Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 19 209
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за отговора. 4 дни поред слагах по 3 пъти на ден по една ампула Но-шпа и една ампула Бусколизин... Като в момента ги пия на хапчета + 8 Магнерота на ден. Направо по една торба хапчета пия и сякаш никога нищо не действа. През февруари бях и 5 дни в болница на системи и инжекции, просто се изтормозих...

# 106
v.v.9 , ако е необходимо - нямаш избор. Всичко си заслужава за това да си износиш бебчето! Просто на някои мами бременността е по-тежка, а на други е дори най-хубавия период в живота. Според мен си говори с лекаря и той да прецени - ако е необходимо да правиш още нещо, или да те приемат за наблюдение. По-добре да го занимаваш излишно, отколкото да се окаже после, че е трябвало да му се обадиш, а не си.
Щом си вече в 27 г.с. си доста напреднала, горе главата! Но и психически трябва да си добре, защото това си оказва влияние на теб и на бебче.
Пускаш изследвания, нали?
П.С. по това време на бременността мисля, че вече могат да запишат тонове на бебето и на записът се вижда дали има контракции. Ако преценят, ще го направят Simple Smile

# 107
Ами, пусках изследвания преди около 2 седмици. Всичко е в норма, но пък бебчето скоро не сме виждали, а имам преглед чак на 14-ти 😣 Но предполагам след като се обадя, ще се наложи преглед и по-рано

# 108
v.v.9 аз също имам понякога контракции, но не са по цял ден. При последния преглед шийката беше добре и ми смениха магнезия. Според мен трябва да се обадиш на лекаря си и той ще прецени дали се налага да отидеш по-рано, ако не ти е мерена скоро шийката подозирам, че ще те извика. Късмет Hug

# 109
В 27 г.с. съм и днес цял ден усещам коремът ми да се втърдява към средата. До вчера бях на инжекции заради това и отново никакъв ефект... Вече съм толкова изморена с всичките проблеми, които имах около тази бременност... Някоя има ли същия проблем с втърдяване на корема и трябва ли да се притеснявам? Късно ли ще е да се обадя на доктора утре, тъй като днес е неделя...

Имала съм и аз такива дни. Опитай се да засечеш колко често се случва; знам, че ако са няколко в рамките на час, е препоръчително да се търси лекар. Няма ли спешен кабинет там, където се следиш, за да отидеш?
Само лежане и почивка в комбинация с хапчетата би трябвало да успокоявят положението, но пуст организъм... всяко тяло е различно.
Бих те посъветвала да не се притесняваш кой ден е и щом се притесняваш, да звъниш на лекаря си. В крайна сметка за теб ти и бебчето ти сте най-важни!

# 110
И аз имам втърдяване на корема, когато се ядосам или при повече движение. Почти всеки ден се появява. Пия магнерот 2по2 и отделно мултивитамини. В такива случаи лягам по гръб и си почивам. После отминава.

# 111
Аз в крайна сметка постъпих в болница за вливания 😓 Благодаря на всички, които се отзоваха

# 112
Аз в крайна сметка постъпих в болница за вливания 😓 Благодаря на всички, които се отзоваха
Стискам палци всичко да е наред! Бъди спокойна, важното е да сте добре!

# 113
Успех, стискам палци всичко да се оправи възможно най-скоро и да е наред също така.

# 114

Стиснати палци и от мен. Щом си в болница вярвам, че ще овладеят нещата и всичко ще е наред Hands V

# 115

Горе главата! Когато о бях в болница, едно от момичетата в стаята беше в 6 месец и лежеше заради контракции. И на нея й правиха вливания и след 3 дни всичко се оправи, тъй че всичко ще е наред и при теб Simple Smile

# 116
Наистина благодаря на всички ви ❤️

# 117
  • София
v.v.9, ние стискаме палци за теб, ти само си почивай и бъди спокойна! Всичко ще е наред! Purple Heart

# 118
Стискам палци всичко е наред!

Вие избрахте ли вече име за бебето?

# 119
  • София
Не, даже спряхме да го обсъждаме. Нашето ще си остане без име така както е тръгнало Unamused

Общи условия

Активация на акаунт