Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 342
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Днес дойдоха тези къси панталонки от последния код:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0817416004.html

Хубави са, но са умалени. Май трябваше да си взема номер нагоре.

....

Тези панталонки в зелено получих вчера за дъщеря ми. Много са хубави. Размер 34 и е идеален. Това си е нейния размер.

# 646
Нищо няма. Цял следобед гледам да пооблека децата, един лев не успях да изхарча.
И аз така гледам размер 8-14 години за момиче и нищо не харесвам.Една рокля от 12.99 лева  е намалена на 12.99 лева, голям смях.
Ми то и ненамалено няма. Децата израснали, разхождат се като рибари:). Един панталон не мога да харесам.

# 647
Браво, Блонди! Честито!
Аз се разписах за последен ден с тези дънки Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0745552004.html
И аз, да не видя, закрих сезона на безплатните доставки с тях.
Много съм доволна, прекрасен цвят и материя, добре, че взех 164, та на дължина ми са перфектни, въпреки че съм по- висока.
Имам сини от серията, възкъси са ми.

# 648
HM понякога изумяват. Открийте 10-те разлики (в случая може и по-малко)

За да няма спекулации- един и същ артикулен номер, който иска да проверява :
 Art. nº0551989026

# 649
Еееее, няма оправия с тези. Повече няма да пазарувам от тях, разменихме сигурно поне 5 мейла, и не не, пари-йок-технически грешки, ала бала.... Писах им днес гневен мейл, заплаших ги, подвиха опашката и ми отговарят, че получили разрешение, та ми наредили превода. Ама какво е това??? Значи може,егати хората. Нямам думи.

# 650
  • Варна
Викаш да точим брадвите и ние Joy

# 651
Аз изрично му казах на младежа че искам ръчно да ми ги нареди, това когато аз се разправях с моите забавени паряги, той ми отказа. А явно можело...ето...Б@симуси...що така разиграват хората...

# 652
Тази лесна за гладене риза я купих на мъжа ми намалена преди две зими. Беше някъде 12-15 лева..........

# 653
И аз някъде за до 15 лв, ама не ми се рови да търся арт. номер на поръчката, че да сравня, но десена е същият. Затова и я забелязах. Що за цени сега?

# 654
Аз нямам нищо върнато сега, но преди са ми нареждали парите ръчно, ако е имало забавяне.
Как да няма такъв начин?!
Мая, радвам се за розовите дънки! Утре ще взема моите.

# 655
И аз им писах гневен мейл, заплаших ги с Защита на потребителя, но само код за 20% отстъпка ми пратиха. Имали проблем с шведската си банка. Продължаваме да чакаме. Добре, че само 8 лв ми дължат, та да не се нервирам излишно.

# 656
Момичета, аз явно съм късметлийка- на 3-ти изпратих полата, сега виждам превод в сметката си от 10 юни .
Сметката не следях, само мейла , а там нямам съобщение за върната стока все още.
Предният път също за 6-7 дни се осъществи всичко.
Интересно защо при Вас се получава така.

# 657
Не сипвай сол в раната...

# 658
Току-що им писах - за 6-ти път. Няма да обеднея с 11,50, но ако им простим, те и занапред ще си правят номерата.
Не ми се влиза в директен спор и панаир, защото после с дни ме държи.

# 659
Току-що им писах - за 6-ти път. Няма да обеднея с 11,50, но ако им простим, те и занапред ще си правят номерата.
Не ми се влиза в директен спор и панаир, защото после с дни ме държи.
И аз вчера им писах гневен имейл, но не ми отговарят, нито компенсация ми дават. Моята сума е 52 лева 🙁

Общи условия

Активация на акаунт