Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета днес правих пср тест в понеделник ми е пункцията,но казаха че ще е готов след 16.00 а пункцията ми е в 8.00 и се притесних много.На всички ли правят тестове.Успех на всяка една от нас 😘😘

# 121
Здравейте,момичета днес правих пср тест в понеделник ми е пункцията,но казаха че ще е готов след 16.00 а пункцията ми е в 8.00 и се притесних много.На всички ли правят тестове.Успех на всяка една от нас 😘😘
Sisi къде го правихте ,ние в София в cibalab и същия ден излезнаха резултатите , казахме дори за какво ни трабват . В сряда ги пуснахме ,а пункцията ми беше вчера .

# 122
Аз съм се набождала два пъти с една писалка овитрел, след като установих, че не съм вкарала цялото количество. Цетротида не е сложен, просто бъди спокойна следващия път. И както pipi ти каза, иглите със завъртане се слагат. Аз на всякакви места, и при всякакви условия бия инжекции, дори и тези със смесване. Просто внимавай!

# 123
В Пловдив даже на две места казаха ,че събота и неделя не правят PSR едвам намерих да ни вземат проба.Вчера  бях в клиниката ако бяха казали веднага щяхме да идем.

# 124
Бързи правихте ли преди да стартирате за анитела ? Дано излезнат по рано тези PCr , на мен ми ги искаха предния ден да занесем резулатите иначе не можеше да мина на анестезиолог :/

# 125
Не нищо затова се притеснявам днес ми казват в събота кой ще го направи за ден,притеснявам се сега да не ми канселерат опита 😪

# 126
Момичета, в YouTube има клипчета за всички инжекции как се сглобяват и поставят. Има и професионално правени от руска репродуктивна клиника. Просто изгледайте някое клипче когато ще ви е за първи път. Аз така съм си слагала всичките инжекции. На моите писалки и в листовката е много добре обяснено и нарисувано всичко.
За центротайд като се навие иглата трябва да се усети леко щракване за да е заступорена правилно. Малко повече сила май трябваше за да се завие добре.

# 127
Гледах клипчета, но не помогнаха... завъртах иглите и после не мога да махна капачката, отвъртах и се махаше цялата игла с капачката... с доста нерви успях да махна капачката на иглата, но явно не се беше завила правилно самата игла и като си я забих почна да изтича откъдето се завива... добре че първата ми я поставиха в клиниката... ако не е поставено достатъчно количество какво може да се случи... утре пак съм на преглед... ще видим какво е станало...

# 128
Центротайд до колкото знам е за задържане на овулацията, тъй като има такива опасност при по големите Ф. Така по малките имат шанс да ги догонят за да се извадят и от тях яйцеклетки. Постарай се от тук нататък да си слагаш пълната доза. Мисля че от веднъж не трябва да се отрази значително, но вече внимавай.

# 129
Добро утро, в крайна сметка ММ ми сложи Цитротида, когато извади иглата изтече доста кръв, спря бързо и ме заболя само за момент, не ме сърби и не усещам нищо в момента. Дали е нормално да има кръв? От Гонала нямам.

# 130
И  при мен имаше голяма капка кръв, но промих и спря след малко... В листовката пише, че може да се появи

# 131
Случва се да се уцели някое капилярче понякога. Няма нищо притеснително дори и синка да се получи. Важно е лекарството да влезе само. Понякога и нервчета се нацелват и боли. Мене като ме заболи просто местя и бия малко по в страни.

# 132
Мина прегледа, каза че са добре нещата, вика ме следващите 3 дена, каза че сме на финала, фоликулчета имало, но отдясно по-малки били, каза за цитротида че ни е важен, днес ще отида да ми го поставят някъде, че да не оплескам нещо, а следващите дни те ще ми го поставят като ходя...  То и днес щяха, но аз си викам в неделя сигурно няма да има кой и да не го разнасям по влаковете... Нищо, пак ще намеря кой да ми го постави днес Simple Smile Утре ще изследвам и прогестерон, това е важо мисля, дано да е наред... Утре ще ми е 8-ми ден от стимулацията, колко трябва да е прогестерона на 15-16 фоликулчета Simple Smile

# 133
Момичета, благодарение на вас изгледах вчера вечерта всички възможни видеа в ютуб за ижекциите, даже ги сънувах.
Но теоретично се чувствам подготвема кое за какво е как се приготвя, остава само да видя дали ще успея да се пречупя сама да си ги слагам.
Стиснете по едно палче да стартирам другата седмица. Видях, че оргалутран е със същата функция като цитротид но инжекциите са направо готови, ще се ослушвам какво ще ми предпишат и дали не мога аз да си поискам кой точно препарат да бъде.
Стискам палци и пожелавам успех на момичетата с предстоящи трансфери.🍀🍀🍀
П. С. Деликатната съм ама не се чувстрам никак деликатна в последно време.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 18:08 от Cinnamon Cookie

# 134
В Пловдив даже на две места казаха ,че събота и неделя не правят PSR едвам намерих да ни вземат проба.Вчера  бях в клиниката ако бяха казали веднага щяхме да идем.
.
Сиси в коя клиника си в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт