👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 4

• 46 888
  • 820
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мил, колко да е мил - колкото му платят, така ли? Готов е да крещи по хората заради парите от хонорара и славата? Накрая ще стане като Рамзи - той от няколко години се опитва всячески да избяга от имиджа си от този формат и започна да става все по-мек.

# 286
  • Варна
И аз съм за Наско! Мил, тих, готви отлично и изпипва нещата. Не ставал за лидер, но ако отвори собствен ресторант и той е шефът ще се научи.
А относно Ангелов - такава му е ролята в това предаване. В Мастър шеф такъв ли беше? Не не беше, защото такъв беше сценарият.
Реджеп е отличен готвач, но има нещо много нагло и неприятно в него и затова не ми харесва. Въпрос на предпочитание.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 14:30 от Nell999

# 287
Айде и Галето изигра ролята. Само не разбрах хвалбите, а и наистина не вярвам, че тя е най-най-напредналата "ученичка" за всички сезони. Думите на Ангелов репетирани и мазни като свинско със зеле...Галя за три месеца научи да изпълнява менюто наизуст и евентуално степените на изпичане на месото. Но връщайки лентата и там малко на късмет ги докарваше мръвките. Нито ми е локомотив, нито самолет-изтребител, и дървено рало не е, щото и от селска дейност нищо не подбира. Доказа го и с неадекватния избор на продукти, с които пак не е готвила и непознава. И поредното вайкане "ко да готвя с таз риба".
На момчетата в главите вече се раждаха идеи, рецепти, техники и завършени чинии!

Не виждам Наско да е гласен за победител.

Реджеп освен свежи идеи има и някакъв респект когато застане отпред и води екип. Показа го при елиминациите си. Следи всеки (да оставим настрана саботажите, възможно е да са сценарий), знае кой до къде, какво и как би му издал. В колектив начело ще е огън, но накрая всички ще са удовлетворени от свършената работа.

# 288
  • София
Да, има нещо нагло в Реджеп, но добро впечатление направи като отиде при Галя и я похвали. Обаче има случаи, в които открито я саботираше. Беше логично да останат тримата мъже, а на Галя беше отредена ролята на грозното патенце.

# 289
Mari_Mar, сега го отворих и изгледах.
Благодаря ти много 🤗

# 290
И тримата са добри готвачи, които останаха, но определено разликата между Реджеп и Наско е когато водят, единият все го юркат да се заяви и все не успява, затова изглежда жалка картинка (не знам сценарий ли е, но добре играе, ако е така...), а на Реджеп отвътре му идва да ръководи. Не виждам нищо нагло в това да има самочувствие с покритие, но открай време такива хора дразнят и предпочитат скромността, която е присъща за не толкова талантливите хора.

Имаше в някакви сайтове уж жълти, но и миналия път беше така за Чилева, а се оказа вярно, че Наско е победител. А какво ли е станало с нея, някой знае ли? Дали е отворила ресторант или работи с Ангелов?

# 291
Имаше в някакви сайтове уж жълти, но и миналия път беше така за Чилева, а се оказа вярно, че Наско е победител. А какво ли е станало с нея, някой знае ли? Дали е отворила ресторант или работи с Ангелов?

Аз до колкото знам към момента нито Дани Спартак, нито Чилева работят при шеф Ангелов.

# 292
Въобще, взимат ли 100 000...?

# 293
  • София
Чилева ще работи (или вече работи) като су шеф в ресторанта на един хотел в центъра на София.

# 294
# 295
  • София
Това дете на Галя ли е?

# 296
  • Испания
Племенниците ѝ.

# 297
Някой нагоре беше питал с какво се занимава Чилева в момента - наскоро видях пост от Божана Кацарова (победителят в Мастършеф 3), че двете заедно организират някакви вечери в Созопол и съвсем скоро ще споделят повече подробности. Simple Smile

# 298
Атанас винаги гледа със злоба и завист.

Реджеп заслужено спечели имунитета. На Атанас му се отрови физиономията.

В общежитието Реджеп и Галя четат, Цветомир яде шоколад, а Атанас блее /защо да се мъчи, щом са му обещали победата!/

Уважавам мненията на всички, но ми допадна това. Аз също виждам много злоба и завист у Атанас.
Съжалявам,че изтече изтече информация за неговата победа. Надявах се Реджеп да спечели.

# 299
  • Испания
Да, повечето инфо е за Атанас. Но пък намерих и за победител Реджеп /макар и една/, но в тази статия от 12 май са написани имената на тримата финалисти, та тях са познали.

Стискам палци на Реджеп!

Общи условия

Активация на акаунт