Мда, определено бързането не идва от зодията, другаде следва да се търси обяснението. Или ... асцендента, Луната... 

, но поне засега, не ми прилича на средностатистически такъв. Много телешко има в него - настояването му е типично телешко, желанието за контакт и това да ме разгадае напълно и да ме анализира си е точно като на Близнак, какъвто му е асцендентът. Чувствителен е, без да го прикрива, което направо ме шамароса . Много обича лукса по телешки, прави обаче далечни планове, и то не така мудно, а бързо и аргументирано. Доста интелигентен, само с Овен и Водолей съм провеждала такъв тип разговори. Денонощно иска да разговаряме, сега не е в България и много се страхува да не ни се разпадне крехкият контакт. Мислел за мен денонощно. Доста ревнив, без да го прикрива, наясно е че е такъв, каза ми го още в началото, което малко ме плаши, аз съм точно обратното. Каза ми, че ме обича, че ме чувства близка и така нататък, не му вярвам изобщо и му го казах, но е загрижен за мен, готов да помогне. Знаете, че телетата не са по изразяването на това какво чувстват. Обяснява ми, че не бил такъв досега, така съм му влияела, но като минала през телешката школа, изобщо не му вярвам. Знае, че трябва да ставам в 6 сутринта примерно и специално се е събудил да ми се обади в 6. Знае, че трябва да се прибера късно вечер - и ми организира такси да ме прибере - отрече да е заради ревност това, но го допускам.Препоръчани теми