НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

• 37 860
  • 651
  •   1
Отговори
# 510

И друго - Жени, а тези майки доброволки имаме ли ги?

Бихме могли да предложим специалисти при кандидастване по програми на Европейския съюз .

Тук не разбирам какво имаш предвид точно newsm78

И аз това си мисля , сега на разговори в нета се оказва , че всички искат , но ако след време това бъде разрешено ми се струва , че всички доброволки ще изчезнат ... така че може да го махнем  newsm78

За кандидатстването по разни програми може да се помага на директорите , ако желаят . Мисля че има доста майки , които имат такъв опит , аз лично познавам три , които няма да имат нищо против да помогнат , за да се развие една ДГ по-добре

Евелина , можеш ли ти да поемеш говоренето по моята част ?!
Нямам нужното време , а и речника , за да представя движението подобаващо
Не съм сигурна , че ще се справя ...  ще ти предоставя всички нужни материали

# 511
Ако Евелина не може- мисля, че аз ще се справя, говорила съм пред аудитория... ние идваме в края на идващата седмица, но ако масата е по-рано - ще дойда... Евелина да каже.. Предлагам го, защото съм свободна в момента и мога да си подготвя нещата... Ами това е момичета, ние се присъединяваме към лудницата и тълпата в Сф, директорката на яслата ни влезе в положението и ще запише Яна, макар че молбата е с номер над сто - представете си - без подкупи, без уговорки, просто така!!!

# 512
Само инфо
Роси не е добре....по всяка вероятност ще я оперират другата седмица.....в момента е на  антибиотици.....
Дано да се оправи бързо

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 22:44 от BgViki

# 513
# 514
Дес........Мнооооооооого си бърза
това го гледах в новините
Мисля че е един чудесен вариант

# 515
Да почерпя днес Simple Smile
Искам да доживея поне до толкова и да сме все така заедно  Laughing Laughing Laughing Laughing

Остаряхме ейййййййййййййййй

# 516
Момичета, Валя - Йосарян, ми пусна нещата на Асинка от кърмаческия, можете да ги видите в общия мейл. Също и нещата за децата  с увреждания. От Зачатие още нищо.

# 517
Хехе, Вики, мн яка тортичка!!!

Абе този линк, който съм ви дала - забелязахте ли, че става дума за проект от 2005г... Ако не е  объркано в публикацията. За този проект научих още преди няколко месеца от плевенски вестник. Уж щеше и в Плевен да стартират подобни фамилни центрове и можеха да кандидатстват за възпитателки дори майки с деца до 3г. Идеята е много добра, според подробностите, които няма в линка Общината е  работодател за една година и ако нещата са потръгнали добре и жените са доволни се насърчават те сами да си станат работодатели, да се превърне един вид в частен този фамилен център - с проекти и привличане на други средства амбициозните жени сами да се издържат, както и центъра, занапред...  За мен проблема,който може да възникне е квалификацията на жените или по-скоро опита им... Както и контрола - как и кога ще се осъществява... Заплатата на тези жени също ми се струва малка -мисля че беше средната работна, но пак ще са като лелите в яслите и градините... Никъде не е споменато все още какви ще са таксите в тези фамилни центрове - доколкото разбарах - нещо средно между държавните и частните..

# 518
Вики, честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастлива, обичана и желана.   bouquet

Мерси за чудната почерпка, как ме изкушаваш рано сутрин Crazy

# 519
Вики, жива и здрава, късмет и много любов!

Момичета, по новинитена БиТиВи дадоха за еднократната помощ на първокласниците репортаж от Шумен. Дрехите са абсолютно еднакви и са само един размер #Crazy

Дадоха долнище на анцунг с крачоли с различна дължина #Crazy Майките в Шумен масово отказват да получат помощта, дори и една туркиня/може и ромка да беше/ протестираше, каза, че качеството им е много ниско и не струват парите, че по-добре е било за помагала да се дадат парите.

Все си мсиля, че трябва да направим още нещо по въпроса!

Едва ли кръглата маса е мястото, но нека помислим какво. Моето предложение е гневно писмо ЛИЧНО ДО МАСЛАРОВА, подадено  както си му е редът, в което да искаме отговор на конкретни въпроси около еднократната помощ. И да я поканим на официална среща по официален начин - ако откаже, още по-зле за нея #Cussing out

# 520
Как така..........нали щяха да са различни цветове дори
просто нямам думи......и аз да съм.....и аз ще откажа
различна дължина крачоли....а ръкавите?????????

# 521
Момичета, в една от темите има следното питане. Тези, които са в заварено положение къв 1.1.2007г. могат ли да си наемат детегледачка за отстатъка от двете години. Трябва да им го зададем и този въпрос, който ще говори за детегледачките да го има предвид, може би Хриси има вече някакво мнение по въпроса. На мен лично ми убягва дали имаме отговор на този въпрос newsm78

Това с почощта, ние си го знаехме, че така ще стане #2gunfire

А според мен пък, точно на кръглата маса можем да поискаме някакъв вид отчет и да определим срок, в който го искаме и да поканим медиите официално да ни придружат на срещата bowuu

Мисля, че с писмо няма да стане работата, а там да я изтъпанчим и да поискаме отговор. Вече 2 писма пишеми  какво? Нищо!

# 522
Момичета, по новинитена БиТиВи дадоха за еднократната помощ на първокласниците репортаж от Шумен. Дрехите са абсолютно еднакви и са само един размер #Crazy

Дадоха долнище на анцунг с крачоли с различна дължина #Crazy Майките в Шумен
офф, пак стана хубава работа, ама българска...
аз пак си държа на ваучерна система- ето че има недоволни от помощите...

# 523
# 524
Идея си нямам какво можем да направим, но си мисля че трябва да се вдигне много шум.....не може да си правят каквото си поискат
И 30те секунди....до минута в новините не са достатъчни.

Майката в биберон пише за анцуг и блуза.....нищо не казва за якето и маратонките  newsm78

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 17:21 от BgViki

Общи условия

Активация на акаунт