Ах, тези 40-годишни

• 15 448
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
Лимонче, не е важно, аз дали си падам (това едно на ръка), а че витае една представа, че след някаква възраст жените едва ли не престават да са желани. Което е баш наивното, реалността и фактите са противоположни. Ще поживееш, ще се убедиш сама, както ти казах.

# 166
Аз не пиша конкретно по казуса с това дали 40 годишните са вървежни. Други твои мнения от тази и други теми ми се сториха наивни.
А дали са вървежни 45 годишните не ме вълнува особено, не съм мъж, не съм и на 45 и няма скоро да стана. Впечатленията от познати и колеги са, че се предпочитат мацки в диапазона 20-35 г., ако имат избор.

# 167
Няма проблем, нито имам претенции, нито се взимам особено насериозно тук, а и не само. Не искам никого да дразня, особено мислещи жени във форум, който си е тяхна среда и в който аз съм пришелец. Оттам нататък каквото стане, това. А наивните са по-щастливи, та чул те Господ. Хубав ник имаш иначе, вложила си душа и характер Simple Smile

# 168
Не ме разбра, нямах предвид, че ме дразниш, ни най-малко. Просто ми стана любопитно на каква възраст си.
Иначе да кисела съм 😂 Така ми казва ММ на галено.

# 169
Разбрах те аз, но написаното пак си важи.

# 170
Нина, колко такива връзки сте имала?

# 171
витае една представа, че след някаква възраст жените едва ли не престават да са желани. Което е баш наивното, реалността и фактите са противоположни.
Абе те не спират да са желани, но младото се иска, защото е младо, хубаво и наивно. Жените на години ги търсят съвсем умишлено от съвсем други съображения - като почнеш от фетиш (което автоматично значи, че 'общата привлекателност'... не е голяма) до това, че се очаква да не ти иска пари за моУа (защото сама си изкарва).
20годишна и 45годишна са съвсем различни таргети, аз съм много учудена как изобщо се слагат на равна нога.

# 172
Ако си имаш твой тип мъже, определена група, която повече те влече като цяло - примерно високи, интелигентни, с черти на лицето като на еди кой си, това не е фетиш, а просто означава, че имаш определен вкус.
Същото е с възрастта и физическите промени, които тя предизвиква у жената - биха могли да бъдат един от факторите формиращи вкуса на мъжа.
Ох, чак ми идва да ви кажа, че нищо не разбирате от жени Laughing
 j/k...но не напълно.
Авторке, извинявай, че ти отплеснах темата, няма повече.
peace

# 173
Аз съм на мнение, че всяка възраст изисква партньор на съответната възраст. Еднакво ми е странно жена на 40 с мъж на 20, така и мъж на 40 с жена на 20.
Иначе в този форум не разбирам защо така заклеймявате хора на и след 40. Ми и нас ни се живее. Нямаме намерение да умираме, я.

# 174
Никой не ги заклеймява, над 40 също има много привлекателни мъже и жени. Просто както казваш ти са привлекателни за хората около тяхната възраст. Когато говорим за разлика 10-15 + години вече става въпрос за някакъв фетиш или друг вид проблем.
Васко, и какви са точно тези промени у жените на 45, да не им пораства втора вагина?

# 175
Васко, да ме прощаваш, но на 21 студентка втори курс и сега на 33 работеща жена - просто не съм на същия акъл и поведение. Плюс това моята таргет група (или както ти го нарече - вкус) също се измени. На 21 вярвах, че мъже 30+ са зрели. Сега на 33, ако бях на същия акъл, пак щях да търся вече 40+. А аз всъщност 35+ вече ги гледам съмнително, а 40+ направо се чудя какво им има, че са ги върнали на производител или изобщо не са ги и взели.

# 176
35+, дето никоя не ги е взела поне веднъж, макар да ги е върнала с рекламация и на мен са ми странни. Ама да не подхващаме темата, че много хейт ще получим.

# 177
И каква е разликата - мъж, жена, дето никой не ги взел или някой ги върнал... Я се съвземете! Joy Върнати, невърнати - че всеки си шета на личната глупост, шета си, ама не я прехвърляйте върху нищо неподозиращи хора.

# 178
Аз, като бях на 25-26, имаше едни екземпляри от мъжки пол с десетина години по-възрастни от мен, които се имаха за много вървежни, понеже бяха достигнали висок ранг в една игра и им се лепяха впечатлени фенки. Аз така и не разбрах какво е привлекателното на безработни или нископлатени чичаци, цъкащи денонощно игри, но те много си бяха повярвали заради обожателките и всяка, която не беше в ранните 20, не беше обвързана и не припадаше по тях, биваше обявявана за стара мома, която никой няма да вземе. А те, нали са мъже, са в разцвета на силите си. Ами, тези същите в момента са на 40-50 и още никоя не ги е взела.

# 179
Вихрят се някакви страховити стереотипи, че всяка възраст изисква еди какво си поведение и общуване. Мен това ме втрещява в този форум.
Е коя сила ще ме застави аз на 40 да общувам със свои връстници щото така бил решил Пенчо или Галка за правилно. Че моите връстници повечето и грам не ми импонират – ценните хора покрай мен са или доста по-големи или доста по-малки от мен. И това е така не защото се правя на ученичка или на някоя мъдра шаманка, а защото подбирам хората (и за любов в това число) по личността и душевността им. Какво носят като чувства, мисли, какво мога да си обменя с тях, колко са ми интересни и ми импонират.

Така че тук казусът за голямата разлика между преподавател и студентка отпада, но има едно голямо АКО. Ако авторката и господин ретбътлър преподавател са на една вълна (интереси, хобита, разговори, забавления) или има искри между тях. Аз по написаното не виждам нито единият от двата варианта. Ще го побленува, побленува, пък ще ѝ мине в един момент. Нека си е влюбено момето.

Общи условия

Активация на акаунт