👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 4

• 46 863
  • 820
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За България и чужбина

Недялка напуска
Епизод: 36
Hell's Kitchen - С03E36   14.05.2020

ЗА МОБИЛНИ _____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 196
Много се радвам, че Недялка си тръгна, много нагло и дразнещо поведение имаше!
Реджеп миналия път се изложи, но снощи хвърча като стрела из кухнята. Почти нищо не му убягна, постоянно следеше всеки район и накрая и сам взе да покрива всички. Нахъсан е поне и се справя. Въпреки тегавия му характер, продължавам да съм за него. Той и Атанас ще са на финала май, май.
Цецо вярно беше като призрак през целия епизод. Не знам как го докара дотук, доста е бавен в кухнята.

# 197
Май всичко води до Атанас като победител-последните ще станат първи:) аз определено симпатизирам на Реджеп, но той е прекалено ексцентричен, голям индивидуалист, не вярвам Ангелов да му даде победата. Бих се радвала и Цецо да спечели, но няма да стане. Той пък е твърде тих и муден. И все пак го забелязвах повече от за Атанас в кухнята, Който ми е изключително безличен образ...

# 198
  • София
Понеже гледам със закъснение: Ангелов е голям гъз (без извинение). Няма как тази посредствена в готвенето Галя да бие кулинар като Реджеп. Галка приготви две крокети, а чинията на Реджеп беше на светлинни години от тази на Галя. Аз ако бях на Реджеп (добре, че не съм и няма как да бъда) в този момент просто бих си тръгнала. Не знам какъв шеф е Ангелов, но да мачкаш можещ човек, а да подкрепяш посредствеността заради сеир по тв-то: еми, не е ок.
Допълвам се: Браво на Реджеп - пенкелер го игра тази вечер в кухнята и се справи.
И пак Ангелов е луд: остави скараджийката и изгони Недялка, която не мога да понасям и е страшна оса, но е мн, ама мн по-добра и можеща от Галя. Пълна пародия и излагация! Чудя се Галя на кого от нова е роднина?!
И очаквам Цецо-охльова, който обаче готви като змей да си тръгне преди другарката Маринова.
Първо Реджеп не приготви това ястие, което му беше възложено (киш), а приготви някаква друга кулинарна идея и за това не спечели дуела с Галя. Съжалявам ама като ти е възложено да направиш киш и правиш киш и точка. Даже още по време на готвенето Атанас му обърна внимание, че няма тесто.

Що се касае до Недялка ... Галя не е по добър готвач от нея, но Недялка вече втора седмица се държеше напълно неадекватно и странно. Ами снощи тя не приготви абсолютно нищо, докато Галя също имаше проблем но 50 % от поръчките ги направи. Освен това Галя е комуникативна и с нея може да се говори и съответно да се работи, докато Недялка си е някакъв бетон и нито възприема нито предава.

# 199
Очаквах че Галя ще напусне преди Недялка, но нищо следващата е тя.
Реджи ми става все по-неприятен и по-неприятен.
Стискам палци за Наско.

# 200
Недялка е по-добрия готвач от Галя,но трябваше да е изгонят защото е доста хитра.Как пък за поредна седмица кулинарът,който работи с нея на станция е номиниран.Работи супер бавно в началото,прави само сушита и оставя другия човек на станция да бъде затрупан от всички други компоненти,да изпуши и да почне да вади некачествена продукция.През това време тя си излиза със сушито,което отговаря на изискванията и не могат да е пипнат.Освен това не дава директни отговори на въпроси за приготвяне на храна от станцията и.С Галя до последно не искаше да си признае,че е сложила прекалено много сол и остави да обвиняват Галя за това,а при Реджи излъга за пилето и като не можеше да е чуе Реджи ходи до Ангелов да си каже истината.Вчера изключително грозно беше за гледане поне според мен.Малко куртоазия да бяха показали един към друг.Че не е китка за мирисане Реджеп е така,но такова саботиране отвсякъде няма.Наско се опита да даде заготовка от миналия ден,ако не се лъжа за салата.Галя два дни подред лъже за месото,което тя трябва да сготви и прехвърля вината на Реджеп.Недялка как да не е изгонят,като нарочно прецаква сосовете,защото знае,че могат да сринат цялата поръчка и да се готви наново.Плюс на петата минута казва да е изгонят,защото знае,че ще се сринат станциите така и ще изгонят Реджеп.
П.П. Много ми е забавно,как Галя се изкарва човек на честта и се подиграва на другите,как били там само за парите, а тя самата не се вижда как вчера нарочно не направи заготовки да и замине станцията и като стане въпрос да бъде номинирана веднага става супер агресивна и почва да вика като падарка.

# 201
  • София
Не разбирам защо се чудите, всички се дънеха като готвачи, но Недялка имаше една по-различна и непростима издънка - не може да се караш с назначения за шеф. За това провинение тя вече имаше последно предупреждение, а сега повтори провинението. Та какво искате? От мениджърска гледна точка такъв елемент, който саботира субординацията, си е за гонене от всякъде. А Галя е следващата по ред за гонене. После Цецо и накрая не се знае съвсем.

то пък, една субординация, страшна работа! Явно единственият печеливш начин е да оставиш водещия да прави глупости, обаче често точно този мениджър, който е най-склонен да прави глупости, никога не поеме собствената си отговорност, а обвинява другите. Недялка просто не търпи такива елементи. Затова вирее най вече планктонът - той се съгласява, обаче саботира тихичко, без да казва. Не му завиждам на мениджър с тихите саботьори. То е като да имаш гадже саботьор - уж усмихнат и "да, мило, разбира се, мило" и тихо и кротко саботира. Ей го на, Цецо, донякъде и Атанас - тихичко саботират, случайно сбъркали, без да искат... Такива ти вкарват бизнеса в дупката.

# 202
И какво срамно има да си там за парите, не е ли това основната или поне една от причините (освен новите неща, които да научиш, възмонжностите, които могат да ти се отворят и преживяването), но все пак...
С Недялка не може да се работи въобще. Ужасна е.... страшно напряга.

Атанас ми е ужасен как води кухнята и когато Ангелов му се кара каква тъжна физиономия прави... не може той да спечели и да стане шеф готвач

# 203
  • София
да, бе, не може да се работи! Предпочитам някой, който напряга, но върши работа, отколкото подмолни мълчаливи съгласяващи се. Поне с такива като Недялка можеш да разчиташ, че ще каже. Това пак го правя с уговорката, че не знаем какво и как монтират и много лесно всеки може да бъде изкарат скандалджия или плазмодий.

# 204
Ох, не мога да се съсредоточа в работата .... Simple Smile
Точно това писах преди време, че предпочитам да работя с хора като Недялка. Чепата, борсук... каквато ще да е. Но знае много и работи. На работа сме да работим, а не да се харесваме /макар, че е важно с какъв човек работиш, де/.
Може да е съскаща, но ти казва каквото мисли. Такива тихички и подмолни като Галето, Наско.... направо ме избива на агресия. Да не говорим за падението на Галето, когато готвеше онова безумие, наречено космическо свинско със зеле. Пл, плю предния ден по Недялка, а после я моли за помощ.
Вярно е, че трябва да се вземе предвид, че и монтажа играе основната роля за нашето възприятие на различнте характери в предаването. И всъщност на нас реакциите са ни "насочени" от режисьорите. Така че, викам да не се вживяваме много, много. Ясно е, че Наско вероятно ще го изберат - ама то така е в цялата държава, а и не само - мижатурките, плазмодиите да бъдат избирани, защото не създават проблеми на некадърни шефове.

# 205
Аз не харесвам Галя и не става дума да се харесваме, но трябва да можем да се сработим, а не мисля, че Недялка може да се сработи и да работи в екип и тя да бъде подчинена. Преди се караше с другите момичета, после се кара с човека, който води кухнята... и като цяло прави едни физиономи и дори самия й глас ме напряга, много е злобна и досадна

# 206
  • София
Интересно, че точно такива като Недялка ги молят за помощ и съвети като стане напечено, а не шушумиги като Насо или онзи, другия. Привидно екипните играчи са най-големите шушумиги, защото мълчаливо отказват да вършат работа. Не изпадат в конфликти, просто те оставят да се удавиш. Недялка в началото помага, после като се опитат да я направят на идиот, обръща другия край.
В този формат колкото по-кравешки гледат участниците, докато Ангелов ги прави на нищо, толкова по-дълго се задържат. Уменията им нямат нищо общо.

# 207
Не харесвам Недялка, не харесвам и Галя. Но не мога изобщо да ги сравнявам двете като готвачи. Но има една съществена разлика и мисля, че точно тя е водещата за да стигне Галя до тук. А именно че само тя единствена гледа Ангелов с кравешки поглед  и е готова ако той и каже да му оближе краката. А това му четка егото. Галя се държи така сякаш Бог е застанал пред нея. Гледа го с раболепие и обожание и се хили като малоумна. Нито една от другите жени не се държеше така. "Да шеф, добре шеф" и до там. Това кравешки обожание е само при Галя.

# 208
Абе и от Соня имаше обожание, но и той към Галя се държи особено мило, прегръща я, не помня с друг да е правил така колкото и добре да се е справял. А защо да не се радва наистина за нейния напредък.

Аз съм за Реджеп, откроява се, може да готви и има собствен почерк, може да работи и в екип.

# 209
От показаното Недялка начело се справяше много прилично. Има знания и опит, с добре обучен екип ще е добър шеф. Без саботажи, без игрички.
Абсолютно съм съгласна с Lily_L и персонажа underdog - Галя.

...
Вярно е, че трябва да се вземе предвид, че и монтажа играе основната роля за нашето възприятие на различнте характери в предаването. И всъщност на нас реакциите са ни "насочени" от режисьорите. Така че, викам да не се вживяваме много, много.

Пример от снощи е бургер на Галя. Разрязва го Ангелов и се вайка, че е суров и кървав. Аз виждам добре опечено сочно месо.  
Нищо не видяхме от приготвянето на киша и крокетите. Галя избра топено сирене, накрая се оказа, че е ползвала три вида сирена Wink

Общи условия

Активация на акаунт