90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 138
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Той не почва ли всеки нов сезон с такива кадри или поне аз съм останала с такова впечатление.

# 496
Може. В Ю туб нямаше такива кадри или просто са били изрязани от клипа.

# 497
Нов сезон е. В началото е нещо като предистория.
След него ще дават епизод за Алексей и Лорън, но може би е този карантинния, който вече го даваха.

# 498
Не, това си е първи епизод на текущия сезон на И заживяха ли щастливо?, гледала съм всичко в Ю туб. Просто началото ми беше странно.
Американците са до финалния епизод с интервютата - ще излезе другия понеделник (в нета).

# 499
Като нов сезон, имах предвид нов за България, неизлъчван до сега. Малко е досадно с тези повторения, но това ще е само първия епизод.

# 500
  • София
Много е сладко бебчето на Елизабет.

# 501
Сватбата на Андрей и Либи е луксозна, нищо общо с това, което обикновено дават в предаването. Изненадаха ме. 
П.п в предишния коментар имах предвид, че Алексей и Лорън не са в този сезон.
Ще дават Андрей и Либи; Колт, Деби и Джесика; Лариса и Ерик и Анджела и Майкъл ( както и някои странични персонажи, но тези, които изброих са двойките).

# 502
  • Sofia
Преди два дена е била сватбата в Молдова.    .       

# 503
Едва ли да е била преди два дена, защото я излъчиха в предишния епизод. А предаването май е снимано преди месеци.

Лол, забравих за Асуело и Калани. Те ме дразнят и сюжетната им линия е тъпа. Майката на Асуело ще иска пари настойчиво, общо взето това е.
И Пол и Карини. Тях пък направо ги изтрих. Карини го напусна (след предаването), взе детето и е бременна с второ. Издействала си е ограничителна заповед за следващите три години.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 21:56 от pppqqq

# 504
Сватбата на Андрей и Либи е луксозна, нищо общо с това, което обикновено дават в предаването. Изненадаха ме. 
П.п в предишния коментар имах предвид, че Алексей и Лорън не са в този сезон.
Ще дават Андрей и Либи; Колт, Деби и Джесика; Лариса и Ерик и Анджела и Майкъл ( както и някои странични персонажи, но тези, които изброих са двойките).

Аз имах предвид, че след този епизод, ще пуснат този специалният с Лорън и Алексей, в 23:00 ч. Който го е изтървал, може да го гледа.
От този сезон са ми най-противни Майкъл и Анжела. Няма ли да спрат най-сетне да ги снимат?

# 505
  • Sofia
Не  знам кога е била.Вчера тя пусна снимките.

# 506
Преди два дена е била сватбата в Молдова.    .       
На снимката с народната носия,ако не знаех,че е американка  ,си мяза баш на молдованка Simple Smile

# 507
Много се постараха с тази сватба. Не вярвам, че е платена от Чък (бащата на Либи). Сигурно е направена с пари от телевизията, а се правят на интересни.
Вчера май забравих и Таня и Синджин, трудно ми е да си ги спомня, след като нямаше нищо интересно. Отидоха до Южна Африка и се караха много.

# 508
В този сезон са събрали най-скучните персонажи. С мъка се гледа. Скукааа.

# 509
Ами, историите на Колт и Лариса (поотделно) са интересни, стига да ви харесва да гледате как се излагат. Либи и Андрей си направиха хубава сватба, при Анджела и Майкъл има развитие.
Останалите не струват.
Девън и Джихун също са разделени понастоящем, имам чувството, че си губя времето, като ги гледам. Простата й майка само успя да ме ядоса.

Общи условия

Активация на акаунт