90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 158
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Според мен рускини и украинки са си със специфичен манталитет, които може би е по-традиционен за Европа и Русия/Украйна, но в САЩ няма как да бъдат разбрани. Не са вечно фалшиво лигаво усмихнати и т.н специфики и културни различия. С това не оправдавам Наталия, само казвам, че не си пасват по нищо.  Натали сподели за детето според мен с цел да се използва дългия период (около година), в който ще чака за виза и ще бъдат разделени. За религията - няма как да очаква мериканец да е християнин, а в Русия са силно вярващи. Определено е ималал върху какво да помисли преди да започва нещо с този човек. Същото се случи и с Вария, макар нея да я разбирам, че не иска да се обвързва за човек с криминално минало.

# 196
  • София
И за мен Наталия е психически нестабилна.
А Варя иска да бъде с този и е малко да се каже, че е с криминално минало, този е психопат, ама явно визата ѝ е по-важна от това, че може да я пребие до смърт.

# 197
Не знам какво си мисли Варя. След края на нейния сезон беше пуснала едно видео в Ю туб, в което разказва за живота си. Спомена, че баща й бил пияница и тормозел семейството (явно са го изгонили, вече не е част от живота им). След като има лош опит с баща си, защо сега се натриса на този бивш затворник, за който се знае, че е пребивал предишните си приятелки? Би трябвало да е по-предпазлива.

Американците и рускините са много различни, но явно и едните, и другите са склонни на компромиси и се женят често.

# 198
Благодаря за отговора

# 199
  • София
MG18, и аз мисля, че на Наташка здраво й хлопа дъската. Попаднах на епизод, в който се тръшкаше и ревеше за Нероден Петко как щял да расте с баща атеист. Не можело така, какъв пример ще дават на горкото дете. То драма, сълзи и сополи. Горкият мъж седеше и се чудеше какво му е дошло до главата.
Откога пък украинците станаха толкова набожни, не знам. Имам приятелка укаинка, която ако чуе, че някой поставя украинци и руснаци под общ знаменател, би го убила на място. Grin Аз затова си трая пред нея и не изказвам мнение, че й е болезнена тема. За мен са си един дол дренки.

# 200
Здравейте. Както всички тук и аз съм фен на предаването. В интерес на истината малко ми се губят кои моменти са стари, кои са нови, тъй като започнах да го гледам от пролетта. В момента гледам 90 дни до сватбата, заживяха ли щастливо, но не съм сигурна дали са стари епизоди. Интересно ми е дали Педро и Шантел са заедно още. 😊

# 201
  • Sofia
Заедно са.

# 202
  • София
Аз така и не разбрах кои са двойките от новия сезон....

# 203
Най - култово беше как Наташка се кара с нейния на леглото в спалнята и реве и майка й идва и тя на леглото при тях, да я гушка и утешава.

# 204
Двойките от кой нов сезон - този, който се излъчваше по българската телевизия в началото на ИП и спря след първите епизоди, или този, който започна след това (и не е излъчван по бг телевизия)? Ако става дума за втория, не ги написах в темата, защото мислех,че ТиЕлСи ще си доизлъчат сезона с Ед и Роуз, от който има още доста серии и чак след това може да пуснат нов. Но те май забравиха...

Пол моли майка си за пари - това са нови рекламни клипове (много нахално същество):

Майка му му отказва и е права, но дали и тя няма вина, че Пол не става за нищо?

# 205
Аз силно се надявам да си довършат сезона. Сега свърша повторението на предния и се надявам да го пуснат на негово място или поне след карантинираните.

# 206
# 207
  • София

Кое е семейството от втората снимка?

# 208
Поправям се, писах набързо Simple Smile Родителите на Калани (която е женена за Асуело), с внуците.

# 209
  • Sofia
Родителите на Калани,която се омъжи за Асуело от Самоа.

Общи условия

Активация на акаунт