Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 336
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, прегледах последните 5 страници, но не видях писано.
Има ли някакъв активен код от "индивидуалните"?
Имам поръчка за 45лв и не ми се плаща доставка.

0405 за поръчки над 50 лева

# 676
  • Варна
teta, начислява вече.
Ще видя сега някой чорап да сложа, въпреки че е толкова обрано.

# 677
Или нещо дребно (като салфетки) от Home секцията (макар че не си заслужава на редовна цена, ако е).

# 678
Еее,ужас.Тамън влизам да изчета и евентуално дали още някой има проблем с получаването на парите от върната стока,а то явно не е единичен случай.Моята сума е 45 лв.за една рокля,получих пратката в понеделник,във вторник я върнах и нищо до сега.Ще изчакам и ще започна с мейл кореспонденцията.

# 679
  • Варна
Е ти много бързаш, и седмица не е минала Joy До 2 седмици го приемах за нормално, но месец и отгоре вече ми идва в повече. Аз отлагам неприятните разговори, но ще трябва да им напомня отново за себе си, почти 2 седмици минаха от последния мейл.

# 680
Нямам и мейл,че са я получили стоката.Мерси за инфото,връщала съм преди година и нещо ,и тогава ми се стори по-бързо,ще почакаам..

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 11:37 от BaklavaTa

# 681
  • Пловдив
Пуснах аз едни дънковr панталони на моя юноша...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0710058009.html
да видим Simple Smile

# 682
К'во до видиш... ти се моли да му стане, че да не връщаш, чееее   си е брало лайката...... Joy

# 683
От Уайкики без кореспонденция и разговори си получих сумата за 1 седмица - това днес, понеделник, а от Ивайло от НМ, дето писмено ми обеща, пак няма нищо.

# 684
При мен от върнатите пратки получих парите още на следващия ден, но на тези, които съм платила с карта. Тези с наложения платеж си чакам още.

# 685
  • Пловдив
К'во до видиш... ти се моли да му стане, че да не връщаш, чееее   си е брало лайката...... Joy
Laughing
Хич няма да се разправям с връщане...давам на племенника и това е.

# 686
Момичета, след гневният имейл, който написах в петък, току що ми пристигнаха парите. След месец чакане Angry

# 687
Това добре, ама след толкова чакане трябваше да ти дадат и компенсация. Макар, че ако е 15% с алтернативния вариант, не е кой знае колко още 5% отгоре...

# 688
Това добре, ама след толкова чакане трябваше да ти дадат и компенсация. Макар, че ако е 15% с алтернативния вариант, не е кой знае колко още 5% отгоре...
Нищо не ми дадоха, даже не ми отговориха, важното е, че направиха превода, не ми се прежалваха 52 лева.
И въпреки превода, разочарованието ми си остана.

# 689
Не мисля, че има някой, на когото да не са върнали, но е факт, че има голямо забавяне на някои от преводите, неизвестно защо точно. И е нормално да се реваншират, но както и да е. По-важното е да няма причини да се налага връщане (освен неточност при размер или нещо друго).

Общи условия

Активация на акаунт