Ах, тези 40-годишни

• 15 465
  • 244
  •   1
Отговори
# 180
Както някой каза, наистина са леко нечистоплътни връзките между преподаватели и студенти. Все едно възрастта. Аз познавам такива студентки, които с предимно сексуални връзки, преподавателите си останаха женени, избутаха университета, биваха предпочитани за международни обмени и пр., и след това се уредиха на работа във фирмите на въпросните преподаватели, или на техни колеги.

# 181
Аз, като бях на 25-26, имаше едни екземпляри от мъжки пол с десетина години по-възрастни от мен, които се имаха за много вървежни, понеже бяха достигнали висок ранг в една игра и им се лепяха впечатлени фенки. Аз така и не разбрах какво е привлекателното на безработни или нископлатени чичаци, цъкащи денонощно игри, но те много си бяха повярвали заради обожателките и всяка, която не беше в ранните 20, не беше обвързана и не припадаше по тях, биваше обявявана за стара мома, която никой няма да вземе. А те, нали са мъже, са в разцвета на силите си. Ами, тези същите в момента са на 40-50 и още никоя не ги е взела.
Откъде знаеш? Следяла си живота на някакви геймъри 10-20 години? Flushed

# 182
Както някой каза, наистина са леко нечистоплътни връзките между преподаватели и студенти. Все едно възрастта. Аз познавам такива студентки, които с предимно сексуални връзки, преподавателите си останаха женени, избутаха университета, биваха предпочитани за международни обмени и пр., и след това се уредиха на работа във фирмите на въпросните преподаватели, или на техни колеги.

Както сама виждаш, всеки се нарежда както може в тоя живот. Ама авторката е доста далече от този тип момичета...Така, че не и помагаш особено...

# 183
Откъде знаеш? Следяла си живота на някакви геймъри 10-20 години? Flushed

То така написано, наистина излиза така. Истината е, че имам общи, реални познати, с двама от въпросните, и като се видим, обсъждаме клюките и актуалностите, включително и за тях.

# 184
Да, така има смисъл вече Grinning

Все пак не е ясно дали никоя не ги е взела тях или те не са взели никоя Grinning
На някои хора им харесва сами, не са направени за живот с други, което все пак не изключва да са в отношения с други хора. Особено ескаписти - хора, силно отдадени на свои хобита - независимо дали са игри, пътувания, лов, автомобилизъм и т.н. Хобитата гълтат енергия, време и пари - понякога това е трудно съвместимо с парнтьор, особено, когато интересите се различават.

# 185
Да, така има смисъл вече Grinning

Все пак не е ясно дали никоя не ги е взела тях или те не са взели никоя Grinning
На някои хора им харесва сами, не са направени за живот с други, което все пак не изключва да са в отношения с други хора. Особено ескаписти - хора, силно отдадени на свои хобита - независимо дали са игри, пътувания, лов, автомобилизъм и т.н. Хобитата гълтат енергия, време и пари - понякога това е трудно съвместимо с парнтьор, особено, когато интересите се различават.

Да не навлизам в конкретика, но поне за единия имам достатъчно сведения, че не е сам по собствено желание. Пък и хора които изкарват 25-30-годишните необвързани жени стари моми, непожелани от никого, не са точно от типа хора, които доброволно стоят необвързани. И тук по темите се вижда.

# 186
И каква е разликата - мъж, жена, дето никой не ги взел или някой ги върнал... Я се съвземете! Joy Върнати, невърнати - че всеки си шета на личната глупост, шета си, ама не я прехвърляйте върху нищо неподозиращи хора.
Какво неподозиращи? Айде холан, на 40 да не съзнаваш, че не си на 20. Иначе е вярно, че всеки си шета на акъла. Ама това важи и за самотниците на 40.
Друга не го изтърпяла, па аз да го вземам, мерси.

# 187
Ами тя ако го търпи, те ще са си заедно. Grinning Логично, нали?

# 188
Да естествено. Не разбирам какво се опитваш да кажеш.
Също не разбирам защо като се спомене възраст, и някой се обижда, че му налагали ограничения на контактите. Ами не, никой не налага ограничения. Само малко реализъм, че реализацията в различните възрастови диапазони е различна.
Иначе нямам против и 60годишен преподавател с първокурсничка, но реалността е, че такива отношения и изобщо отношения между хора на толкова различни етапи и нива в живота рядко са по любов.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 12:05 от Анонимен

# 189
абе търпение и уважение му е майката, пък вие си говорете.😁

# 190
Абе хора,какви са тия предразсъдъци? Има много връзки с 20 годишна разлика и деца раждат и си живеят,но в дългосрочен план незнам как се развиват отношенията им.

# 191
Не забравяйте, че тъй нареченият от вас гей е преподавател, не е редно да си предлага убавините на студентки, което не значи, че не би си ги предложил, ако бъде подсетен
Е, нито ще е първия, нито последния, оженил се за студентката си, ако чааак толкова се Флюби....   Smiley
Нали е разведен?
Чак пък тооолкова морален, че три години се дърпа на "лИбоФта".....

# 192
Тя за да е влюбена в него три години, явно си има причина, макар да вижда и характера му. Въпросът е, че няма как ние да й дадем смелост да направи нещо по въпроса и да се решават нещата. Ми човекът може да е в съжителство, може да има още едно дете, а може и той да е влюбен несподелено в някоя 60-годишна и да иска да я чака.
Авторке, направи някаква крачка и ще се изяснят нещата. Може изобщо да не го привличаш, или напротив. Да се върши работа и да караш напред, със или без любимия преподавател.

# 193
И каква е разликата - мъж, жена, дето никой не ги взел или някой ги върнал... Я се съвземете! Joy Върнати, невърнати - че всеки си шета на личната глупост, шета си, ама не я прехвърляйте върху нищо неподозиращи хора.
Какво неподозиращи? Айде холан, на 40 да не съзнаваш, че не си на 20. Иначе е вярно, че всеки си шета на акъла. Ама това важи и за самотниците на 40.
Да, нищо неподозиращи. Непознати. Чужди. Инак става като в приказката, че другите винаги по-добре от теб знаят какво се случва в живота ти, защо и как, а не ти... което е твърде комично, че да не го осъзнавате.

# 194
Това е мой избор на база личния ми опит. Смятам за комично мрънкането на някой, влизащ в избягваната от мен група, че видиш ли не са го оценили толкова високо, колкото той сам се оценява. Кое точно не стана ясно?
Няма по-голямо клише от вопъла 'Ама не ме слагайте в клишето!' Който не иска да е в калъпа - да поработи това да не се случва, вместо по подразбиране да изисква от непознати да го харесват. Никога не съм се държала предубедено, но пък винаги ми доказват, че не стават.

Общи условия

Активация на акаунт