение. И доплатих още 150 лв. за съхранение за още 6 месеца, защото реално не можех да знам кога в следващите 6 месеца  ще е ЗЕТ трансфера по фонда след отрицателния свеж трансфер. Та доплащанята си ги има май навсякъде Sad
Но както вече Ви казах: искрено се надявам  теста Ви да е положителен и да мислите само за бъдещото мишле и евентуално за съхранението на тези трите, за да си има замразени бъдещи хипотетични братче или сестриче вашето бебе Simple Smile

# 427
Незнам не разбрах, при положение че заповедите са удължени, защо заплатих и май месец съхранение 100лв, при положение че заповедта ми е още в сила и сега ми направиха зет?? Ок за юни им го платих още 100лв, но защо и за май, той месеца не е изтекъл както и заповедта, при положение че заповедта е в сила още и сега ми беше опита защо платих това съхранение за момента..
Както вече писах фонда покрива 200 лв. за криконсервиране на ембриони за трансфериране (пише го в сайта на ЦАР), не покрива съхранението за целия период на заповедтта. Например аз взех заповедта  на 23.05. на 25.05. стартирах стимулацията. На 06.06. ми беше пункцията и на 11.06 замразих 9 бр. ембриона, което струваше по ценоразпис на клиниката 450 лв. (замразяване на ембрионите и съхранение за 1 месец) и понеже фонда поема само 200 лв., а клиниките офицялно нямат право да ти вземат пари ми взеха остатъка от сумата  250 лв. като допълнителна пожелателна услуга за наблюдение на ембрионите при замразяване и съхранение. И доплатих още 150 лв. за съхранение за още 6 месеца, защото реално не можех да знам кога в следващите 6 месеца  ще е ЗЕТ трансфера по фонда след отрицателния свеж трансфер. Та доплащанята си ги има май навсякъде Sad
Но както вече Ви казах: искрено се надявам  теста Ви да е положителен и да мислите само за бъдещото мишле и евентуално за съхранението на тези трите, за да си има замразени бъдещи хипотетични братче или сестриче вашето бебе Simple Smile
Дано, много благодаря от сърце, за разяснението и за куража и милите Ви думи ❤️❤️❤️❤️ Успехи пожелавам и на Вас със положителен тест и финал след 9 месеца след трансфера

# 428
Да разкажа как мина и при мен 😁😁😁 налях се с около 2л вода за около 2часа... и познайте... Пишках 3 пъти преди процедурата... Отивам и ми биха една инжекция папаверин за отпускане на матката... И викат поне след половин час... Познайте... в тоалетната... И викам дано да е останало нещо... Пих още 100мл вода... Абе пак си беше доста пълен мехура, но не бях пред припадък поне... Промиха ме, сложиха некви железарии в мен, също ме натискаха с ехографа отгоре... Добре, че бях ходила да пишам малко... След това усещането е точно както го описахте... Влажно... Иначе не е болезнено... След това ми сложиха кринон... И катетър... Да освободя напрежението... Не съм си искала... По тяхна преценка беше... И слава Богу 😄😄😄По-добре ми стана... Малко ме заболя, когато го поставиха и махаха, но то е само секунди... а облекчението дълготрайно 😁😁😁 полежах си на магарето около час, може би затова ми сложиха катетър, за да не ставам... Завиха ме... После си полежах още 2 часа на леглото... Чак след това отидох пак до тоалетна... Подписах съгласие за замразяване на неизползваните годни ембриони, които ще чакаме до 5-ти ден, колкото останат, засега имаме 4 хубави и 1 малко по-бавен, пък колкото останат Simple Smile Подписах протоколи, епикризи... Дадоха ми и служебна бележка за проведената инвитро процедура и периода, за който е, да послужи пред работодателя Simple Smile Относно замразяването казаха, че фонда поемал 200лв и ще трябва да доплатя още 350лв. 🙂 Това с наливането с вода беше най-странната част от процедурата за мен, но минаа... Слава Богу... Дано да си е струвало всичко това Simple Smile Направихме каквото можахме, сега остана само да чакаме Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 21:13 от PureLove90

# 429
Да разкажа как мина и при мен 😁😁😁 налях се с около 2л вода за около 2часа... и познайте... Пишках 3 пъти преди процедурата... Отивам и ми биха една инжекция папаверин за отпускане на матката... И викат поне след половин час... Познайте... в тоалетната... И викам дано да е останало нещо... Пих още 100мл вода... Абе пак си беше доста пълен мехура, но не бях пред припадък поне... Промиха ме, сложиха некви железарии в мен, също ме натискаха с ехографа отгоре... Добре, че бях ходила да пишам малко... След това усещането е точно както го описахте... Влажно... Иначе не е болезнено... След това ми сложиха кринон... И катетър... Да освободя напрежението... Не съм си искала... По тяхна преценка беше... И слава Богу 😄😄😄По-добре ми стана... Малко ме заболя, когато го поставиха и махаха, но то е само секунди... а облекчението дълготрайно 😁😁😁 полежах си на магарето около час... Завиха ме... После си полежах още 2 часа на леглото... Подписах съгласие за замразяване на неизползваните годни, които ще чакаме до 5-ти ден, колкото останах 4 хубави и 1 малко по-бавен Simple Smile Подписах протоколи, епикризи... Дадоха ми и служебна бележка за проведената инвитро процедура и периода, за който е, да послужи пред работодателя Simple Smile Относно замразяването казаха, че фонда поемал 200лв и ще трябва да доплатя още 350лв. 🙂 Това с наливането с вода беше най-странната част от процедурата за мен, но минаа... Слава Богу... Дано да си е струвало всичко това Simple Smile Направихме каквото можахме, сега остана само да чакаме Simple Smile
Нас (мен и момичето в моята стая) първо нея взеха, точно засякахж10мин и е върнаха и взеха след още 20 мен, забавиха се щях окончателно да се пукна, след трансфера веднага на секундата от магарето на друго легло и акушерките бутайки го, или по точно препускайки бясно по коридора замота ми се яко главата чак, заведаха ме в стаята, и айде пак трето местене в рамките на около 2 мин.... Дано не е излезнало цялото тва нешо дето го вкараха, защото с тва дигане на дупето и цялата сила да се пробутам и преплъзна от леглото на леглото си е напрежение и натоварване за да се избутам, катетър не исках слагат го само ако не можеш да се изпишкаш, аз веднага подлога не подлога направих и сефтето на секундата в която се преместих, айде и тук наорежение да мога да се изпикая, абе съмнявам се да е останало нещо вътре в мен след цялото тва напрежение, местене и пикаене. Иначе лежахме 2часа и тогава станахме и даже директно си тръгнахме. Другото момиче стиска, чак след като стана тогава ходи до тоалетната.. Аз не можах да стискам, дори и при самия трансфер ме обливаха горещи и ледени вълни то толкива стискане и натискане че....

# 430
Аз също ще чакам с Вас,3бр,3-дневни..втори опит,след един мисед.успех на всички😍

# 431
Момичета колко струва ЗЕТ в Тутракан? Сега ми предстои Зет.

# 432
След зет и пиенето на хилядата лекарства на ден, имам много газове, нормално ли е това? Има ли и други като мен

# 433
Аз си мисля че лежането е за да остане матката максимално спокойна и да не направи някакви контракции като реакция от трансфера.  Иначе ембритата ако падаха.... нямаше да има бременни изобщо.
    Мен в първата клиника ме караха да лежа само 20 мин. както си бях на магарето и с подлога за всеки случай.
   Сега със в друга клиника и не съм питала как ще е, но пък на пункцията всички бяха много мили и внимателни и се надявам че всичко ще мине добре и на трансфера.
     В подготовка съм в момента със стопиращи инжекции и утре се надявам
Вече да ми кажат кога ще е трансфера.

И аз имам газове от различните лекарства. Мисля че е нормално.

# 434
Измъчвате се с толкова много течности. Още вчера щях да го напиша (за 1 литър, пък сега като видях 2 литра ми призля и... сещате се). В по-старите теми беше коментирано, че е напълно достатъчно да изпиете с "нормална глътка" малко шише минерална вода последния половин-един час. Този мехур не е бездънен все пак. Ще си позволя да цитирам Денис от темата за графиките на БТ, а коментарът е за тестовете за овулация (онагледява нещата) : "Капацитетът на пикочния мехур, при здрав човек: първи позив за уриниране е при 150-200мл., а максимален при 400-500мл... това като ориентир".
Пълен мехур не означава да се наливаме до спукване и да си докараме други проблеми. Аз поне не смятам да го правя. Пожелавам да са успешни трансферите ви и да не ви се налага повече тази неприятна случка.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 22:39 от mandaria

Общи условия

Активация на акаунт