90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 141
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Защото имаше подписка срещу него (от зрители), той е с криминално минало и няколко от бившите му го обвиняват, че ги е пребивал жестоко. Става дума за не много отдавна.

Лиса и Усман също бяха уволнени, заради нея. Тя е груба и няколко пъти го нарича "негър", като обида. В техния случай има и наказателна мярка - не са им платили обещания хонорар.

# 481
Много благодаря за отговорите!

# 482
Една новина - вчера Лариса е била арестувана от имиграционните служби, вероятно по сигнал (Деби?), но след като направили проверка я освободили. Сега тя казва, че ще се мести завинаги в Колорадо, където с Ерик са си купили къща.

# 483
Ох Simple Smile откъде ги намираш тези новини

# 484
От Инстаграм или Ю туб. Бях харесала една-две страници за предаването във Фб, но по-рядко го преглеждам Blush

# 485
Снощи гледах Педро ,завърна се в Доменикана!Той плаща за къщата на майка му и сестра му.Сестра му и майка му са точно като от малцинствата.Особено сестра му.Ужасна е.Все още ли са заедно Педро и Шантел?Той се държи зле с Шантел.Според мен не я обича,просто я използва

# 486
Заедно са, скоро ще има нов сезон на семейството на Шантел. Брат й се жени за азиатка, а тя се държи лошо с нея (видях от рекламата, сега не мога да сложа клип, от телефона съм).

# 487
Тя има 2- ма братя ? Сега гледах едното клипче. Този брат е по- голям. Странно, досега май не беше ставало дума  за съществуването му. Обещава да е доста интересен сезон .

# 488
Да, не е Ривър. И аз не помня този брат, но не съм гледала много тяхното предаване.

# 489
  • София
Даваха реклама за вторник, че продължава последния сезон мисля.

# 490
Ето клипове на Семейството на Шантел 2:

А, тази била от Филипините, мислех, че е китайка (явно преди не съм гледала внимателно). Пак ще има бой...

# 491
Лорън и Алексей дали още са заедно?При тях като ,че ли имаше най малко драми

# 492
Заедно са и си имат бебе, момченце, което се казва Шай.

# 493
Даже наскоро излъчиха по нашето ТЛС карантинен епизод само с тях и раждането на бебето.
Тази вечер май почва ново предаване от 21:00 ч.

# 494
Лорън и Алексей показват бебето и в епизодите на Пилоу талк; всичко е наред при тях Simple Smile
Тя коментираше новите гърди на Лариса - зададе въпроса, дали ако човек си сложи по-малки гърди, след операцията боли по-малко (защото и тя искала, но се колебае).

Сега из Ю туб се коментира, че Лариса и Ерик лъжат, че тя е била арестувана и освободена. Предполага се, че са го направили за привличане на вниманието.

Сега дават нови епизоди, но не мога да разбера какво точно е това в началото - нещо като резюме на половината сезон... Мислех, че не е даван до сега...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 00:49 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт