Магията на изтока - тема 61

• 18 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • MJF
Търпение. Ще изгледам и изчета днес. Скоро.

# 526
Гост,защо не ми каза,че My Engineer ще има втори сезон?
Изгледах само за да видя дали ще се получи между Рама и Кинг и .... на най-интересното свърши Cry

# 527
  • BG
Гост,защо не ми каза,че My Engineer ще има втори сезон?
Изгледах само за да видя дали ще се получи между Рама и Кинг и .... на най-интересното свърши Cry
Как да кажа  като и аз не съм знаела Smiley

# 528
  • MJF
Kkondae Intern догледан. Бързо. Много превъртам просто. Добре завърши.
Скрит текст:
Реално нашия Ka Yeol-Chan е типа човек , който е много добър в това което работи/прави но задължително му трябва "чадър"/някой който да му пази гърба за да може той да е в стихията си в това което върши. Въобще на такива хора като главния и нашия Ман Шик им трябва просто да им създадеш оптимална работна среда и гледай какво става. А не всичката таз плява , подмолност и деструкция.  И най-вече странните по онези ширини работни порядки.
Доста пълнеж имаше в това заглавие. Но оснавната нишка, макар и много малка като екранно време, поне я проследих и не беше лоша. А каква хубава human drama можеше да се получи с основните герои. Ама като нещат на кор-фронта продуцентите и не щат. Пък зрители имало - туй в интервюто се споменава . Ти да видиш.
Въобще кор-снимачите са в стихията си баш в този жанр- парадия, комедийна пародия. А аз трудно гледам такова. Все по-трудно.
Сега някой снимач да го хване сценария и с нашите основни герои да заснеме филм, може даже и късометражен Mr. Green . Героите като типажи са много добре подбрани, каста също. Всичко е готово един вид, само продуцент и снимачи като хората липсват. А туй е до желание.
Park Hae-Jin и Kim Eung-Soo не съм ги гледала много до сега. Бяха много добър тандем Smile . За мен Kim Eung-Soo ще си остане Маншики- просто емблематична роля му се получи- всяко възклицание, всяка мимика, всяко движение на място. Ей сега се Satisfied докато пиша това.
От пародийните герои единствено ми понесоха другото дуо - играно от Park Ki-Woong и Son Jong-Hak
Кулминацията за мен беше в 10-и епизод. Thinking или 8-и . Всичко това с и самите презентации, там даже и г-жа Ко получи своето реално възмездие Mr. Green.
Park Hae-Jin  да не мърмори по 12. Добре си е така.  Даже не ми се мисли как щеше да прегрее моя мишок ако бяха 16 Wink
Дъщерята на Маншики до края все ме подсещаше за японската ми Наги, поне от както я дадоха какъв къдрав шемет е Smiley

Бел, из засада дебна как върви превода/качването на Pension: Love Is Pink. За котките също ще се начакаме ooooh!
Чакам си аз ,освен вечната Сузу, последния епизод на  Karera wo Mirebawakaru Koto
Haken no Hinkaku ще го изгледам като съм в кондиция/разчистя време, защото подозирам че ще го "глътна полуанблок". Мда.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 14:26 от Шошулчо

# 529

Бел, из засада дебна как върви превода/качването на Pension: Love Is Pink.
А, той почти е готов, 3 от 5 епизода са вече качени. Още малко и ще си го изгледаме.

# 530
  • MJF
На "моя" ресурс са качили и 4-и епизод. Така че ни остава да чакаме още един и атакуваме.  smile3540  дръж се Франки, дръж се Сайто.

# 531
Гледах The Great Passage, филмът е хубав. Рюхей Мацуда явно няма да ми стане любимец, но пък за компенсация имах Аои Миязаки плюс котка.
Скрит текст:

# 532
Гост,сори Hug Въобще не съобразих,че може по-късно да са обявили сезон 2. Ще има през 2021г.
В Тайланд учениците и студентите се връщат да си учат. До колкото разбрах спират забраната за целувките и дрън-дрън в сериалите.

Аз съм готова да пробвам типичен лакорн с драма и всичко останало. Само искам епизодите да не са много и главният да е красив.Казвай какво да гледам.

# 533
Я виж кой се появи днес на представянето на най-новия хладилник на Самсунг от серията Chef Collection.
Другото му аз, половинката му от Problematic Men, естествено, беше плътно до него (качи дори и снимка в IG). Ехх, как ми липсва това предаване! Трябваше да го подновят с нов сезон, но заради коронавируса спряха всичко и не се знае кога ще започнат отново.
Сигурно и на двамата са им подарили по един хладилник, няма начин, хаха.

# 534
То,принципно им трябва отделен,за да си държат миризливо кимчи.
Пък и винаги могат да подарят някой хладилник на тъщата Joy После няма да си го искат,защото са кавалери Joy Yum

# 535
Не ги виждам с тъщи и двамата скоро време.

Blind Witness - филм

Оригиналът е корейски от 2011 г. с Ким Ханъл и Ю Сънг Хо, след това китайците направиха техен римейк през 2015 г. с Лу и Янг Ми, а сега дойде ред и на японците да направят техен вариант на историята.
Гледала съм и корейския филм, и китайския, а сега и японския, така че историята ми е ясна, но наистина личи почеркът на различната нация.
Корейската е много тежка драма в сравнение с това, което видях от японците. Историята не е никак лека, но и когато се поднесе както трябва, без да се изпада в крайности, нещата стоят по различен начин.
Доволна. Добър римейк. Поздравления за Рихо и Махиро Такасуги. Махиро продължава със силните си роли. Това е добре, добреее.

# 536
  • MJF
The Great Passage (2013) гледан но явно отдавна след като дори постера нищо не ми говори Thinking . Обаче нещо не ми и харесал като гледам как съм го оценила.

Сюжета на Blind Witness нещо познато ми звучи Thinking

От сериала за бебетата дето почнахме с rossonera на кор-фронта има поне един келепир, след като сценариста се предаде . Присъединих една песен към папка Корея във фонотеката.

Харесва ми моледията и гласа към нея.

# 537
Като е обработена песента, да, става, но да не я слушаш госпожицата на живо. Не можа да преживее, че седем години бе в сянката на Кралица Хьолин.

Flower of Evil на И Джун Ги го отлагат от 22 юли за 29-ти. Не му върви на този сериал. Рекламират го толкова агресивно вече трети месец, а пак ще се окаже едно голямо нищо. Такива са корейските сериали (особено на tvN в последните години) - реклами, реклами, реклами и накрая - зиро, нула, ниенте, несуна коза, нанимонай.
Имах някакви намерения да видя поне началото, но с това съвсем ме отказаха.

Юли месец си взимам почивка от корейското. Чак август вече с Ха Сок Джин и Ким Ре Уон.

Ето ви петъчно Бини и глава за душ. В тези жеги има нужда. То и от Бини винаги има нужда...

# 538
Flower of Evil на И Джун Ги го отлагат от 22 юли за 29-ти. Не му върви на този сериал. Рекламират го толкова агресивно вече трети месец, а пак ще се окаже едно голямо нищо. Такива са корейските сериали (особено на tvN в последните години) - реклами, реклами, реклами и накрая - зиро, нула, ниенте, несуна коза, нанимонай.
Имах някакви намерения да видя поне началото, но с това съвсем ме отказаха.
Eфес, сифару, сун...нали изброяваме нулите на разни езици.
Аз пък нищо няма да казвам относно дали ще го видя,но е обявен и като мелодрама,което си е плашещо когато става дума за корейски сериал.
Според мен ще трябват кърпички.

За първи път с такъв интерес гледах как някой обянява нещо за някакъв си душ. Innocent

# 539
И видя ли? Той избра аромата на океан, това бил неговия стил.

С Бини под душа, хаха. Корейците знаят как да си продават стоките.

Общи условия

Активация на акаунт