90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 165
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
 В новите епизоди на Happily ever after, Асуело се държи лошо. Последно обиди Калани, защото не иска да го заведе в Самоа. Американците пак подозират, че е бавноразвиващ се (което е много вероятно).

Колт и Деби са много смешни - Колт има нова приятелка - Ванеса (понастоящем вече са разделени, според слуховете). Тя също е бразилка(като Лариса) и го покани в Бразилия, да се запознае със семейството й. Колт се съгласи, но мама Деби тръгна с него (сигурно от предаването са платили?). Ванеса често говори за с.кс, освен това каза, че двамата с Колт са намислили как ще кръстят бъдещите си деца и на мама Деби не й хареса. През цялото време прави едни физиономии и си личи, че не може да я диша.

# 211
  • София
Малкият на Асуело му е одрал кожата.

Не знам как му се връзват на Колт, жената трябва да е наясно, че ще се ожени и за майка му.

# 212
И тази иска зелена карта.
Но по-странното е, че Колт е имал нещо и с друга жена - даже сега виждам, че съм им объркала имената. Ванеса е най-добрата му приятелка, с която е спал веднъж "случайно", а Джеси е новата му приятелка бразилка, която говори само за с.кс и мама му я мрази.

Джесика веднъж го попита коя е Ванеса, защото си пишели често съобщения на телефона. Той каза, че му била приятелка от фитнеса. Една от приятелките на Джеси (която присъства на сцената) попита "Ти пък кога си ходил на фитнес?!" Wink

# 213
Pppqq, много благодаря, че ни държиш в течение. Страхотна си, както винаги.  Ето все още работещ линк към този епизод, за който става дума.

# 214
  • варненка от София
А за Никол и Азан има ли някакво инфо, ожениха ли се, разделиха ли се?

# 215
  • София
Не са се оженили, тя в момента е при него и търпи много критики за това, защото тръгна в последния момент с еднопосочен билет, когато се знаеше, че ще затворят границите. Сега твърди, че не може да се прибере от месеци вече и Мей я гледа майка й. По принцип има полети, но те са по-скъпи и по-трудни, а и тя очевидно се опитва по какъв ли не начин да остане при него.

# 216
  • варненка от София
Не са се оженили, тя в момента е при него и търпи много критики за това, защото тръгна в последния момент с еднопосочен билет, когато се знаеше, че ще затворят границите. Сега твърди, че не може да се прибере от месеци вече и Мей я гледа майка й. По принцип има полети, но те са по-скъпи и по-трудни, а и тя очевидно се опитва по какъв ли не начин да остане при него.

Този Азан е може би най-противният ми участник, гнусен ми е чак.

# 217
Никол и тя не остава по-назад .. и тя е много противна и зорлен се бута , като бълха е

# 218
  • София
Открих предаването по време на карантината и много ми хареса, през уикенда като мога също гледам, но последните двойки на са ми интересни нещо.
Новите сезони къде ги гледате, ясно, че по ТЛС не ги дават?

# 219
  • София
Качват най-новите епизоди в ютюб, но ги трият бързо. Аз лично си чакам да излязат нашите. По принцип до преди карантината вървяхме с американците 3-4 епизода само назад, колкото да имат време да ги дублират. Спряха сезона без да е довършен и пуснаха впоследствие 90 дни до сватбата Под карантина, дават го всяка събота от 21 часа май беше. Междувременно в САЩ довършиха спрения сезон и започна нов, който е сниман преди карантината.

Нашите изчакват, защото най-вероятно нови неща няма да могат да се снимат скоро и сега лятото ще ги излъчат, докато американците успеят да снимат нещо.

# 220
Има достатъчно нови епизоди - цял сезон на "И заживели щастливо?" със стари двойки и още един нов сезон за американци, които отиват да живеят в чужбина при половинките си. А от другия месец ще има и сезон само за Дарси и сестра й. Ако решат да дават и Пилоу талк, стават повече.
Не знам какво чакат нашите, може да нямат пари за дублаж сега, заради кризата?

# 221
  • София
Благодаря, а кой всъщност подред е последният излъчен сезон в България и в Америка?

# 222
  • София
И според мен нямат пари за дублаж, а и тук не мисля, че Пилоу тоука ще се котира, за него си трябва човек да познава участниците и да следи. Не мисля, че ще вкарат пари в него.
А този с И заживяха ли щастливо, по-добре да не го дават, той вече е не е актуален. Том и Дарси да гледаме, които не са заедно от толкова време. По-добре, ако дублират нещо да е The other way. Сезонът за Дарси не вярвам да е интересен. Те май по нашето ТЛС не довършиха и този за Шантел или бъркам?

# 223
"И заживяха ли щастливо" наистина не е актуален ако погледнем профилите им в социалните мрежи, но все пак е нов и има бисери, като поведението на мама Деби и майката на Девън, която е невероятна простачка.
Скрит текст:
Забележката на Девън, че трябва да купува специални малки презервативи от Америка за Джихун, защото иначе му падали, беше интересен момент от сезона... Confounded
Сватбата на Либи и Андрей в Молдова също ще е донякъде интересна.

Последният нов сезон, излъчван по наша телевизия, е недовършен - 4-ти сезон на "Преди 90-те дни".
А новите сезони в САЩ (които вървят в момента) са "И заживяха ли щастливо" - 5-ти сезон и
"90 Day Fiancé: The Other Way" - 2-ри сезон.

# 224
Може ли линк към И заживяха ли щастливо, който коментираш Grinning Интересно ми е да видя мама Деби и Девън и Джихун.

Общи условия

Активация на акаунт