Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, моля да ми припомните този месец имаше ли намаления, че съм харесала скъпа количка и се чудя дали сега да я купя или да поизчакам? Благодаря Simple Smile)))
Очаква се да има Prime Day този месец, но в интернет пишат, че ще бъде отложен. Все още мисля, че няма да го отложат, но ще видим.

# 526
ver4eto_sv, ani-ali,, Благодаря за отговорите, ще пробвам през чата. Simple Smile)))

# 527
Здравейте, моля да ми припомните този месец имаше ли намаления, че съм харесала скъпа количка и се чудя дали сега да я купя или да поизчакам? Благодаря Simple Smile)))
Очаква се да има Prime Day този месец, но в интернет пишат, че ще бъде отложен. Все още мисля, че няма да го отложат, но ще видим.
благодаря ти Simple Smile , освен да поизчакам .... Thinking

# 528
  • София
Ще го отложат Prime day. Четох, че ще е чак октомври.
https://www.techradar.com/amazon-prime-day/prime-day-2020
В други сайтове пак пишат за октомври.

# 529
  • Сф
Еее, че какво общо има с короната. Нали е онлайн Sad

# 530
Повече натоварване ,повече поръчки и необходимо повече хора да работят на смяна в складовете.
Те също имат политика за covid 19

# 531
Привет от мен отново Simple Smile)))
И аз четох, че ще го преместят след месеци и поръчах количката.
А да ви питам колко най-скъпа ви е била директната доставка до БГ? Сега за един кукър ми иска 60 Евро, което ми се вижда супер много. Rolling Eyes Хайде 50-60 лева да дам добре, ама 120 лева е безумие.... Вие какво бихте направили? Освен да си го поръчвам с превозвач и да се моля да не се разваля .....

# 532
Напоследък и на мен ми направи впечатление,  че доставките са доста скъпи. Повечето скъпи неща обаче поръчвам до тук. Например , подочистачката ми, вече за втори път ми изпращат нова (разваля се) и ми поемат разходите за връщане.

# 533
Всичко поръчвам с превозвач. И не с презумпцията, че ще ми трябва севриз евентуално, по-скоро хич...
Аз дето ще го сурна за транспорт, то де ми отива файдата от далаверата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 534
Как за кукър толкова транспортни?Колко килограма е?Аз се оглеждам за прахосмукачка робот.Те не са леки , смятаха ми 25 евро  миналата седмица в немския .Гледах в Итал.амазон и там толко .От англ няма да купя че там 1 година е май гаранцията и като излязат от Европа как ще връщам техника? Само главоболия!

# 535
Оглеждам се за хлебопекарна , моля ако сте доволни от някоя да препоръчате.

# 536
Оглеждам се за хлебопекарна , моля ако сте доволни от някоя да препоръчате.
В Лидъл има другата седмица, сполучливи са, ако искаш погледни, 111 лв с 3 г. гаранция.

# 537
  • София
Аз също се оглеждам от доста време и моделите, предлагани в амазон драстично намаляха, особено от тази година. Исках Panasonic да си взема, но вече няма. Таза в Lidl, която ще я има другата събота изглежда прилична.

# 538
Аз каквито ел.уреди имам от ЛИДЛ, все са читави. (и по-евтини) Simple Smile

# 539
мерси , от Лидл урОд нивгаж веч дребни ел. уреди, До момента през годините 3 миксера с кратък живот разправия , части няма, ще се поправят и така си остават, кафемашина, цитрус преса , чопър..все на Лидлската марка Кревит ли е там как се казва не помня. Виж спалното им белжо е стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт