Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 805
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Мен предишния път ме пускаха няколко пъти да пишкам като условието беше да не изпразвам напълно мехура. Абе гадно си е... Особено ако те натиснат и по корема... Чак се чудя дали не са се получавали и фалове...Joy

# 436
За газовете не питай направо.... Започва се в 9 вечерта по часовник и мъка, докато заспя. Пък какво се случва като заспя, не знам 😁😁😁

# 437
Мъжо да спи с противогаз:joy:
Знам че и по време на бременност го има същия проблем, та ще трябва да свиква Joy

# 438
Оф днес ми е много лошо, сичко ми трепери нямам грам сили, адски много ми се гади не знам какво да правя, 5 ден от зет съм. Много ми е лошо

# 439
Здравейте, след трансфер при мен също ми става много лошо, от лекарствата най-вероятно пада кръвното и доста се забавя пулса /поне при мен е така/. Помагало ми е малко шоколад и натурален сок, айрян, таратор ... Успех на всички!!!

# 440
Здравейте, след трансфер при мен също ми става много лошо, от лекарствата най-вероятно пада кръвното и доста се забавя пулса /поне при мен е така/. Помагало ми е малко шоколад и натурален сок, айрян, таратор ... Успех на всички!!!
Здравейте моето по принцип е високо 140 на 90, и пулса и вчера и днес ми е много ускорен, той по принцип винаги ми е така. Дойдох в болницата да ме погледне някой защото моят доктор като дойдох разбрах че го няма. Чакам сега да видим, то има и доста хора... Благодаря Ви❤️

# 441
Момичета с положителни резултати, при колко от вас е имало някакъв тип зацапване през дните до теста? Знам, че не е задължително изобщо, но ми прави впечатление, че повечето споделят за такова нещо. Също така какво мислите за тест на 7ми ден? Док ме е инструктирал за тогава, а някъде ми се мярна че към 12 ден ЧХГ-то навлиза хубаво в кръвта.  За протокола 2ри ден ми е след ЗЕТ на 2 бр петдневни, имам и хетчинг на ембрионите, нз кога ли трябва да започнат да се прикрепят, иначе леко напрегнати гърди, леки придърпвания ниско долу и в кръста чат пат. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:18 от Chuhaleesi

# 442
  • Sofia
Момичета с положителни резултати, при колко от вас е имало някакъв тип зацапване през дните до теста? Знам, че не е задължително изобщо, но ми прави впечатление, че повечето споделят за такова нещо. Също така какво мислите за тест на 7ми ден? Док ме е инструктирал за тогава, а някъде ми се мярна че към 12 ден ЧХГ-то навлиза хубаво в кръвта.  За протокола 2ри ден ми е след ЗЕТ на 2 бр петдневни, имам и хетчинг на ембрионите, нз кога ли трябва да започнат да се прикрепят, иначе леко напрегнати гърди, леки придърпвания ниско долу и в кръста чат пат. Благодаря Simple Smile
Ами 7ми ден хемпе рано и хем не е, моят резултат на 9-ти ден беше 420. За зацапване, не знам аз си получих кръвоизлив на 9-ти и 10ден, но въпреки него чхг на 14-ти ден ми е 3890. При първия ми трансфер на 14-ти ден беше 126, нямах никакво зацапване и завърши с мисед в 9г.с. Много е рано за напрегнатти гърди, това е от естрофема и лекарствата.

# 443
Моят трети трансфер приключи неуспешно. 0,27 на 12 ден на тридневни. Имам още 2 замразени, но мисля, че нямам сили за едно и също нещо 4ти път. Понеже границите към Турция са затворени, мисля за смяна на клиниката. Не че нямам доверие на моята клиника, вярвам и уважавам лекарите си, но просто не предлагат неща като ЕРА тест, надраскване, имунологична биопсия.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 19:08 от teri__90

# 444
  • Sofia
Моят трети трансфер приключи неуспешно. 0,27 на 12 ден на тридневни. Имам още 2 замразени, но мисля, че нямам сили за едно и също нещо 4ти път. Понеже границите към Турция са затворени, мисля за смяна на клиниката. Не че нямам доверие на моята клиника, но просто не предлагат неща като ЕРА тест, надраскване, имунологична биопсия, нямат практика за отглеждане до 5 ден и т.н.
Ггоре главата и не се предавай, ❤️ Ние винаги сме чакали до 5ден. Не може ли даа поискаш да ги изчакате до 5-ти ден?

# 445
Здравейте момичета😀 5ти ден след свеж трансфер на 2 бластоцитчета.Втори опит ни е борим се за първо детенце.Този път не търся "признаците "  вече съм наясно,че всичко е от хормоните с които ни тъпчат.Но пък времето пак така си е спряло както при предишният😂Пожелам успех на всички🍀

# 446
Здравейте момичета😀 5ти ден след свеж трансфер на 2 бластоцитчета.Втори опит ни е борим се за първо детенце.Този път не търся "признаците "  вече съм наясно,че всичко е от хормоните с които ни тъпчат.Но пък времето пак така си е спряло както при предишният😂Пожелам успех на всички🍀
5 ден и при мен но след зет, успех желая ❤️❤️❤️ ние сме 1 ви опит. Имаш ли някакви симптоми

# 447
Здравейте момичета😀 5ти ден след свеж трансфер на 2 бластоцитчета.Втори опит ни е борим се за първо детенце.Този път не търся "признаците "  вече съм наясно,че всичко е от хормоните с които ни тъпчат.Но пък времето пак така си е спряло както при предишният😂Пожелам успех на всички🍀
5 ден и при мен но след зет, успех желая ❤️❤️❤️ ние сме 1 ви опит. Имаш ли някакви симптоми

Освен ПМС болките (макар,че ми е много рано още) друго няма😁...Те са си от от общо 12те таблетки с хормони които приемам всеки ден😐 При първият ми опит така се подлъгах от тези усещания,че когато видях огромната 0 направо се сринах.Този път съм решила въобще да не им обръщам внимание☺ За сега успявам уж😂😂 За кога ти казаха да правиш тест?...Моя доктор каза чак на 5.06 😨 Аз уж съм от търпеливите,но имам чувството,че трябва да избягам някъде в гората за да мога да се стърпя чак до тогава😉😂

# 448
И на мен теста ми е на 5-ти юни Simple Smile Успех Simple Smile

# 449
И на мен ми казаха да направя тест на 5.06, но едвали ще издържа до тогава, като са 5дневни, дали и на 10тия ден няма да отчете?

Общи условия

Активация на акаунт