Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 363
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Коя беше бялата блуза?

# 166
# 167
И моята трябваше да дойде, ама съм на работа и се опитах да пренасоча тук пратката...Е, може, ама утре ще дойде Simple Smile Питах дали сина ми не може да слезе да я плати - не, непълнолетни не можело да получават пратки.
Те нали ги записват разговорите, какво да каже. Иначе като се познаваш вече с куриера, не би трябвало да има проблем. Само веднъж ни се беше запънал нашия, т.к. поръчката беше предплатена.
едва ли в моята къща ще му отвори някой непознат, нахлул с единствената цел да ми вземе пратката от ХМ и да я плати.
Joy развесели ме, че влязох крива във форума да видя нещо интересно няма ли

# 168
  • Пловдив
Ох, умирам си от смях с тоя Еконт Laughing
Звъни преди малко куриера, че е пред входа...кой да погледне, че има пренасочване Head Band Предложих му да слезе юношата, склони и си имам пратка.

# 169
Е как е блузето ? ☺

# 170
Момичета, има ли активен код, с който мога да намаля нещо от мъжката секция? Благодаря!

# 171
  • Пловдив
Тет, довечерка кат се прибера ще видя Simple Smile

# 172
Здравейте, някой да е получил тази блузка на лимоните. Ето тази:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0850244001.html
Взех 36 номер за дъщеря ми, който обикновено носи, отгоре добре, но отдолу този ластик е огромен и стърчи и не стои прибрано. Но ако взема по малкия размер, все си мисля че ще е същото. Разликата не  1-2 см а над 5.
Аз получих тази в бяло ХС размер, уголемени са, с моя бюст на кърмачка заспива в гръдната. Иначе стандартно преди бях 34/36

# 173
Получих полата с лимоните. Страхотна материя, с кодове и отстъпки за 30 лв дойде. Много съм доволна. 36 размер поръчах и ми е добре, отговарят си. Още се чудя панталона с лимоните дали са го върна. И една тениска с мини маус в размер С -огромна, не ми допада много май и тя заминава за връщане.

# 174
  • Пловдив
Начи...бялата блузка е чудна! Изпрах даже Simple Smile ще държи прохладно според мен. Други цветове няма ли?

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 08:43 от mystic woman

# 175
Ооо..бравос. ...перфекто.
И аз те одобрих.
С тия като крила ще летим направо 😄😄

# 176
  • Пловдив
Мани, да...кат пипирутки сме Joy
Така ми скрива корема, много убава блуза, начи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Убавици сте с тази блузка))) Много ми харесвате))
Аз харесах и панталона с лимончетата и тази късичката блузка, би станал добър комплект за моренцето. Панталона не разбрах какво му има-уголемен ли е. Ще чакам код, ако дойде..може да поръчам. Но пък аз съм плоска в бюста и широчка надолу не знам кой размер блузката, за панталона също не мога да се ориентирам така.

# 178
Убавици сте с тази блузка))) Много ми харесвате))
Аз харесах и панталона с лимончетата и тази късичката блузка, би станал добър комплект за моренцето. Панталона не разбрах какво му има-уголемен ли е. Ще чакам код, ако дойде..може да поръчам. Но пък аз съм плоска в бюста и широчка надолу не знам кой размер блузката, за панталона също не мога да се ориентирам така.
Аз поръчах от дългия панталон с лимоните, той е уголемен. Взех С / нося стандартно 36 и ми е широк. ХС щеше да ми заспи, но може да го пусна в сушилнята и пак да ми стане ок.

# 179
  • Стара Загора
Мъжки модели
20% отстъпка на избрани модели

Общи условия

Активация на акаунт