Магията на изтока - тема 61

• 18 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Тази "класация" предполагам, че се прави от няколко дай-хард почитателки на BTS на възраст между 12-14 години. И миналата година Те Хьонг беше на първо място.
Болната фенщина, така типична за Далечния Изток, не води до нищо добро. Никакъв разум.

Посмях се на Мохамед Салах и онзи мазен гном Джо Джонас.

# 511
Първоначално идеята на THE 100 MOST HANDSOME MAN е да се покажат хора,които са допринесли за развитието, опознаването,популяризирането и т.н. на своята държава и работа.В началото имаше много спортисти,дори Беар Грилс е бил в класацията. В последните години го обърнаха на това,което е сега.

# 512
От азиатците в класацията имам само любимият ми китаец Дзин Боран. Останалите са пъпчиви айдълчета от корейския шоубизнес.
Останалите трима, които харесвам са един американец, един англичанин и един австралиец. За мен, лично, австралиецът трябва да е номер 1, а не на 6-то място.

# 513
То каква класация е без ни един швед и Фаса на 40 и някое място.
Scream
Е и Марио е там Heart

# 514
  • MJF
Я като сте подхванали тез ми ти китайци да ви разхладя с едно танго на лед от китайски дует от ледения архив Smile
Xiaoyang YU / Chen WANG
В жегите гледам да "кисна" на лед.

Е сега ясно . Haken no Hinkaku като седна да го гледам и коментирам от мързел ще му сложа кодово "достойнството".
Туй за преводите на произведения, филми и пр. е широка тема и аз често пуфтя по нея като не ми се изписват заглавията  и в оригинал - поне това да правят.

Pос, как е текущата фамилия на кор-фронта понеделник-вторник?

# 515
Не е за коментиране. Преди час изгледах днешния, 10-ти епизод. Семейни корейски драми с ред сълзи, сополи, викове, истерии. Все "зряло" поведение.
Насила го бутат героя на Ким Джи Сок да се влюби в бялата глупава чапла. Плетката ти е ясна.
Любимото ми гейче поне го показаха във вчерашния епизод.
Друго няма.

# 516
Чета японската преса днес... Гърмят, че Харука Аясе излиза от две години с Но Мин У. Онемях.
Чета сега и корейците. Неговата агенция отрича, но съм склонна да вярвам повече на японците, защото каквото излиза в Josei Seven след това обикновено се оказва истина, колкото и да отричат.

Анемия с Роуз. Жива да не бях, голяма изненада. За нея години наред се говореше, че излиза с Тори Мацузака, а гледай ти... Не е глупава. Хубава двойка са, а и двамата са ми големи любимци.
Мин У говори отличен японски, така че и с езика нямат проблеми. Харука трудно ще заговори на хангъл.

# 517
Спасил се е човека от корейките. Разбивам го.
И двамата ги харесвам.
Да си правят малки Анемия-мчета.Той ще прави палачинки.

# 518
Но Мин У съм го приемала винаги повече като японец, а не като кореец (какъвто реално е).

Той принадлежи на японската култура, също като Ким Дже Ук.
След първоначалния шок/ изненада и сега като се замислих... не трябва да ме учудва.
Избрал си е японка и то каква. Една от най-добрите. Харука е прекрасна и като човек, освен като страхотната актриса, която е. Толкова нежна, деликатна, възпитана... Японка.
Да се взимат. Ние сме за, хаха. Одобряваме.

# 519
  • MJF
Smile  и аз одобрявам и да не забравят да ме почерпят. Нашата Ан/мемия няма ли да ми се появи на екрана като за мен?  Не ми се е появявала от Gibo to Musume no Blues насам.

Днес или утре е финала на нашия kkondae Маншики?

# 520
Гледах 4.6 Billion Year Love. Филмът е интригуващ и визуално впечатляващ, но си признавам, че не можах да харесам Рюхей Мацуда. Има нещо във външността/излъчването му, което не ми е приятно. Въпреки това съм решила да гледам и The Great Passage, да видим там как ще ми се стори.

# 521
Днес или утре е финала на нашия kkondae Маншики?

Днес, след малко започва. Сега погледнах MBC. Вървяха реклами с ИБХ и Даниел Хени.
ИБХ не мога да го дишам... Неприятен тип.

Допълнителният епизод (спешъла), който излъчиха тази година на 2 януари така и не го изгледа, нали?
А го преведоха на английски и помня, че коментирах финала на историята.
Ето ти линк, ако не си. Отивай и гледай как завърши историята на Миюки и мама.

Скрит текст:
Започна.
Ка Йол Чан и Маншиги се бият с лошите, но на помощ дойдоха Пак Ки Унг, щерката и възрастната администраторка, хаха.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 15:39 от rossonera

# 522
  • MJF
Скрит текст:
Възрастната дама е опасен агент Mr. Green
E  не, гледах го спешъла. Още тогава. Но не ме питай за подробности. Не си спомням как го завършиха разказа. Thinking оххх без подсказка.

# 523
Сега чета японците (нали от Josei Seven тръгна всичко с разкритието на връзката на Харука и Но Мин У) и тъй като корейците отрекоха, както и нейната агенция, от списанието обявиха, че утре ще разкрият повече подробности. Щом изстреляха така новината, значи са подготвени и имат доказателства/ снимки, иначе не биха го направили. Японската преса не действа като корейската.
Да излизат утре двамата и да си кажат. То това криене, отричането, тези лъжи в пресата дразнят феновете.
Знаем какво представлява (болната) азиатска фенщина, най-вече тази в Корея, но в Япония това по никакъв начин не е за притеснение.

Ахх, сладка Анемия. Не си ми глупава тиии, никак. Сладуранка.

# 524
Kkondae Intern - Финал

Край. Ще ми липсват приключенията на Ка Йол Чан и Маншиги всяка сряда и четвъртък.
Жанрът ясно очертан - офис комедия/ трагикомедия, така го изкараха и до финал. Без големи драми, на каквито са способни.
И, слава богу, не разводниха с някаква блудкава романтична история. "Романсът" беше между двамата главни, които бяха като баща и син.
Финалът ми хареса, макар че отново не пропуснаха да развият историята и в стил "И минаха години...", но пък имаше логично обяснение и с това си оставиха вратичка за втори сезон.

Шо, ще чакам да изгледаш финала и до коментираме повече.
Прочети и това.

Всички саундтрак парчета бяха страхотни. Трот, както и трябва да бъде за такъв сериал.
Това е парчето на малкият Чонг Донг Уон, който също изгря в предаването Mr. Trot тази година.

За Харука Аясе нещата не се развиват благоприятно след новината вчера. Той е кореец, а това се оказва проблем за японците. Знаем за "добрите чувства" на двете нации една към друга и в исторически план, и в наши дни.
Най-обичаната японска актриса с близо 20-ет годишна кариера, рекламно лице на какво ли не, включително на Олиймпийските игри в Токио, а не си е хванала японец, а кореец... Четох доста крайни коментари. Нищо чудно, че отричат и крият.
Каква драма би се получила, мм? Любовта на знатна японка с корейско момче.

Дано не се отрази на кариерата й, както стана с Еми Такей (макар че при Еми нещата стояха различно), но японците могат да бъдат много крайни щом става дума за чужденец, еле пък кореец.

Общи условия

Активация на акаунт