Ах, тези 40-годишни

• 15 452
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
Три години въздишки и платоническа любов.
Това си е вярно любовен роман от миналия век.
Много дантелена ми се струва тази история на Авторката.
В това динамично време за 3 години хората ехее какви промени предприемат.
За 3 години той не е ли завъдил любима жена, съмнява ме влюбената студентка да не е проучила.
Ако има жена до себе си и тя се чуди как да се набута – ами, детинско и тъпо е. Не го прави, Авторке.
А ако е сам и ти не знаеш как да го заговориш за 3 години с цел свалка, а си уж интелигентно момиче, знаеш кои теми го вълнуват, ами, може би е по-добре да си останеш с платоничното влюбване.

# 121
Скрит текст:
Ама на колко си? Ако си на 25 и немного нелицеприятна, лесно ще го впечатлиш. Ако си на 60, трудно.

Защо така си кръщавате темите? Наскоро зърнах тема "Ах, този цикъл", в която някаква се оплакваше от цикъла си. "Ах, тези 40-годишни" какво би следвало да изразява?
Ха-ха, много обичам двойно-отрицателни прилагателни.

Меги, сладурче, ще си изживееш тръпката, споко. Че няма да е мъжът на живота ти, няма.
Имай си едно на ум, че може да е обигран и повечето умни, "успели" батковци си играят с момиченца, като теб, или с повечето, защото "добрите партии" за дългосрочни отношения или са заети, или просто са много малко. На други пък им е писнало, и просто си живеят живота, без да се  вглъбяват толкова, че са сами.
Здравословна разлика в годините е 6-10 г. Таргетирай малко по-точно. След време ще имаш гаджета и набори, и малко по-големи, което е добре, за да придобиеш опит. Само не развивай дългосрочно "синдрома на чичака", освен ако нямаш "daddy issues", или да си мислиш, че щом е ~40+, е "стабилен". Повечето не са, имат много пороци, не са добре със здравето, сексът няма да ти е ок дългосрочно, ако въобще и в началото е. Да беше сам, сингъл 30-35, ок, но 18 г. разлика е прекалено вече + "коловозчето" от предишен брак. Но още си "дечко", ще поузрееш, ще осъзнаеш много неща тепърва. Или дано, защото няма гаранция. Wink
Сякаш все още живееш с мама и тати, а този 40 годишен ще те гради по образ и подобие.
Навярно си и девствена все още. Което не е срамно, даже е актив, че с тия вируси напоследък...Sweat Smile Mask

Иначе на въпроса ти "как"? Просто апроучваш. Нямаш опит, ще се научиш с практика. 10 пъти няма да успееш, на 11-я ще имаш напредък, на 20-я вече ще си личност, на 21-я ще си го срещнала. Wink

вЯско, ъъ, аа, лингвистично-забавна логорея. Не се "връзвай" на всичко, каквото четеш, еле пък дума по дума да анализираш.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 10:04 от FragranceFanatic

# 122
ъ, не че нещо, но никъде няма двойно отрицание.

# 123
Да, преподавател е. Знае за съществуването ми. Има дете, разведен е
Бягай с 200.
Сигурно повтарям някого.

# 124
Не обвързан мъж на 40 трябва да знае какво иска вече. Разберете какво иска, изобщо, по принцип, потърсете в себе си дали може да му го предложите, намекнете му че гледате в една посока

# 125
  • Варна
Този, ако имаше интерес към нея, за три години все щеше да се задейства. Безнадеждна история.

# 126
  • София
Аз се придържам към тезата, че не вехне сам.
Само авторката вехне сама.

# 127
Доста динамично, любезен е в повечето ситуации (той е доста особен характер, има доста моментни настроения)
Шизо?
Поправям се тогава. С 350 бягай.

# 128
вЯско, ъъ, аа, лингвистично-забавна логорея. Не се "връзвай" на всичко, каквото четеш, еле пък дума по дума да анализираш.

Не се връзвам на всичко, което чета (освен ако го пишат определени хора), но двойното отрицание предполага неволна безсмислица (минус по минус дава плюс, колкото и да искаш двоен минус), а тук целият пост е много смислово и логически издържан. Логико-забавляваща логорея, и ти не се впрягай.

# 129
Доста динамично, любезен е в повечето ситуации (той е доста особен характер, има доста моментни настроения)
Шизо?
Поправям се тогава. С 350 бягай.
Хаха и аз съм си го мислила, но за моя факултет е типично. Просто е заядлив по принцип, дори ме учудва, в моментите, когато се държи добре

# 130
Заядлив разведен с дете? Ха ха, това сега го виждам, забрави за него. Няма да сте като в "Джейн Еър", съжалявам, нали искаше любовен роман.

# 131
То със сговорчив, бездетен и обвързан всеки може.

# 132
  • София
Авторке, ти точно за какво го искаш?
Да го лекуваш с любов и да му раждаш деца ли?

# 133
Рядко наричам някоя тема "пързалка", но тази ми мяза баш на такава. Лошо скалъпена история и повтаряне на едно и също от авторката през няколко мнения, за да се държи темата активна.
Уиекнд тема за генериране на активност...

# 134
Какво различно да напише, след като през няколко поста се въртят "не е за Теб" и "за какво Ти е"?
Не са малко жените на тази възраст, които се влюбват в преподаватели. Не е нито първата, нито последната. Единствено не разбирам защо си го причинява и търси съвет на място, на което ще я разкъсат. Чак толкова да не знае как да подходи на 22...

Общи условия

Активация на акаунт