Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
На теория би трябвало да отчете дори по-рано. Но ето аз си направих теста по-рано. Казах резултата и ме карат все пак да си продължа лекарствата и да си направя тест на 16тия ден на тридневни.
Мислех, че искат на толкова късен етап тестове, за да не се хващат биохимичните, но явно има някакви невероятни случаи със заблудени ембриончета, които се имплантират мега късно.

# 451
Това ще ми е 4-ти опит след успешната бременност с дъщеря ми, а тя се роди от вторият опит

На 43 съм и продължавам напред, докато не стане

# 452
Аз на 31 очаквам Ц, ако не дойде смятам на 01.06 да направя тест тогава ще е 10 ден. Такива сметки си правя, ама ще видим...

# 453
  • София
Момичета с положителни резултати, при колко от вас е имало някакъв тип зацапване през дните до теста? Знам, че не е задължително изобщо, но ми прави впечатление, че повечето споделят за такова нещо. Също така какво мислите за тест на 7ми ден? Док ме е инструктирал за тогава, а някъде ми се мярна че към 12 ден ЧХГ-то навлиза хубаво в кръвта.  За протокола 2ри ден ми е след ЗЕТ на 2 бр петдневни, имам и хетчинг на ембрионите, нз кога ли трябва да започнат да се прикрепят, иначе леко напрегнати гърди, леки придърпвания ниско долу и в кръста чат пат. Благодаря Simple Smile
Аз пуснах на 6-ти ден, на 8 и на 10-ти и само се психирам оттогава. Има нарастване на ЧХГ, но ми казаха да пусна на 14-ти ден и сега чакам събота със свито сърце. Според мен не си го причинявай, най-рано на 10 ден на 5 дневни ембриони. Иначе аз имах леко розово зацапване на 10-ти ден, но все още не мога да кажа на какво е признак това.

# 454
Абсолютна грешка е пускането по-рано на тест. Три пъти я правя все същата грешка. И при отрицателен резултат не ми спират лекарствата до датата за тест. Просто излишна мъка. Няма смисъл от това.

# 455
Момичета в 3:30 се събух с ПМС който доста се усилиха , пих едно нощ па , мина ми , но поне 15-20 мин имах доста силно като лонтракции болки :/ . Малко се притесних до 5 не можах да заспя . Сега усещам пак леки придърпвания ,и се чудя като си пия нощ па-то 1 или 2 да взема .
Отделно мисля ,че червата ми оказват влияние също донякъде , имам газове и те ме опъват също . Дано това тази сутрин не е било фатално , на някой случвало ли му се е 😣😣❤🍀

# 456
Пускала съм кръвен на 8-ми ден на бластоцисти. Е, няма как от резултат 0 да стане имплантацията тепърва. Същото е и с 3-дневните на 10-ти ден например. Аз лично искам да знам възможно най-рано, за да спра лекарствата и по-бързо да се приключи. Последният път положителен уринарен на 08-ми ден на бластоцисти, кръвни (ЧХГ 199) заедно с прогестерон, ТСХ и ФТ4 на 9-ти и 11-ти (ЧХГ 405) ден. Един имплантиран ембрион.
choccolate, каква са ти стойностите от 3-те кръвни теста? Ако нараства добре, не знам защо те карат да правиш още тестове. До 2 изследвания с висока стойност е достатъчно.
Pipi, аз пих 3х2 но-шпа дълго време, предпазва матката от контракции, дори да нямаш болки и придърпвания. Всичко това е нормално, не се притеснявай. Кой ден ти е днес?

# 457
И аз съм на мнението на Малага. Нула колкото и да се удвоява, все нула ще си седи. Но лекари като моите не спират лекарствата. Аз например съм на кортикостероиди и те се спират съд схема. Ако не можеш сама да спираш лекарствата, по-добре не прави тестове.
Иначе имплантации на 13ден след трансфер според мен не съществуват или и да съществуват не им е читава работата.
Пипи, мисля че можеше макс 3х2 Но-шпа

# 458
Момичета в 3:30 се събух с ПМС който доста се усилиха , пих едно нощ па , мина ми , но поне 15-20 мин имах доста силно като лонтракции болки :/ . Малко се притесних до 5 не можах да заспя . Сега усещам пак леки придърпвания ,и се чудя като си пия нощ па-то 1 или 2 да взема .
Отделно мисля ,че червата ми оказват влияние също донякъде , имам газове и те ме опъват също . Дано това тази сутрин не е било фатално , на някой случвало ли му се е 😣😣❤🍀
Мила аз съм със 6 трансфера  и всеки път съм на Ношпа 3×2 от трансфера  до теста, а когато е имало бременност до когато е продължавала тя. Та мисля, че това са оптимални дози на Ношпа. И другото има жени който са с нечовешки болки, други с кървене и всякакви лоши признаци и са бременни и си износват бебетата живи и здрави. Има и такива при който всичко е по учебник и пак не се получават нещата, та за мен всичко е до късмет. Просто се отпуснете мислете положително и дайте шанс на бъдещото  бебе, а на 10-14 ден всичко ще се изясни за момента. Трябва да се научим на търпение това е положението. И дано тези болки  са положителен знак!

# 459
Jordanka, извинявай за въпроса, но след 6 трансфера колко пъти си имала имплантация?
Че мен едни такива мисли с липса на имплантация са ме налегнали, след третия път нули след трансфер. Уж сме с мъжки фактор, но нали правят уж ИКСИ

# 460
Благодаря момичета.
Моя док спира лекарствата веднага, аз затова си мисля, че иска на 7 и 9ти ден тест, за да може да се спрат лекарствата веднага ако не е станало, а не да се тъпча още няколко дни, не знам това ми е логиката. Той иска максимално рано тест. Предния път на 7 ден ЧХГ ми беше 12.5, а на 9ти ден 13....то беше ясно просто, че не става и той каза да спирам всичко. Нз дали е било грешка, но според мен не се е развивал правилно ембриона.
Chocolate при теб наистина какви са стойностите?

# 461
Jordanka, извинявай за въпроса, но след 6 трансфера колко пъти си имала имплантация?
Че мен едни такива мисли с липса на имплантация са ме налегнали, след третия път нули след трансфер. Уж сме с мъжки фактор, но нали правят уж ИКСИ
Аз като цяло имам и една бременност и то от първи месец с проходима тръба, но тя приключи в 12 г.с.. После при първите два трансфера, който бяха свежи бях с отрицателен тест.След това два поредни ЗЕТ трансфера с бременност, но първата приключи в 8г.с., втората в 14 г.с.. Петия ЗЕТ нямаше имплантация, но аз си бях вътрешно обедена, че ще е истинско чудо ако се получи трипъти подред и на всичко отгоре двете ми ембриончета имаха леки забележки,  като допълнителни клетки. Шестия пак ЗЕТ положителен за момента.
Аз съм на мнение, че не всеки трансфер е възможно да бъде положителе. И на всичко отгоре съм направила и всички възможни изследваня и съм взела мерки за откритите проблеми според мойте доктори.
Попринцип трябва да се търсят причините за несъстоялите се имплантации.

# 462
Момичета, на кой ден сте след трансфера и имате ли някакви симптоми? Какви лекарства пиете?
Вече 17-ти, само ми се спи повечко, но може и да е от дъждовното време. Вече не се вглеждам в симптоми, защото прегледа ми е чаааак на 1-ви. Мислех да пускам ЧХГ през 48 часа и от това психясване се отказах. Единствено реших всяка седмица да пускам прогестерон, сигурто и ЧХГ ще се изкуша да пусна ама... 🤐Като лекарства:
Утрогестан 2х3
Но-шпа 3х2
Неофолик мета 2х1
Зарзио през ден
Дицинон и вит Ц (заради кървене, но го спрях вече)

Блазе ти! Много се радвам Simple Smile .. вече с положителен тест. Най-трудната част е чакането, а аз още съм на пети ден от трансфера на един 5-дневен и един 3-дневен. Стискай ми палци 🌞
Привет, как ти беше извършен трансфера на 5-дневен и 3-дневен? В един ден ли? Питам понеже и мен ембриологът ме посъветва да правим двуфазен трансфер,но аз не съм запозната Simple Smile. Досега не съм имала подобен....

# 463
Аз съм с изследвани генетични, пълен пакет хормони, ембриотоксини,  проверени тръби, нк клетки. Само май ЕРА тест нямам, но моята лекарка казва, че на жените от донорски програми се препоръчва ЕРА и пак не става. Остава имунологична биопсия. Бях в Турция при д-р Карликая и като ми видя имунологичните изследвания и ми каза:"моля ви се спрете в България да се изследвате за тези неща. Нямат значение, важно е само как ви отглеждат ембрионите. Имаш ли снимка на твоите" и аз мълчание "защо ти ги трансферират на трети ден, а не на пети? Няма как да говорим за проблем с имплантация след като няма поне три трансфера на качествени бластоцисти. При тридневен трансфер изобщо няма информация за ембриона, повечето оцеляват до трети ден" И аз пак мълчание.
За НК клетките е факт. Разпределението им в периферната кръв е съвсем различно от това локално в матката.

# 464
Мила аз съм със 6 трансфера  и всеки път съм на Ношпа 3×2 от трансфера  до теста, а когато е имало бременност до когато е продължавала тя. Та мисля, че това са оптимални дози на Ношпа. И другото има жени който са с нечовешки болки, други с кървене и всякакви лоши признаци и са бременни и си износват бебетата живи и здрави. Има и такива при който всичко е по учебник и пак не се получават нещата, та за мен всичко е до късмет. Просто се отпуснете мислете положително и дайте шанс на бъдещото  бебе, а на 10-14 ден всичко ще се изясни за момента. Трябва да се научим на търпение това е положението. И дано тези болки  са положителен знак!
Аз пия от трансфера всеки ден 3х1 нош па ,не съм го спирала , но това тази сутрин си ме стресна все едни ми беше 1 ден Ц такива контракции имах , пиинах 1 нош па и ми мина , сега изпих 2 към 10:30 ... Аз като се замисля при първият опит имах едно такова събуждане от подобна болка и пак ме държа 20мин някъде , тогава имаше бременност до 6г.с .
Дано е добър знам , днес няма да се разхождам ще лежа повече и така , въпреки ,че не ми се иска много ,но за всеки случай . Ти в коя седмица си сега ? Дано всичко е наред ! 🤗🍀❤
Благодаря ви момичета 🍀❤

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:04 от pipi8

Общи условия

Активация на акаунт