Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Миналата седмица връщах нещо на Зара, в понеделник го занесох в спиди, вторник получих мейл, че одобряват връщането, в сряда вечерта парите бях по сметката ми.
Не е нормално това на НМ.

# 661
Аз съм поръчвала онлайн само покрай ситуацията с COVID. Четейки ви ги за проблемното връщане, по-скоро ще продължа да пазарувам в магазин.

# 662
Никакво ми е вече, това след 6-тия имейл - бях нелюбезна:

# 663
Ивайло ще свърши работа, споко. 😃
То се очакваха проблеми с тези безплатни връщания до не знам кога си.

# 664
Репертоарът им е следният:
1. Има проблем с банката.
2. Наредили сме ги но  вие сте кьорави и не ги виждате в сметката си.
3. Там са, можем да издадем документ с който да идете в банката, щото си нямате друга работа..що да не идете.
4. Опаааа...от счетоводството казаха че не са наредени...проблем имало.
5. Опааа...оказва се че може ръчно да ви се наредят.
6.Хооп....нареждаме ги ръчно.
7. Край на мъките...

😆😩

# 665
Камея моля те сподели, когато ги получиш. На мен на последният имейл не ми отговориха, мислех че до 24 часа отговарят.

# 666
На мен ми е писал Борислав - на 03.06, че колегите му от счетоводството работят по отстраняване на проблема в максимално кратък срок. Все още нямам нищо по сметката. В понеделник пак ще ги тормозя.

# 667
Пишете им и си настоявайте за компенсация, иначе без да се поиска явно не дават такава.

# 668
  • Popovo
Привет!
Трябват ми кецки от дантела, за една дълга рокля.
Загледах се в тези
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0835184003.html
Има ли ги някой в размер 37 или 38, да измери стелката.Ако стелката е по-малка от 24 см, ми опира пръста отпред и не ми е комфортно, та затова съм в дилема.
Ако някъде сте виждали подобни, моля да споделите.

# 669
Fenyx, да, без да си поискаш компенсация, не става. Аз исках 20%, те ми дадоха 15 %, които не съм употребила.
Сега, ако случайно ми дойде преводът, трябва да поръчам нещо... Кадифените завеси как са - изглеждат ли актуални за времето си или са ретро, мнение за кадифето - мачка ли се, тежко ли е, заслужава ли си парите??

# 670
Здравейте, някой, който си е взимал бански, би ли споделил на размер С, какъв номер отговаря, имайки предвид, че и нося сутиен чашка 75В 🤔

# 671
Зависи от модела. Имам долнище 34, също и 36. Иначе съм XS,  сутиени нося 75B.
Значи за теб 36-38.

# 672
  • Варна
Момичета, прегледах последните 5 страници, но не видях писано.
Има ли някакъв активен код от "индивидуалните"?
Имам поръчка за 45лв и не ми се плаща доставка.

# 673
Нов акаунт.

# 674
Вчера пуснах една шапка и не видях да начислява доставка...знам че БД уж свърши, ама вчера ловеше още...

Общи условия

Активация на акаунт