На пазар във Варна - тема 57

• 32 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
На гърба на Крамер има читава шивачка.

зад Медицинския? Някакъв телефон?

# 451
  • Варна
Нямам. Аз работя наблизо и като ми трябва просто отскачам. Ако искаш, утре мога да взема.

# 452
По-назад в темата се питаше за работното време на Delta Planet, но аз да питам за Grand Mall - знам, че някои магазини отварят в 10, други в 11, но по-конкретно някой знае ли кога отварят H&M, Zara и Reserved?

# 453
Здравейте,знаете ли от къде да закупя пластмасови чаши и чинии на по-ниски цени.Трябват ми за едно масово мероприятие с барбекю,а бюджета е малък.

# 454
Здравейте,знаете ли от къде да закупя пластмасови чаши и чинии на по-ниски цени.Трябват ми за едно масово мероприятие с барбекю,а бюджета е малък.
На пазар "Чаталджа" има магазин, може да ги попитате за отстъпки при по-големи количества

# 455
Откъде мога да купя декоративни капаци за котлони, но 2 броя?

# 456
  • Варна

На ул. Дунав, за номера не съм сигурна, може би между 2 и 6. От страната на Фи банк. Там има нещо като борса за еднократни чашки, чинийкии и тем подобни.

# 457
  • Варна
Здравейте, трябва ми проверен майстор за ремонт за съдомиялна машина.

# 458
  • Варна
Откъде мога да купя декоративни капаци за котлони, но 2 броя?

Привет!
Капаци в опаковка по 2 броя не съм намирала. Преди години обичайната опаковка беше един малък, два средни и един голям.
Скрит текст:
На мен лично това не ми бе удобен вариант, защото всъщност ми трябва един малък и един среден, като малкия се нуждае от смяна дори по-бързо. Така големият беше напълно ненужен, а дублираният среден - почти.
Последния път, когато търсих, намерих вариант с два малки и два средни, които в общия, а и в моя частен случай, е по-добра опция. Надявам се още да ги има. Скоро ще трябва да си взема и аз.
Купувала съм ги от този магазин на Чаталджа, а варианта 2/2 мисля взех от този срещу него.
Скрит текст:
В първия преди години съм виждала и капаци на бройка. Явно са разваляли комплекти, за да удовлетворят желанията на клиентите, но поради гореописаните причини малките капаци липсваха и не ми вършеше работа.

П.П. Допълвам се... От "разходката" ми из сайтовете оставам с впечатление, че вече масово се предлагат именно комплекти от 2 бр. с диаметър 17 см и 2 бр. с диаметър 20 см.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 12:18 от beljata

# 459
Метро

# 460
  • ВАРНА
Метро и Джъмбо....всевъзможни разновидности от цветове и обем - размери в Джъмбо има.

# 461
Мисля и в Пепко има.

# 462
  • Варна
На зеленчукова борса има доста складове за пластмасови изделия за еднократна употреба - бившите складове на Лазур

# 463
  • Варна
От днес не са ли отменени задължителните маски на закрито? Няма още Заповед на МЗ, само изявление. В Лидл обаче, не пускат без маска.

# 464
  • Варна
От днес не са ли отменени задължителните маски на закрито? Няма още Заповед на МЗ, само изявление. В Лидл обаче, не пускат без маска.
Имат право да не пускат, дори ако е отменена заповедта. Ако приемат влизането  с маска като тяхно вътрешно правило.

Общи условия

Активация на акаунт