Ах, тези 40-годишни

• 15 465
  • 244
  •   1
Отговори
# 75
Christina1980 Срещам, някои от тях дори много мили и любезни, прекрасни млади хора,но не и въпрос на избор.

Е щом тоя ти е такава оферта, въпреки че не те разбирам, покани го на кафе. Няма да се изложиш. Ако ти откаже - не е в ред и нищо не губиш.

# 76
Явно няма да ти мине докато не се опариш.
Действай тогава, не се бави повече.
Да минава по-бързо и да се връщаш към реалността.

# 77
+ бонус отлична оценка без много напъване Simple Smile

# 78
  • Sofia

За това винаги е било достатъчно просто небрежно да си разкопчаеш горните копчета на блузката.

# 79
Не ми звучи като момиче, което ще съумее да извлече ползи от тази връзка. По скоро мъжът ще е на далавера.

# 80
Поискай да ти обясни нещо след лекцията по предмета, който преподава. Показвай постоянно интерес, но към предмета му.Гледай да не разбере, че си се влюбила, докато не си сигурна, че и той не е безразличен вече. Иначе не мисля, че ще ти бъде трудно да те хареса. На доста 40 годишни мъже това им е мечта и точат лиги по 20 годишни.

# 81
Не ми звучи като момиче, което ще съумее да извлече ползи от тази връзка. По скоро мъжът ще е на далавера.

Айде сега, ползи. Ползите ще ги гледа по-натам с някой, който не е просто тръпка.
"Кой предложи - той заложи" казвахме като деца. Той на нея е мерак, не обратното.

# 82
Абе аз не мога да си представя какъв ще е тоя 40-сет годишен, да откаже на 20-сет годишна!
Ако ти откаже, има еректилна дисфункция, за друго не мога да се сетя.

# 83
Писа си ми шестицата още преди 3 години, този бонус отпада Grinning
Sunnyhobi, благодаря! Опитите са ми в тази посока, а и аз наистина имама интерес към предмета, така че е въпрос на време да му кажа, че харесвам тази дисциплина и бих желала да се занимавам с това. Тъй като му задавах въпроси по други дисциплини, не успях да покажа  интереса към неговата, но ще поправя това. Беше впечатлен , че съм чела негов труд и това ми подсказва, че може би е правилната посока

# 84
  • Sofia

Ох... Joy Joy Joy

# 85
Абе аз не мога да си представя какъв ще е тоя 40-сет годишен, да откаже на 20-сет годишна!

Откъде знаете, че всеки 40 годишен би си паднал от всяка 20 годишна?
Може толкова малки да не са негов тип?
Може самото момиче да не му допада - физически или ментално.
Може да не иска да застраши професионалното си реноме.
Много може да са причините, не само че е обратен или не му става чурата Simple Smile

# 86
  • София
Кристина, ама човекът плува в море естроген. Има още 30 влюбени в него.
Авторката ако не понапъне малко събитията, ще си го люби тайно докато вярно докара сексуални смущения.

# 87
Братане, от всички причини, единствената нормална е защото го е страх за професионалното му реноме. Ако се разчуе, може да има проблеми. Сега бая се следи за тези неща, не е като едно време, когато аз бях студентка. За това и писах на госпожицата смело да му заяви, че го харесва, за да е по-спокоен и евентуално да и даде шанс. Щото така с недомлъвки, както я учите, той я разбере, я не разбере или пък се страхува, че нещо не е разбрал правилно и накрая нищо няма да стане.

# 88
Братане, от всички причини, единствената нормална е защото го е страх за професионалното му реноме. Ако се разчуе, може да има проблеми. Сега бая се следи за тези неща, не е като едно време, когато аз бях студентка. За това и писах на госпожицата смело да му заяви, че го харесва, за да е по-спокоен и евентуално да и даде шанс. Щото така с недомлъвки, както я учите, той я разбере, я не разбере или пък се страхува, че нещо не е разбрал правилно и накрая нищо няма да стане.

Да, сега се сетих как Господари на ефира изловиха един похотлив професор с ужким навита му студентка Simple Smile
Хем го изкараха перверзник, хем цяла България му видя белите гащи, хем после му се срина кариерата.

# 89
Mmegii, какво всъщност искаш от него или с него? Връзка или friends with benefits, или само да го пробваш пък после да му мислиш,

Общи условия

Активация на акаунт