Ах, тези 40-годишни

• 15 463
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
Предлагам да внесем подписка в университетите да внимават какви асистентчета приемат, да ги избират по-грознички и неугледни, че да не създават проблеми със студентките 😀
Имах и аз последния път един синеок симпатяга, който ме гледаше като отърван, ама айде нема нужда да се вкарваме във филми. 😉

# 151
Ти пък голЕмата гордост да си като конска муха и да не пускаш кокала. За щастие все още има мъже, които режат такива и е много забавно отстрани. Изобщо, вярването, че всеки мъж може да бъде свален не е въздигане на собствената стойност, а по- скоро принизяване на мъжкото съсловие.

Или някои лежат на стари лаври. То на 20-30 години всички бяхме неотразими, ама я да се пуснат на пазара на 45+ години и да видим какво ще забият.

# 152
3 години да не е забелязал, че имаш интерес към него? Или не умееш да флиртуваш деликатно или той не е впечатлен от теб по една или друга причина.

# 153
Stefani, може би и двете предположения са верни. Първо, не умея да флиртувам не деликатно, а никак, защото никога не ми се е налагало. А и не изключвам възможността той да не е изобщо впечатлен от мен. Именно по тази причина търся съвети и обективно мнение тук, а не сред приятели, които са запознати с драмата ми

# 154
Ами ние ти казахме, че в чуденки могат да минат още три години от живота ти, който не е безкраен. Покани го да излезете някъде, ако ти откаже, търси друг. Дано да ти откаже, защото понякога е голям късмет да не получаваме това, което искаме.

# 155
  • софия
Еми по-добре да й откаже, защото надали един нормален 40-годишен ще се заинтересува сериозно от 20 годишно момиченце, което търси съвети как да подходи във форум. За секс най-вероятно да, но едва ли за нещо сериозно, а тя щом 3 години се надява едва ли иска да е само товяа, поне аз с такова впечатление оставам от постовете.

# 156
Изумена съм... От една страна 45+ вече не стават за нищо, от друга по-добре да и откаже, защото иска само секс?!? Много мъже на 45 изглеждат чудесно и определено има връзки с голяма разлика в годините, които не се основават само на секс. Момичето е увлечено - дали заради авторитета му, защото го идеализира или заради него самия, няма значение. Всички ли сте забравили какво е да си на 22 и влюбен?

# 157
Ама ние и на 40 години се влюбваме. То в това няма лошо, ама нейното си е мъка. Хайде поне да разбере ще я бъде ли тая връзка или не. А така тя е влюбена, ама той и не подозира. 

# 158
  • София
Абе, друго си е мъжът да има интерес...

# 159
Олеле, това е страшна мода. Като бях студентка, познавах 4 момичета тръгнали с по на 40-45 годишни мъже.... А те бяха точно на по 22-23....

# 160
ама я да се пуснат на пазара на 45+ години и да видим какво ще забият.
Скрит текст:
сори, че пак аз...но борбата за тържеството на истината ме задължава.

# 161
Вяско, ти на колко години си?

# 162
Това пък няма нищо общо с нищо. Ако на някой му се хаби време да си ме представя, нека го прави както му е кеф, а не както аз кажа.

# 163
Не е по темата, но ми стана интересно. Пишеш на моменти доста наивно, падаш си по милфки, интересно ми стана на каква възраст си. Предполагам под или около 30.

# 164
Изумена съм... От една страна 45+ вече не стават за нищо, от друга по-добре да и откаже, защото иска само секс?!? Много мъже на 45 изглеждат чудесно и определено има връзки с голяма разлика в годините, които не се основават само на секс. Момичето е увлечено - дали заради авторитета му, защото го идеализира или заради него самия, няма значение. Всички ли сте забравили какво е да си на 22 и влюбен?
Да, има много чудесни мъже на 45, но те не са подходящи за 20 годишните момичета. Има такива връзки и бракове, но са изгодни за мъжа, който се подмладява, а момичето преждевременно се състарява. После, тя като се развихри на 35-40 год., той на 55-60 год. вече няма да й смогва.

Общи условия

Активация на акаунт