Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 341
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Много е красива. Ако имаше къде да я нося и аз бих я поръчала. Дантелата ми е слабост.

# 76
Отговаря си
Много е хубава
Аз я взех за бала на детето, кой знае кога ще е ....
Седи като на манекенката

# 77
Много е хубава)) Със здраве да си я носиш. Бал все ще има, няма да е все така.

# 78
Жълтото чанте не е е зле, но дръжката е твърда като шперплат , съмнявам се , че ще е удобно за носене.
Моля те за снимка на чантата и на дръжката ѝ отблизо. Много искам да я поръчам, а споделеното ме разколебава.
Портмоне, дълго 19-20 см, дали се побира?

# 79
Аз съм я сложила в кошницата, но ми се вижда малка и се колебаех.
Сега съвсем се разубедих.

# 80
Ето я
Дръжката не се регулира и не се побира портфейл от стандартните. Чантата е от мека кожа, дръжката е двойна и гумирана отстрани , но мисля , че ако се държи окачена, ще се изправи.
В каква опаковка да върна двете неща, моя или от Еконт ще ги опаковат?
Връщала съм само палто, то си беше в кутия .

# 81
Благодаря. Flowers Rose
Дръжката неприемлива ли е за теб, т. е не става?
Пазиш ли опаковката от пратката - найлонова или картонена? Ако да, в нея, ако не, поискай стандартен найлонов плик от еконт и върху него залепи стикера - товарителницата.

# 82
Здравейте, бялата блузка дойде. Много е нежна, хубава и мека. Леко прозира. Отговаря си на размера, но не заслужава 25 лв. Взех я за 16 с няколко кода, но най-много й давам 10 лв. Ако я няма дантелата по ръкавите, си е обикновена бяла блуза.

А сега да кажа, за един клин от големите момичета.
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0627554039.html  Много, много умален. Поръчах 152 р-р, а ми той толкова тесен като за 5г дете. Яд ме е, че си ползвах кода и сега не мога да поръчам по-голям, а детето си държи на клина. За 1ви път от детското толкова умалено нещо....

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 10:53 от Dareland

# 83
Неприемлива е, защото харесвам по- меки дръжки , по- удобни са, това, че няма регулиране, също не ми допада.
Кофтито е , че си купих обувки в същия цвят и така хубаво се комбинират.
Предимство е, че има две прегради, аз не обичам телефона ми да се въргаля със салфетки, ключове и други вещи.
Опаковката беше много мръсна, хвърлих я.

# 84
Пристигна ми петролената плисирана рокличка, 44 номер , за 35лв. Отзивите бяха, че е умалена, четох и в другите сайтове, ама на мен ми стана, че има и мъничко свободно (не ми е впита) Много хубаво стои, цвета си отговаря, доволна съм и по-слаба ме прави. Аз май съм отслабнала, не се меря, че се травмирам, но ...така по дрехите преди бях вече почти за 46 на граница за рокли и поли бях. Доволна съм и от роклята и от цената. Вече съм пас, пари няма, място и то няма, жал ми е да хвърлям и само трупам.
това е роклята, препоръчвам, цветът е повече към зелено (хубав е), не прозира
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0745968001.html

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:36 от Анонимен

# 85
Да ви попитам.. коректни ли са във връщането на суми? Поръчах едни бермуди, но са ми тесни и смятам да ги върна. С наложен платеж платих и сега се чудя да дали връщат парите на време.

# 86
Аз само веднъж съм връщала, но доста ми забавиха парите, имаха уж някакъв бъг в системата. Добре, че помнех, че имам да получавам и си следях извлечението, ако не бях им звъннала не знам кога щяха да ги изпратят.

# 87
Неприемлива е, защото харесвам по- меки дръжки , по- удобни са, това, че няма регулиране, също не ми допада.
Кофтито е , че си купих обувки в същия цвят и така хубаво се комбинират.
Предимство е, че има две прегради, аз не обичам телефона ми да се въргаля със салфетки, ключове и други вещи.
Опаковката беше много мръсна, хвърлих я.

Плаща се за опаковка на еконт - стотинки бяха. Така е  я опаковай ти в непрозрачен плик..какъвто имаш.

# 88
Аз връщах скоро. Платих с карта. Върнах продуктите според указанията. След няколко дни получих имейл, че са получили нещата и ще ми възстановят парите. Така и стана. Т.е. около 10-на дни отне процедурата.

# 89

Плаща се за опаковка на еконт - стотинки бяха. Така е  я опаковай ти в непрозрачен плик..какъвто имаш.
Днес върнах клина и момчето го сложи в техен плик, но не ми е поискал никакви пари.

Общи условия

Активация на акаунт