Ах, тези 40-годишни

• 15 452
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Все чувах,че при младежта има промяна..
Че жените са по-агресивни и ролите често се обръщат..

И не мога да разбера,къде е удоволствието ..една жена да ухажва мъж,който не я забелязва достатъчно?
И ако го "прикотка" ще ли е доволна?
Какво си предства,че ще последва после..

# 136
Скрит текст:
вЯско, ъъ, аа, лингвистично-забавна логорея. Не се "връзвай" на всичко, каквото четеш, еле пък дума по дума да анализираш.

Не се връзвам на всичко, което чета (освен ако го пишат определени хора), но двойното отрицание предполага неволна безсмислица (минус по минус дава плюс, колкото и да искаш двоен минус), а тук целият пост е много смислово и логически издържан. Логико-забавляваща логорея, и ти не се впрягай.
Хахах, ок, вЯско. Beers

То със сговорчив, бездетен и обвързан всеки може.
Искаше да кажеш необвързан, меже би?
Ако е това, не, не всеки, всяка може. То са едни изисквания, претенции, напасвания. И вечно има "недоволни".
Аз не съм по-различен, но определено са ми по-"изчистени" критериите от повечето жени, с които съм излизал, има осъзнатост. То не е само 1-2-3 и т.н.

Рози, някои неща не се разбират, не е и нужно. Simple Smile
Аз нямам против жена да ми каже "хай", образно казано, нещо й "направило впечатление", искала да "отбележила" нещо, и разговорът тръгва, така се получават нещата. След което, ако ме е "впечатлила", си поемам мъжката роля. В други случаи аз "налазвам". Wink
А ако говорим за face-to-face, вече и езикът на тялото "говори". Simple SmileStuck Out Tongue Winking EyeBlush
То е едно офлянкване, погледи, усмивки, казвайки "ела Вълчо". А като Вълчо доближи има гълтане на граматика и зачервени бузи.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 11:34 от FragranceFanatic

# 137
Фанатик,авторката познава мъжа.Това са три години.
Сори ама ..При взаимен интерес,никой мъж не чака три години.
Колкото и особен характер да е..

# 138
Уникален заядливец всеки може да бъде. Трудно е да си дадеш зор да си любезен.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 13:52 от Анонимен

# 139
Искаше да кажеш необвързан, меже би?
Исках да кажа обратното на заядлив, разведен и с дете, с което Нина* го ковна. Един вид, що трябва да е лесно, като може да е трудно. Или съвсем сбито - откога математиката е фактор в любовта?

И в тоя смисъл:
Какво си предства,че ще последва после..
Love: ако си представяш какво ще последва после, you're doing it wrong.

# 140
Това казвам, че за да си губиш времето със заядлив разведен с дете, трябва мноооого да компенсира.

# 141
Тази тема ме върна в студентските години. Имахме един преподавател, който беше тотална отврат. Вечно сърдит, демонстриращ превъзходство и разочарование какви прости плужеци сме. По изпитите му всички бяха на лексотани, че крещеше, обиждаше и хвърляше книжки по хората. Та този нещастник ме къса около 4 пъти. Последния път ме пита искам ли да говоря по допълнителен въпрос за 5-ца, аз отказах. На въпросът му " защо?“, отговорих, че искам просто да приключа и да се махна. След седмица ме срещна в автобуса за лекции и ме покани на кафе много мило. Направо ми се откачи челюстта и реших, че е друсан. Отказах категорично. После ми прати покана във фейсбук. Та мисълта ми е, че тези университетски преподаватели масово са изкукуригали идиоти, много често и алкохолизирани, които си живеят в някакъв собствен свят и не бих си и помислила за нещо с такъв, пък ако ще да е уникалният красавец.
Колежка от друга специалност имаше афера с един преподавател по литература. После нещо пръснаха хорото, а той увековечи " любовта" им в стихове, които издаде и бяха пълни с мноооого червени точки и вулгарности към нея, че даже я наричаше в тях и с истинското ѝ име.

# 142
Това казвам, че за да си губиш времето със заядлив разведен с дете, трябва мноооого да компенсира.

От гледна точка на опита да, но не и от тази на емоциите. Докато сама не изстине по естествен път никаква рационалност и външна логика на компенсирането няма да означават нищо. В момента заядлив, разведен и с дете = щастие, другото са сметки в плаващи пясъци.

# 143
Към авторката: Имаше едно изречение в твое описание, че той се опитвал да разчупи леда, но ти си се притеснявала. Така че единственото, което може да направиш, е да се престрашиш, пък каквото сабя покаже. Ето, сама пишеш, че се е опитал да разчупи леда.

# 144
Писа си ми шестицата още преди 3 години, този бонус отпада Grinning
Sunnyhobi, благодаря! Опитите са ми в тази посока, а и аз наистина имама интерес към предмета, така че е въпрос на време да му кажа, че харесвам тази дисциплина и бих желала да се занимавам с това. Тъй като му задавах въпроси по други дисциплини, не успях да покажа  интереса към неговата, но ще поправя това. Беше впечатлен , че съм чела негов труд и това ми подсказва, че може би е правилната посока
Боже, три години си играеш на котка и мишка, а той още не се е накумил? Мъж на 40 години? Simple Smile Или е гей, или Изобщо не му допадаш като жена.

# 145
Не забравяйте, че тъй нареченият от вас гей е преподавател, не е редно да си предлага убавините на студентки, което не значи, че не би си ги предложил, ако бъде подсетен

# 146
Той човекът явно се държи на висота и даже не знае за нашата влюбена авторка. Вика, приема да идва на наши презентации или там каквото беше. И това е показател за интерес. Все едно съм в детската градина. Иванчо ми яде с лъжичката, значи ми е гадже. Simple Smile
Я какви срамливи девойчета имало в днешно време. Аз, макар да съм възпитан и консервативен човек, ако харесам някого, няма отърване – мой е. Тя се куми от 3 години. Кажи, че ти харесва просто да бленуваш, иначе досега да си го приласкала този своенравен господин.

# 147
Някои неща не са приемливи в обществото с причина. Млада студентка в афера с преподавател, дваж по-възрастен от нея, е едно от тях. Ама си малка да разбереш. Добре че поне не ти стиска, че един господ го знае и на него колко му е акъла, нищо, че изглежда интелектуалец.

# 148
Уникален заядливец всеки може да бъде. Трудно е да си дадеш зор да си любезен.
Браво, Гал, много точно. За съжаление живеем в много опорочени и просташки времена. Много са се разпищолили всички.
Аз лично съм се отказал тотално вече от всякакви оборвания, спорове, "надлъгвания" и т.н. Нямам нито нерви, нито желание, където и да било, с който и да било. Единствено, ако близък има нужда, или видя, че ще кривне, си казвам мнението, все пак ако мога да помогна.
Мен на много места ме гледат като извънземно. Разбира се имам акъл в главата и знам къде, какво да кажа, за да съм в повечето случаи политкоректен, или да получа исканото, нужното на момента. За всяко нещо си има начини. Simple Smile

Сега го видях това за 3-те години. Ха-ха, ужас. Да бяха 3 м., иди-дойди.
Рози, абсолютно. Аз лично не чакам и не се кумя. Като харесвам някоя си казвам, или действам там, както дойде. Simple Smile

...не е редно да си предлага убавините на студентки, което не значи, че не би си ги предложил, ако бъде подсетен
Интересна сентенция при един такъв сценарий, мхм. Wink
Повечето няма да я върнат, ако съумее и да е дискретна, все пак да не си загуби работата след евентуално раздухване и скандал.

Я какви срамливи девойчета имало в днешно време.
Нали, и аз това се учудих.

# 149
  • София
Ти пък голЕмата гордост да си като конска муха и да не пускаш кокала. За щастие все още има мъже, които режат такива и е много забавно отстрани. Изобщо, вярването, че всеки мъж може да бъде свален не е въздигане на собствената стойност, а по- скоро принизяване на мъжкото съсловие.

Подозирам, че авторката всъщност не е заявила интерес, а само си мисли, че той е забелязал. Вероятно много студентки му се лендзят, трябва да се откроиш с нещо, но на мен човекът не ми звучи свестен като цяло. Просто знам, че и да ти го кажем, няма да мирясаш, докато не си го изживееш по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт