Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за увеличаването на бюста?
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за увеличаването на бюста?
-
Какво е мнението за нормалното раждане след 30 години?
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии?
-
Какви са мненията за срещата на майките във Варна?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?
,ох но то само това да беше,това е капака на днешния ми ден.Та по-рано днес ми стана много лошо едвам не припаднах,успях да изкарам акъла на вси4ки наи-ве4е на 5годишната си дъщеря като полу4их нещо като асмати4ен пристъп.Не можех да си поема въздох доста време,добре 4е беше майка ми за да ми помогне,полу4их сърцебиене и като ми се сви гърлото неможех да си поема въздух-полива ме с вода жената ,духа ми в лицето-абе грозна картинка и това е но много се уплашихме вси4ки,после бегом в спешното на АГ-то,оттам ни успокоиха 4е вси4коо е ок с бебка,пратиха ме на кардиолог днес,та да видим какво ще каже той,а като допълнение на вси4ко и това сега с повръщането,ина4е контракции нямам,но те нещата се компенсират.
.
.Сутринта беше малко и не ме болеше,ама сега толкова мн.ме боли че едвам издържам да стане утре и да се обадя да питам,какво да правя.С предишната бременност май пак имах,ама си мина само и не беше така болезнено.Ужас,някой да е имал такъв проблем случайно и да знае някакъв лек.Направо съм мн.уплашена и май не ще мога да спя тази нощ.
Питай доктора си, не се срамувай! Чувала съм от други жени за този неприятен проблем
Важното е, че бебо расте и е добре. Всички тези съпътстващи бременността болежки - болки в кръста, гърба, подуване на крайниците, главоболие, заглъхнали уши, диария, сънливост и т.н. сме длъжни да ги изтърпим в името на голямото чудо, което е сътворила природата 
Ще нося

че сме от сериозните 
Браво на вас! На мен ми казаха, че бебчо е 1,600, а на дължина излиза 36г.с. Не зная дали трябва да се притеснявам. 
Направо не е за казване. Коремът ми беше разлят, широк и огромен. Сега е като футболна топка.
В края на краищата баща ми и барт ми вложиха труд, който възлиза на доста хилядарки.Аз няма да се мръдна от тук.Обаче, нали се сещате, че вече не съм така усмихната и мила.

, задължително говори с лекаря си. На мен лекарката ми изписа кремче, което веднага помага, ще видя как му е заглавието и утре, надявам се да мога да ти го кажа 

Цял ден пера, пера, всичко трябва да се изпере. Зимните дрехи се изпраха и моите и на съпругът ми, сега почнах олекотените завивки, после всичко се пакетира и прибира да е готво. Ами като дойде бебчо, няма да имам време за тези неща, а пък и сега изсъхват за нула време
Да ама не е познал. Спора е за името на бебо. Вие имате ли такива проблеми??? 
такива сладки и невинни същества, особено като те погледнат с влажните си очета