90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 135
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • In transit
Лариса е заприличала на травестит след операциите. В началото беше 100 пъти по-симпатична.

# 511
  • Sofia
Като чета явно дават много стари неща. Ако знаете английски гледайте в youtube най-новите епизоди.

# 512
Коментираме последния сезон на И заживяха ли щастливо?. Не стари неща(всъщност няма по-нова сезон). И сватбата в Молдова, и операциите на Лариса се случват в него.

# 513
  • София
Ами, историите на Колт и Лариса (поотделно) са интересни, стига да ви харесва да гледате как се излагат. Либи и Андрей си направиха хубава сватба, при Анджела и Майкъл има развитие.
Останалите не струват.
Девън и Джихун също са разделени понастоящем, имам чувството, че си губя времето, като ги гледам. Простата й майка само успя да ме ядоса.

Какво е развитието при Майкъл и Анжела?

# 514
Ожениха се, снимките излязоха още преди месеци (когато е сниман сезона). Той все още е в Африка. Нейната майка почина в САЩ, малко след сватбата, което помрачи радостта им.

# 515
Мерси за инфото.Майката на Анжела беше лежащо болна на кислород, Анжела си знаеше как стоят нещата, ама тръгна за Нигерия.Важно е сценария да се следва и доларите да се превеждат, не я съдя, просто няма нужда от мелодрами.

# 516
  • Sofia
Е, грижата за възрастен човек е изключително трудна задача и не всеки би могъл да я поеме, дори да ти е родно дете. Аз лично не мисля, че е добра идея да сложиш целия си живот на стоп, за да обгрижваш лежащоболен. Ами, той / тя може и 10 г. да вегетира по този начин, преди да предаде Богу дух...
Иначе, разбира се, че ще ти е тъжно, като родителите ти си отидат.

# 517
Всъщност, Анджела това работи. Едва ли е искала майка й да умре, даже щеше да й оборудва специална стая. Жената просто си беше зле. Въпросът е, че ако Анджела е знаела, че тя може да умре всеки момент, е могла да изчака, просто за да е до нея, защото Майкъл няма да избяга.
Дъщеря й каза, че бабата не е била против брака и дори последно е казала, че смята Майкъл за по-свестен от Анджела.

# 518
Лариса след операциите е ужасна. Прилича на Майкъл Джексън.

# 519
Дайте някоя снимка на Лариса да я видим 😎
Да ви кажа, на мен като че ли Анджела и Майкъл взеха да ми харесват, или поне вече не са ми толкова неприятни, тя го строява, той я слуша, или поне дава вид че я слуша 😸

# 520
Реших и аз да се включа в темата, въпреки че не гледам много често напоследък. Първи сезон го изгледах целия, беше ми много интересен. Двойките бяха нормални и наистина беше любопитно кой с какви подбуди е. Оттам нататък всеки сезон е все по-зле. За мен лично повечето участници имат психични проблеми, а някои са си направо утайка. Също така личи от километри вече как повечето са само за зелена карта и пари. Та исках да кажа, че най-забавни са ми Анджела и Майкъл. Пере ги сачмата, особено Анджела, но пък са смешни. Беше уникално като дадоха как Майкъл си е сложил вкъщи снимка на Тръмп, защото бил неговия идол. Или като наричаше Анджела негова старейшина Grinning Други двойки са ми от скучни до отвратителни. Най-симпатична двойка са ми Лорън и Алексей, а най-неприятен персонаж ми е Андрей, за мен е абсолютен паразит. Има пък някакви дето за малко се появиха и изчезнаха след това, или поне аз не съм попадала на тях - едно русо момиче с някакъв италиански модел и един негър с французойка, която даже си имаше приятел и не мога да си обясня как въобще се е навила да участва в предаването.

# 521
Лариса сега.

moonriver, русото момиче беше с испански модел. Личеше си, че няма да издържат много. Така е и станало. Нея я даваха в карантинните епизоди. Има си ново гадже, с когото са заедно от месец, отишла е при него за няколко дни и ги е хванала карантината. Живеят заедно по принуда. Много странно, че не може да се прибере. И с него няма да се получи, защото се караха.
Французойката е Мириам. Даваха ги и тях под карантина. Не бяха се чували от много години. Явно за предаването са направили връзка. Той има второ дете от друга жена и с нея е разделен. Тя май е сама. Той пък като си внуши, че май имал чувства и можел да опита пак. Някви такива ги говореше, но според мен само за предаването, колкото да имат нещо интересно да кажат.

# 522
Ау, вярно като травестит.

# 523
Това е снимка от началото на сезона - повдигнала си е веждите и има инжекции в скулите и джуките, но още не е оперирана. Ето я след операциите (и без повдигнати вежди) - носа и гърдите са различни:

# 524
Значи доста съм изпуснала от карантинните епизоди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт