90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 132
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
В лицето е по-добре. Гърдите са ужасно разплути. От къде има пари за операции, защото каза, че не работи и във вчерашният епизод поиска 5к от баща си, за да си оправи зелената карта. Явно й плащат от продукцията, но чак толкова може би не, щом иска от баща си. И уж отишла за по-добър живот, да издърпа децата си. Дрън-дрън. Гледа си живота, децата си растат. Пълна егоистка.

# 526
Ерик й даде около 70 000 долара "на заем".

# 527
Колт на Лариса какво работи?

# 528
# 529
# 530
Но го уволниха, заради короната. Сега работи риалити звезда.
Лариса е официално уволнена от формата, това е новина от днес.

# 531
  • София
Но го уволниха, заради короната. Сега работи риалити звезда.
Лариса е официално уволнена от формата, това е новина от днес.
Защо?

# 532
Егати айтито, днес са гледах някакво повторение, еми няма 1000 долара за гаранцията на Лариса 🙄

# 533
Лариса вече не е в шоуто, понеже има подписан договор с друга компания. Там става дума за някакво нейно онлайн “ предаване” , където е по еротично бельо и се плаща, за да се гледа. Продуцента се занимава с такива платени онлайн канали. Ден преди това емиграционните са я арестували.

# 534
  • Бургас
Двамата са си лика-прилика. Егоисти,глупави,непостоянни.Повтарят едни и същи грешки, никой не отстъпва от своето....Всичко е за пред камерите,според мен. В реалността изобщо не знам дали биха се изтраяли и два дни. Толкова е фалшиво вече това шоу, че е като нашенски Биг Брадър-с предварително начертана линия на поведение и раздадени роли.

# 535
Да, Лариса е уволнена, защото работи за CamSoda (нещо като стриптизьорка е). Не знам дали това е добра причина, като се има предвид, че Стефани (тази, дето се правеше на лесбийка) работи същото и дори се хвали в профилите си, колко пари изкарва (наскоро си купи нова къща и луксозна кола, хвалеше се, че участието й в предаването я е направило много популярна и богата). Може би от ТиЕлСи нямат нищо против самата професия, но не одобряват нещо в договора на Лариса?

Днес започват финалните епизоди на сезона на И заживели ли щастливо? Епизодите ще са три, доколкото разбрах и ще са от вкъщи, не в студио, заради пандемията(още не съм гледала, сега мисля да си пусна началото). Андрей нарече Лариса "Майкъл Джексън 3.0" в един от рекламните клипове Dizzy Face

Интересно интервю на Дарси и Стейси - Дарси твърди, че Том й е предложил брак след напиването в Албания, но тя отказала, защото решила, че го прави от вина (и съжаление):

# 536
Къде ще гледаш тези финални епизоди?

# 537
В Ю туб. Ето два клипа (другата седмица ще има продължение):

Сигурно скоро ще изчезнат.

# 538
Близначките стават все по ... 🥴

# 539
Според мен не е било правилно да ги снимат толкова отблизо. Затова пък децата им са хубави. Накрая дадоха двете момчета на Стейси - изглеждат симпатични. Интересно къде живеят, явно не с нея и Флориан.

Общи условия

Активация на акаунт