90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 34 132
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Абе и отблизо и от далече, все са....
Дарси като започнаха да я дават с Джеси беше мацка, сега обаче нещата не вървят на добре. Колко време е разликата,. някой има ли представа?

# 541
Две или три години. Според мен, се съсипва с интервенциите. А и екстеншъните й са грозни, понякога изглежда проскубана.

# 542
И Стейси ли има деца? До сега не са ги давали.
От събота вече дават нови епизоди на сезона с Ед и Роуз, Лиса и Усман и другите.

# 543
  • Sofia
Когато Джеси дойде, за да ѝ каже ,че се разделят, тогава Дарси изглеждаше горе долу добре.Сега е потресаващо зле.

# 544
Стейси има две момчета, но са ги давали само на снимка.

# 545
  • Sofia
Аз мислех, че няма деца...

# 546
Интересно е това предаване.... Как никой не застана зад жена си/мъжа си.. Все защитават семейството си?!
Нали след като се ожениш за някого, вече той е твое семейство- в добро и зло, нали така?
Виждам и при Шантел и Педро... и при Андрей и Елизабет.... Понеже харесвам двойките- как не застанаха зад половинките си? Как един път не казаха на родителите си- това са наши работи, ще се оправим двамата?
Всичко щеше да се случва по-добре, ако нямаше това напрежение между родители и деца........
Яд ме е!

# 547
И според мен е срамно - представям си примерно сестрата на баща ми да започне да обижда майка ми и той да не каже нищо - това е пълен абсурд! След като сестрите и майките им са им толкова важни, защо са се оженили? За пращането на пари в къщи (от страна на чужденците) разбирам - все пак са емигранти, затова са отишли в чужбина, но не и за личните нападки.

Ама и Андрей не е прав, че не иска да си намери работа, след като му натякват от две години. Разбирам, че не му се работи като шофьор или общ работник, но да изкара някакъв курс, Елизабет ще го спонсорира...

П.п. Ако някой се интересува - Колт каза, че праща снимки на оная си работа на всеки, който му поиска на ЛС в профила му в Инстаграм (Анджела каза да й прати). Ето профила: https://www.instagram.com/savagecoltj/?hl=bg

Исках да му напиша коментар, но ги е изключил. Мъдро решение.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 12:41 от pppqqq

# 548
  • София
От колко часа в събота са тези нови епизоди?
 Аз пък честно казано уважавам повече участниците, които не си показват децата.

# 549
В събота май бяха. Ще видя довечера в програмата и ще обобщя кога ги дават + другите две предавания. Те май бяха във вторник и сряда. Никога не успявам да ги гледам в реално време и ги връщам, за това губя представа кога ги дават.

# 550
  • София
Аз дори програмата на ТЛС не знам къде да гледам. Joy
 Иначе вторник от 21.00 до 23.00 мисля, че беше " И заживяха ли щастливо", а сряда от 22.00 до 00.00 - "Наобратно". Епизодите във вторник са ми интересни, тези в сряда не особено. За съжаление, не мога да връщам назад аз.

# 551
От колко часа в събота са тези нови епизоди?
 Аз пък честно казано уважавам повече участниците, които не си показват децата.

Ето програмата тук:
https://www.xn----8sbafg9clhjcp.bg/tv/tlc/

# 552
  • София
A от коя събота започват тези нови епизоди? Тази, която мина сега имаше ли?

# 553
Май даваха началото на сезона с Ед и Роуз, мисля, че втори епизод, но не съм сигурна.

# 554
Почнаха ги отначало и от тази събота пуснаха вече новите, неизлъчвани серии.

Общи условия

Активация на акаунт